- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
אמבקווה לא קופץ טוב מרגל אחת. זאת הסיבה שהוא לא עושה אליי-הופים. הוא צריך לעצור ולקפוץ משתי רגלים, אז הוא קופץ טוב
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
בנדר מאוד הרשים את כולם בהגנה שלו על ג'נטילה. מאז שעבר לשמור אותו, ג'נטילה לא קלע כלום!
אני עדיין חושב, שבסוף הוא ישחק 3 ב NBA, משהו בסגנון נוביצקי
רבע ראשון ואחרון טוב של מכבי. רבע שני ושלישי מדאיגים מאוד שמעלים הרבה סימני שאלה. בסך הכל מכבי שומרת על יציבות וכרגע ללא הפסד בהכנה, הפעם נגד יריבה הרבה יותר איכותית מהקודמות.
ואוו,עם כמה שהשידור של רסקין היה ביקורתי ויבש כרגיל,נהנתי מאוד מהמשחק. עלק אין הגנה לאיטלקים,עלק איבודי כדור לאיטלקים,היו חטיפות גאוניות של מכבי..איזה הופעה לפניני עם משחק גבוהים,איזה הופעה לפברני ואמבקווה,פשוט נהנתי. מעניין שאי אפשר להעביר ביקורת על השידור בתגובות באתר.."הנושא כולל מילה אסורה"
נערך לאחרונה על ידי sunshine בתאריך 02 אוקטובר 2015, 07:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"