המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:בספורטנדו מדווחים על מילובאן ראקוביץ׳ כמועמד לצסק״א. נשמע לי קצת מופרך.
מאידך, למכבי עשוי להיות דווקא מתאים. 2.07 פיזי אבל יחסית נייד, משחק פוסט ונסיון ברמות הגבוהות... רק בן 30.
גם שחקן שהוא סוג של מותאם להיות שחקן מטרה בדקות מצומצמות... אינסטנט סקורר שיכול ללכת טוב ברוטציה של 3 סנטרים.
נראה שהוא פרי אייג׳נט למרות שחתם על חוזה לשנתיים באנקרה בקיץ שעבר (לא מופיע בסגל שלהם ביורובאסקט, יכול להיות שהייתה אופציית יציאה...)
פליקס, אני זוכר שאתה אוהב אותו- קראת לו פעם פייזר הסרבי.
החציל האצטקי כתב:בספורטנדו מדווחים על מילובאן ראקוביץ׳ כמועמד לצסק״א. נשמע לי קצת מופרך.
מאידך, למכבי עשוי להיות דווקא מתאים. 2.07 פיזי אבל יחסית נייד, משחק פוסט ונסיון ברמות הגבוהות... רק בן 30.
גם שחקן שהוא סוג של מותאם להיות שחקן מטרה בדקות מצומצמות... אינסטנט סקורר שיכול ללכת טוב ברוטציה של 3 סנטרים.
נראה שהוא פרי אייג׳נט למרות שחתם על חוזה לשנתיים באנקרה בקיץ שעבר (לא מופיע בסגל שלהם ביורובאסקט, יכול להיות שהייתה אופציית יציאה...)
שמואל1 כתב:הלילה בשעה 22:00, גל מקל וסופו פותחים עונה בליגה האדריאטית נגד מגה לקס.
יש שידור ב 5 LIVE.
שמואל1 כתב:הכוכב האדום התקשתה במשחק הפתיחה, 76:70 בסיום.
גל מקל היה סולידי עם 9 נק', 7 אס', 4 איבודים.
סופו קלע 2 נקודות בלבד ב 7 דקות משחק.
חנו'ש כתב:זה היה שאראס שעשה את זה בזמנו לא??
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:זה היה שאראס שעשה את זה בזמנו לא??
אני לא מצליח לראות את הסרטון אבל מהתגובה שלך אני מניח שהוא הוציא כדור חוץ על היריב וקלע?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים