אני מתכוון לסבב מלחמתי.
כרגע ישראל לא עושה פעולות אגרסיביות מדי, ולכן זאת עדיין נחשבת רגיעה.
מלחמה עם מי? הרשות הפלסטינית?
אני לא רואה את חמאס יוצאים לסבב נוסף כבר עכשיו. הם עדיין עובדים על חידוש המנהרות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אני מתכוון לסבב מלחמתי.
שמואל1 כתב:אני מתכוון לסבב מלחמתי.
אני לא רואה את חמאס יוצאים לסבב נוסף כבר עכשיו. הם עדיין עובדים על חידוש המנהרות.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:אני מתכוון לסבב מלחמתי.
חמאס לא רלוונטי בשום צורה למה שקורה עכשיו.
הדבר האחרון שחמאס יעשו זה יעשו משהו שיסכן את השקט.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:אני מתכוון לסבב מלחמתי.
חמאס לא רלוונטי בשום צורה למה שקורה עכשיו.
הדבר האחרון שחמאס יעשו זה יעשו משהו שיסכן את השקט.
אני מסכים שחמאס כנראה מעדיף להימנע מאימות, אבל לפי הרחשים ביממה האחרונה, הם קשורים לפיגוע בחמישי.
בכל אופן, יש כעת פעילות אינטנסיבית מאוד של הצבא ברמאללה והסביבה.
jol9 כתב:החמאס מעודד ומתסיס... איך בדיוק הוא רוצה לשמור על השקט?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:החמאס מעודד ומתסיס... איך בדיוק הוא רוצה לשמור על השקט?
יוני, לחמאס יש תדמית מסויימת שהוא חייב לשמור עליה. זה יראה רע מאוד מבחינתם אם לא יעשו את זה
הם מחממים, ומתסיסים, ושולחים ילדים עם פיקות לרחובות בשביל לחגוג פיגועים, אבל זה הכל.
קשה להאמין שהחזית בעזה תתחמם. לאף אחד אין אינטרס כזה. בטח לא לחמאס.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:החמאס מעודד ומתסיס... איך בדיוק הוא רוצה לשמור על השקט?
יוני, לחמאס יש תדמית מסויימת שהוא חייב לשמור עליה. זה יראה רע מאוד מבחינתם אם לא יעשו את זה
הם מחממים, ומתסיסים, ושולחים ילדים עם פיקות לרחובות בשביל לחגוג פיגועים, אבל זה הכל.
קשה להאמין שהחזית בעזה תתחמם. לאף אחד אין אינטרס כזה. בטח לא לחמאס.
מצד שני, אתה חושב שאם צה"ל יוצא למבצע באיו"ש (ויש דיבורים רבים ורמזים על כך בשעות האחרונות), הם יישבו בשקט?
אני גם חושב שהם לא ילכו לעימות, אבל מדובר בארגון לא צפוי שהפתיע אותנו לא פעם ולא פעמיים.
חנו'ש כתב:שמואל, וממתי אתה מומחה כזה גדול לירושלים? אתה מכיר בכלל את העיר?
כי אם היית מכיר היית יודע שזה ממש לא "ציר מרכזי" לכותל!
שער האריות מוביל ישירות לרובע המוסלמי כאשר מהצד השני שלו נמצאים רק שכונות וכפרים ערביים.
אני מנסה לחשוב מה יש למשפחה יהודית להגיע לכותל דרך השער הזה (אולי הם באו ברגל מאיזור הגבעה הצרפתית, שזה ההסבר היחיד שעולה לי לראש. או שהם גרים ברובע המוסלמי)
אני חיה כל חיי בירושלים ויצא לי להגיע לעיר העתיקה ולכותל הרבה פעמים, ואני לא זוכרת אי פעם שעברתי מהשער הזה.
בכלל מאז ומתמיד נמנעתי מלהגיע לאיזור הרובע המוסלמי כי מה לעשות, זה לא איזור בטוח לטייל בו (רק המוסלמי, שאר ירושלים כולל העיר העתיקה זה בסדר גמור - תבואו בהמוניכם בכיף...)
כך שזה היה יכול להיות כל אחד מאיתנו, כי רוב היהודים לא עוברים שם, ותיירים לרוב לא מותקפים כי זה באמת יהיה טמטום ענק מצד הערבים לתקוף את מי שמביא להם פרנסה.
שמואל1 כתב:מצד שני, אתה חושב שאם צה"ל יוצא למבצע באיו"ש (ויש דיבורים רבים ורמזים על כך בשעות האחרונות), הם יישבו בשקט?
אני גם חושב שהם לא ילכו לעימות, אבל מדובר בארגון לא צפוי שהפתיע אותנו לא פעם ולא פעמיים.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:מצד שני, אתה חושב שאם צה"ל יוצא למבצע באיו"ש (ויש דיבורים רבים ורמזים על כך בשעות האחרונות), הם יישבו בשקט?
אני מאוד מקווה שלא הולכים לעוד "חומן מגן". אין בזה שום טעם כרגע.
jol9 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:מצד שני, אתה חושב שאם צה"ל יוצא למבצע באיו"ש (ויש דיבורים רבים ורמזים על כך בשעות האחרונות), הם יישבו בשקט?
לא חומת מגן, אבל משהו צריכים לעשות.
היית נוסע עכשיו לירושלים עם המשפחה לטייל בעיר העתיקה? אני לא. זה לא ממש נורמלי...
מצד שני, אני חוטף פעם בשנה קטיושות על הראש, כאילו אני חייל בורמאכט בקרב על סטאלינגראד.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:מצד שני, אתה חושב שאם צה"ל יוצא למבצע באיו"ש (ויש דיבורים רבים ורמזים על כך בשעות האחרונות), הם יישבו בשקט?
לא חומת מגן, אבל משהו צריכים לעשות.
היית נוסע עכשיו לירושלים עם המשפחה לטייל בעיר העתיקה? אני לא. זה לא ממש נורמלי...
מצד שני, אני חוטף פעם בשנה קטיושות על הראש, כאילו אני חייל בורמאכט בקרב על סטאלינגראד.
האמת שרצינו לסוע היום...
אני לא יודע מה אפשר לעשות נגד בנאדם שקורא באינטרנט ש"אל-אקצה בסכנה" ואז הולך לדקור אנשים? אז אפשר וצריך להחמיר את הענישה על זריקת אבנים ובקבוקי תבערה ולירות ביותר מתפרעים, ושלילת קצבאות ממשפחה של כל מי שנתפס זורק אבנים והריסת בתים וכו', אבל בסופו של דבר מדובר בגל שצריך לתת לו לעבור. אין פתרונות אמיתיים.
שמואל1 כתב:"רצתי עם סכין בכתף, הערבים ירקו ובעטו בי"
בשיחה עם הרב הראשי גוללה האלמנה ששרדה את דקות האימה שעברו עליה: "רצתי עם סכין בכתף, הערבים ירקו, בעטו וקראו 'הלוואי תמותי'"
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/307149
מזעזע
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים