גל גל כתב:גלדסטון אמר בחדשות הספורט שגם אם עוד שבוע מכבי מוצאת שחקן יותר מוכשר מהמכנות של הNBA אז יביאו אותו
די נו- הוא ממשיך להביך את עצמו...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:גלדסטון אמר בחדשות הספורט שגם אם עוד שבוע מכבי מוצאת שחקן יותר מוכשר מהמכנות של הNBA אז יביאו אותו
החציל האצטקי כתב:על הליגה אני בכלל לא מסתכל עכשיו. אבל:
אונואקו, אמבקווה/פבראני
רנדל/בנדר, פניני/בנדר, שגב
סמית׳/לנדסברג, לנדסברג/פניני
פארמר, יבזורי, זוסמן
רוצ׳סטי, אוחיון
rc4991 כתב:ינחת מחר ב-10:15
החציל האצטקי כתב:אדגר פו כתב:אני דווקא חושב שאלכסנדר מליגת הפיתוח,, אם היה מגיע בתחילת העונה יכל להיות שחקן רוטציה מועיל.
כלומר לא כוכב גדול, אבל מחליף בכלל לא רע בעמדה 4 .
הבעיה שהוא הגיע באמצע העונה וזה תמיד דופק שחקנים של מכבי שצריכים להיכנס לרוטציה בלחץ של זמן וע שהם מבינים לאן הם מגיעים הם כבר בחוץ.
אלכסנדר פרטנית היה לא בדיוק השחקן המושלם כי היה לו IQ כדורסל נמוך מאוד (הגיוני לשחקן שהתחיל לשחק מאוחר) והקבוצה הייתה כבר קודם לכן אחת הטיפשות.
הוא גם לא היה סטרץ׳ 4 אמיתי אלא סוג של שחקן שאוהב את החצי-מרחק שזה משהו שהופך פחות ופחות רלוונטי היום בכדורסל.
עדיין הוא פחות או יותר אחד המרכיבים הכי משמעותיים בריצה של מכבי בטופ16 ובלעדיו לא בטוח בכלל שהיינו יוצאים מנצחים מול ריאל וברצלונה.
רוי, גם ארינזה סיים את העונה במינסוטה. שיחק 6 משחקים ולא 15 כמו וויל. שיחק שם אותה כמות דקות בערך. יש תקדימים מוצלחים.
אני רואה פה גבוה עם סייז משמעותי שנראה כמו סנטר מפחיד ליד חבר׳ה לא קטנים כמו ניק קוליסון, אינס קאנטר או מיץ׳ מגארי. יש לו סייז לטחון יריבות ויש לו טכניקה. אין סיבה שזה לא יתורגם גם לרמת יורוליג.
my man כתב:גל גל כתב:גלדסטון אמר בחדשות הספורט שגם אם עוד שבוע מכבי מוצאת שחקן יותר מוכשר מהמכנות של הNBA אז יביאו אותו
אדגר פו כתב:my man כתב:גל גל כתב:גלדסטון אמר בחדשות הספורט שגם אם עוד שבוע מכבי מוצאת שחקן יותר מוכשר מהמכנות של הNBA אז יביאו אותו
אם הבנתי נכון הוא טוען שאם מכבי תמצא שחקן טוב יותר בהמשך ( מחנות הנ.ב.א ) היא תחתוך את הבריון כי הוא מקבל מעט כסף וזו לא בעייה לעשות חילופים.
האמת שאני לא קונה את הסיפורים שלו.
החציל האצטקי כתב:אני לא זוכר ש״הגנתי״ על החתמה של שחקן פה מתישהו. זכורה לי רק פעם אחת- עם טייריס רייס.
אני לרוב דווקא מתריע כשיש נורות אדומות או פאקים אצל שחקנים.
יש לי אמונה שהשחקן הזה הוא חתיכה שמתאימה היטב לפאזל. עצם העובדה ששיחק בדי-ליג ממש לא רלוונטית. בדי-ליג מסתובבים שחקנים טובים ונגרים.
