המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אביהוא כתב:roy1000 כתב:סילבן הוסיף המון משקל בקיץ. אני לא בטוח שזה כזה טוב לו.
ולמה זה כן טוב בתפקיד של לאנסדברג בקבוצה?
אני דווקא חושב שחשוב שהוא ישמור על החדירות שלו כדי ששחקנים אף פעם לא ידעו מתי הוא יזרוק או יחדור ויתנו לו ת'מטר.
roy1000 כתב:יוני, אין מה להתרגש. מי שמשכתב פה את ההסטוריה עושה את זה מאינטרסים ברורים.
אין טעם בויכוח הזה.
jol9 כתב:roy1000 כתב:יוני, אין מה להתרגש. מי שמשכתב פה את ההסטוריה עושה את זה מאינטרסים ברורים.
אין טעם בויכוח הזה.
אני מסכים שאין שום טעם בויכוח על משהו שהיה לפני מליון שנה, ולא רלוונטי בכלום להיום, אבל על אילו אינטרסים אתה מדבר?
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:יוני, אין מה להתרגש. מי שמשכתב פה את ההסטוריה עושה את זה מאינטרסים ברורים.
אין טעם בויכוח הזה.
אני מסכים שאין שום טעם בויכוח על משהו שהיה לפני מליון שנה, ולא רלוונטי בכלום להיום, אבל על אילו אינטרסים אתה מדבר?
לייצג את הדעות של דני פדרמן בכל דיון פה בפורום.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:יוני, אין מה להתרגש. מי שמשכתב פה את ההסטוריה עושה את זה מאינטרסים ברורים.
אין טעם בויכוח הזה.
לייצג את הדעות של דני פדרמן בכל דיון פה בפורום.
זה בסדר, אבל אין לזה קשר ליכולת של פרקינס, ודני פדרמן עוד לא היה אז, נדמה לי.
jol9 כתב:אההה... טוב, זה בקטנה.
נראה לי יותר כמו חוסר סימפטיה לשחקן. איך תסביר את הסגידה של יוסי לסופו?
jol9 כתב:אההה... טוב, זה בקטנה.
יוסי22 כתב:jol9 כתב:אההה... טוב, זה בקטנה.
אל תפריע לתיאוריה ...
אני מתחיל להתרשם .
וכן , לא אהבתי את פרקינס .
שחקן טיפש בערך כמו היינס שמשום מה קיבל קרדיט הרבה מעבר למה שהגיע לו , עובדה שבלעדיו מכבי נראתה הרבה יותר משוחררת גם בשני משחקי ההצלבה בארץ , גם בחצי הגמר .
בליגה ברור שמכבי נראתה טוב איתו אבל זה אף פעם לא היה המדד שלי... גם לא משחקים מול לובליאנה למיניהן .
ופעם ראשונה שאני שומע על מריבה עם פרקיס , צריך להיפגש עם דני יותר ... אני מתחיל לאבד רלוונטיות .
אבל אהבתי שענית לו ברצינות , יש לך את זה ...
שחף כתב:השחקן מספר 1 רוב אותה עונה זה סופו, גם אם המספרים לא מראים את זה לגמרי.
jol9 כתב:שחף כתב:השחקן מספר 1 רוב אותה עונה זה סופו, גם אם המספרים לא מראים את זה לגמרי.
אני חושב שהקבוצה ההיא נבנתה קודם כל מההגנה והלחץ על הכדור של פרקינס. ברור שזה לא מוחלט, ולא וודאי
אבל הקבוצה ההיא היתה בדמותו ושיחקה כדורסל קשוח ואגרסיבי בדמותו.
jol9 כתב:שחף כתב:השחקן מספר 1 רוב אותה עונה זה סופו, גם אם המספרים לא מראים את זה לגמרי.
אני חושב שהקבוצה ההיא נבנתה קודם כל מההגנה והלחץ על הכדור של פרקינס. ברור שזה לא מוחלט, ולא וודאי
אבל הקבוצה ההיא היתה בדמותו ושיחקה כדורסל קשוח ואגרסיבי בדמותו.
jol9 כתב:חני צודקת, ולי אין כוח לדיון החסר משמעות הזה... (שהתחלתי אותו בטיפשותי...![]()
)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים