המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:אני עדיין לא סגור את מי בנדר מזכיר לי יותר, את פדרר או את ריצ'ארד ספייט ג'וניור
MTA2311 כתב:ויטור הוריד קצת במשקל, אבל הוא פשוט לא מסוגל לדרוך על הברך. חבל, כי יש לו פוטנציאל.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:ויטור הוריד קצת במשקל, אבל הוא פשוט לא מסוגל לדרוך על הברך. חבל, כי יש לו פוטנציאל.
כואב לי לראות את זה. האיש מחסל לעצמו את הקריירה ומכבי משתפת פעולה. הוא לא צריך לשחק כדורסל במצבו.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:ויטור הוריד קצת במשקל, אבל הוא פשוט לא מסוגל לדרוך על הברך. חבל, כי יש לו פוטנציאל.
כואב לי לראות את זה. האיש מחסל לעצמו את הקריירה ומכבי משתפת פעולה. הוא לא צריך לשחק כדורסל במצבו.
לא יודע אם נשאר הרבה מהקריירה שלו. אם אחרי שנה וחצי בחוץ הברך עדיין דפוקה, אולי לא נשארה לו מספיק ברך בשביל למשוך. בכל מקרה, אני לא מבין מה קורה שם. חבל שאין משהו במועדון שאפשר להוציא ממנו תשובה אמיתית.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:ויטור הוריד קצת במשקל, אבל הוא פשוט לא מסוגל לדרוך על הברך. חבל, כי יש לו פוטנציאל.
לא יודע אם נשאר הרבה מהקריירה שלו. אם אחרי שנה וחצי בחוץ הברך עדיין דפוקה, אולי לא נשארה לו מספיק ברך בשביל למשוך. בכל מקרה, אני לא מבין מה קורה שם. חבל שאין משהו במועדון שאפשר להוציא ממנו תשובה אמיתית.
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:ויטור הוריד קצת במשקל, אבל הוא פשוט לא מסוגל לדרוך על הברך. חבל, כי יש לו פוטנציאל.
מאוד מתסכל רואים שהוא אחלה שחקן באמת אבל הפציעה הזו כנראה לא תיתןלו להיות במכבי כל העונה , חבל כי אתמול הוא נתן 11 נ'ק ב 12 ד'ק בלי בעיה בכלל .
אדגר פו כתב:בנדר בשלוש נראה מעניין, בעיקר בהגנה. שמר לא רע את הצלף האיטלקי, גם חסם פעם או פעמיים.
החציל האצטקי כתב:קלעו למכבי: רנדל (6 אס') ואמבאקווה (6 ריב') 15 נק' כ"א, לנדסברג 12 נק', פבראני 11 נק', בנדר 10 נק', פניני 8 נק', פרמאר 7 נק', 8 אס' ו-8 ריב', אוחיון 4 נק', רוצ'סטי 3 נק' ו-7 אס'.
פארמר ורוצ׳סטי מראים שגם רק עם 10 נקודות משותפות הקבוצה יכולה לנצח. (ובסה״כ 14 נקודות מכל שלישיית הגארדים, עם יוגב)
טיילור עושה עבודה פשוט נפלאה בכל מה שקשור לניהול המשחק ופארמר במשחק אול אראונד משובח אתמול, יכל להגיע לטריפל דאבל.
קשה לי להאמין שנראה עוד הרבה ערבים כאלה העונה.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:קלעו למכבי: רנדל (6 אס') ואמבאקווה (6 ריב') 15 נק' כ"א, לנדסברג 12 נק', פבראני 11 נק', בנדר 10 נק', פניני 8 נק', פרמאר 7 נק', 8 אס' ו-8 ריב', אוחיון 4 נק', רוצ'סטי 3 נק' ו-7 אס'.
פארמר ורוצ׳סטי מראים שגם רק עם 10 נקודות משותפות הקבוצה יכולה לנצח. (ובסה״כ 14 נקודות מכל שלישיית הגארדים, עם יוגב)
טיילור עושה עבודה פשוט נפלאה בכל מה שקשור לניהול המשחק ופארמר במשחק אול אראונד משובח אתמול, יכל להגיע לטריפל דאבל.
אמרתי אתמול ששמתי לב שפארמר הוא גארד ריבאונדר פשוט מצויין.
היו לו ריבאונדים שלא מביישים סנטר, על שחקנים הרבה יותר גבוהים.
הוא ההוכחה שרכז יכול לסיים עם 5+ ריבאונדים כל משחק.
tzachMTA כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:קלעו למכבי: רנדל (6 אס') ואמבאקווה (6 ריב') 15 נק' כ"א, לנדסברג 12 נק', פבראני 11 נק', בנדר 10 נק', פניני 8 נק', פרמאר 7 נק', 8 אס' ו-8 ריב', אוחיון 4 נק', רוצ'סטי 3 נק' ו-7 אס'.
אמרתי אתמול ששמתי לב שפארמר הוא גארד ריבאונדר פשוט מצויין.
היו לו ריבאונדים שלא מביישים סנטר, על שחקנים הרבה יותר גבוהים.
הוא ההוכחה שרכז יכול לסיים עם 5+ ריבאונדים כל משחק.
פרקינס?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, מרסר ו־22 אורחים