טרבור אמבקווה למשל- מה אתם חושבים שהיה עושה בדי-ליג?
ויטור פבראני, מה היה עושה בדי-ליג? (יצא לי לראות משחקים שלו- לא ראיתי ממנו דומיננטיות מיוחדת, על אף המספרים הנחמדים).
לא מכיר הרבה סנטרים בהרבה מקומות שמסוגלים בכלל להגיע למספרים של 32 נקודות ו-17 ריבאונדים במשחק בודד.
זו ליגה שיש בה הרבה משרוכי היורוליג ה״אימתניים״ כמו מאוניין קוזמיץ׳ (24+19 על הראש) או ג׳ורדן בצ׳ינסקי (24+17).
זה שחקן שקלע פעמיים בכל העונה פחות מ-9 נקודות וירד 3 פעמים מ-8 ריבאונדים.
זה שחקן עם מידות בעייתיות ויכולות מוגדרות- בדיוק כמו סופו (ואולי אפילו יותר), שמוגבל לעמדה 5- שהיא ורק היא עמדתו, ועדיין הוא כל עונה הצליח לדחוף את עצמו לסגל של קבוצת NBA בזכות עבודה קשה.
הוא חד משמעית לא הבחירה הראשונה שלי לעמדה 5 כשאני בונה את הקבוצה בקיץ. יותר מזה- לא טרחתי להסתכל עליו אפילו.
האם צדקתי בזה? לא בטוח, כי מבחינת תכונות, יכולות ונתונים- יש לו כל מה שצריך כדי להיות סנטר סופר דומיננטי ביורוליג- בהתקפה, בהגנה ובריבאונד.
ועם כמות הקלעים והמוסרים הטובים בקבוצה הזאת, והעובדה שהיא כל כך צמאה לשחקן כמוהו- אני לא מוצא שום סיבה שלא יצליח ויתן בראש.
BIG sofo כתב:rc4991 כתב:ינחת מחר ב-10:15
איפה זה כתוב?
אם הוא בכושר, שישחק כבר נגד קריית גת...
rc4991 כתב:BIG sofo כתב:rc4991 כתב:ינחת מחר ב-10:15
איפה זה כתוב?
שמעתי ממישהו במכבי
למעשה הוא המריא אחרי הצהריים
BIG sofo כתב:rc4991 כתב:BIG sofo כתב:rc4991 כתב:ינחת מחר ב-10:15
איפה זה כתוב?
שמעתי ממישהו במכבי
מצויין
שישחק כבר נגד קריית גת
אם הוא ניסה להתקבל לNBA, סביר להניח שהוא בכושר טוב
roy1000 כתב:כמות ההתנצלויות לשמואל בעוד שבוע-שבועיים עשויה להיות משעשעת.
roy1000 כתב:כמות ההתנצלויות לשמואל בעוד שבוע-שבועיים עשויה להיות משעשעת.
שמואל1 כתב:BIG sofo כתב:rc4991 כתב:BIG sofo כתב:rc4991 כתב:ינחת מחר ב-10:15
איפה זה כתוב?
שמעתי ממישהו במכבי
מצויין
שישחק כבר נגד קריית גת
אם הוא ניסה להתקבל לNBA, סביר להניח שהוא בכושר טוב
הוא שיחק פעם אחרונה בליגת הקיץ, איפשהו בחודש יולי. לא נראה לי שהוא "בכושר טוב".
גם אני יכול לעלות נגד קרית גת, ואני בכושר של רפי בוגטין במקרה הטוב.
עם כל הכבוד, אם יש קבוצה שאפשר לעשות עליה ניסויים (ואין כמו לצבור ניסיון תוך כדי משחק), זו קריית גת. בסופו של דבר זה שחקן שאמור לקבל כדור בצבע ויש לו 2 אפשרויות: לחפור לסל, למסור החוצה. לא צריך להיות גאון גדול כרגע,
הגנה גם ככה אין כרגע בקבוצה וזה ייקח זמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־29 אורחים