המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אייק דיוגו הוא מסוג השחקנים שגורמים לי לרפלקס הקאה כשהם עולים כמועמדים בתחילת הקיץ, אבל עכשיו, תחת הנסיבות שנוצרו, הוא אופציה סבירה.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:אייק דיוגו הוא מסוג השחקנים שגורמים לי לרפלקס הקאה כשהם עולים כמועמדים בתחילת הקיץ, אבל עכשיו, תחת הנסיבות שנוצרו, הוא אופציה סבירה.
שמע, הוא אופציה טובה בכל מצב. הוא שחקן מעולה. הבעיה שהוא גם כן היה פצוע באפרובאסקט (בשריר התאומים אאל"ט) ואני לא יודע מה נסגר איתו מאז.
עמדה 5 של אמבקווה, דיוגו (שיוכל לשחק פה ושם גם ב-4) ופבראני היא עמוקה ומגוונת מספיק כדי ללכת לשלבים המכריעים ביורוליג.
דיוגו גם שחקן יעיל ומנוסה, פרופיל גבוה כזה. מתאים לקבוצה מאוד.
er79 כתב:אחדשיודע כתב:לא רנדל ולא בנדר הם 4.5, הם נטו 4. כל האילתורים שראית, שהם אילתורים כמו שאמרת, תקפים בעיקר לליגה הישראלית (או לגביע ווינר).
אף אחד לא אמר שלא צריך סנטר שני (מה שכרגע אין במצבו של פבראני). מה שחזרתי ואמרתי הוא שצריך להביא סנטר ע"ח פבראני (או את פבראני עצמו, אם שוב יתעקשו על שחקן עם רגל אחת), ולא בנוסף אליו. נעשה את זה יותר ברור בשבילך - אם אתה מביא זר שישי לקבוצה (אחרי סמית', בנדר, רנדל, אמבקווה וסנטר נוסף - פבראני/אחר), הוא צריך להיות 4.5 ולא עוד סנטר שמקבוע לעמדה אחת.
ברור שהאלתורים האלה תקפים לליגה שלנו, היורוליג התחיל? ואת מי תשים סנטר ביורוליג? את שלמייזל? אין לך אף שחקן. ואני יודע בדיוק מה העמדה של רנדל ובנדר, אבל כנראה לא הבנת אותי
שמואל1 כתב:דיוגו שחקן טוב. הבעיה איתו שהוא מאוד פציע (או בעצם לא בעיה בשביל דני), והוא נושק ל 2.03 מלמטה.
ארל קלארק עדיף וגם יותר מגוון.
Holiday_Armadillo כתב:אני אסתפק כרגע בכל שחקן פנים, אשכרה כל שחקן פנים
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אסתפק כרגע בכל שחקן פנים, אשכרה כל שחקן פנים
דארקו פלניניץ ?
Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אסתפק כרגע בכל שחקן פנים, אשכרה כל שחקן פנים
דארקו פלניניץ ?
אוקיי, אני אסתפק כרגע בכל שחקן פנים שחור או איזשהו גוון של מוקה
rc4991 כתב:יש לי עוד שם שיכול להיות מעניין למרות שהרבה פה בטח לא ירצו...נייתן ג'אווי
חתם הקיץ בקבוצה אוסטרלית אבל אני מאמין שאפשר לפצות אותם עבור מעט כסף אבל ברור שזה לא הולך לקרות
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:יש לי עוד שם שיכול להיות מעניין למרות שהרבה פה בטח לא ירצו...נייתן ג'אווי
חתם הקיץ בקבוצה אוסטרלית אבל אני מאמין שאפשר לפצות אותם עבור מעט כסף אבל ברור שזה לא הולך לקרות
היה לו סיפור עם בעיות לב בברצלונה אם אני לא טועה. לא חושב שכדאי להתעסק עם זה.
בכל מקרה, על הנייר, אם הוא כשיר מדובר בסופו לעניים.
my man כתב:ולדימיר סטימאץ' (באיירן בעונה שעברה)בדרך לאסטודיאנטס אולי אפשר לעשות מחטף כמו שריאל עשתה לנו?
argof כתב:ולא צריך לסתום את הגולל על פבראני. אם הוא בריא, הוא בהחלט מועיל באלמנטים משמעותיים של המשחק (ריבאונד הגנה ופיניש מלוטש מתחת לסל ממה שראיתי עד כה).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים