20 אוקטובר 2011, 22:33
er79 כתב:בלאט היה צריך לוותר על הנדריקס, אבל חלון ההזדמנויות נסגר לאחר ההתמהמות עם קאחה, באשמת בלאט, יד לומר. מצד שני, מצ׳באן או הנדריקס הם לא הבעיה כאן, הבעיה היא הקו האחורי המעאפן של מכבי, זה היה די ברור, ולא ברור לי למה לא מנסים לשנות את זה.
20 אוקטובר 2011, 22:34
er79 כתב:בלאט היה צריך לוותר על הנדריקס, אבל חלון ההזדמנויות נסגר לאחר ההתמהמות עם קאחה, באשמת בלאט, יד לומר. מצד שני, מצ׳באן או הנדריקס הם לא הבעיה כאן, הבעיה היא הקו האחורי המעאפן של מכבי, זה היה די ברור, ולא ברור לי למה לא מנסים לשנות את זה.
20 אוקטובר 2011, 22:34
20 אוקטובר 2011, 22:35
קודי כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:שחף כתב:אם דייויד שיחרר את מאצ'באן בשביל שפדרמן יביא לו בסוף שחקן ברמה של גראנפלד או לא יביא לו כלום אני מניח שהוא לא יהיה במכבי בשנה הבאה. חבל שההנהלה עושה הכל כדי ששהקבוצה לא תצליח.
באמת שלא ברור לי למה שיחררו שחקן מוכשר כמו מצ'באן (שהערב, אגב, קלע 14 נק', לקח 7 ריב' ומסר 2 אס') כשברור שבמקרה הטוב יגיע איזה דאנסטון במקומו ובמקרה הרע כספי או גרונפלד (שתיהן החתמות הזויות ורעות, אם כי של גרונפלד טיפה פחות משל כספי).
דנסטון?
חחחח, מה קרה, שיתחיל לשחק כגארד..
התכווני לדנמטון, אבל מבחינתי זה אותו דבר...
20 אוקטובר 2011, 22:36
קודי כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:שחף כתב:אם דייויד שיחרר את מאצ'באן בשביל שפדרמן יביא לו בסוף שחקן ברמה של גראנפלד או לא יביא לו כלום אני מניח שהוא לא יהיה במכבי בשנה הבאה. חבל שההנהלה עושה הכל כדי ששהקבוצה לא תצליח.
באמת שלא ברור לי למה שיחררו שחקן מוכשר כמו מצ'באן (שהערב, אגב, קלע 14 נק', לקח 7 ריב' ומסר 2 אס') כשברור שבמקרה הטוב יגיע איזה דאנסטון במקומו ובמקרה הרע כספי או גרונפלד (שתיהן החתמות הזויות ורעות, אם כי של גרונפלד טיפה פחות משל כספי).
דנסטון?
חחחח, מה קרה, שיתחיל לשחק כגארד..
התכווני לדנמטון, אבל מבחינתי זה אותו דבר...
JasonWilliams12 כתב:er79 כתב:בלאט היה צריך לוותר על הנדריקס, אבל חלון ההזדמנויות נסגר לאחר ההתמהמות עם קאחה, באשמת בלאט, יד לומר. מצד שני, מצ׳באן או הנדריקס הם לא הבעיה כאן, הבעיה היא הקו האחורי המעאפן של מכבי, זה היה די ברור, ולא ברור לי למה לא מנסים לשנות את זה.
אתה מצפה מפדרמן שיוציא כסף מהכיס שלו בשביל הצלחת הקבוצה?? מה אתה נורמלי??![]()
הוא בא לעשות כסף לא להפסיד
20 אוקטובר 2011, 22:38
שחף כתב:זה נראה לי עדיף על שחקן שלא יכול לשחק ביורוליג, ויש לנו שלושה כאלה בקבוצה כרגע(בורשטיין, אוחיון וכנראה גם שייר).
20 אוקטובר 2011, 22:39
20 אוקטובר 2011, 22:39
p&p כתב:wtf??? לפי ספורט 5 הוא על סף חתימה
20 אוקטובר 2011, 22:40
20 אוקטובר 2011, 22:41
קו אחורי של לאנגפורד ודאנטמון(אחרי שפארמר יעזוב)נשמע לי אדיר..עד כמה שתזלזלו בזה..
אתה יכול להגיד את זה בציניות\כאב\עצבים וכו'..אבל זאת האמת..
אנחנו אוהדים של קבוצה,בשבילנו זה אהבה,גם ההנהלה רוצה שמכבי תצליח תאמינו או לא,אבל זה עסק בשבילם והם לא מתכוונים להפסיד כסף כי ''אני אוהב את הקבוצה ואני אוציא כמה שצריך מהכסף הפרטי שלי''..זה לא עובד ככה..
20 אוקטובר 2011, 22:42
20 אוקטובר 2011, 22:42
LIAV10 כתב:קו אחורי של לאנגפורד ודאנטמון(אחרי שפארמר יעזוב)נשמע לי אדיר..עד כמה שתזלזלו בזה..
לא נזלזל, גם לי נשמע אדיר..אתה יכול להגיד את זה בציניות\כאב\עצבים וכו'..אבל זאת האמת..
אנחנו אוהדים של קבוצה,בשבילנו זה אהבה,גם ההנהלה רוצה שמכבי תצליח תאמינו או לא,אבל זה עסק בשבילם והם לא מתכוונים להפסיד כסף כי ''אני אוהב את הקבוצה ואני אוציא כמה שצריך מהכסף הפרטי שלי''..זה לא עובד ככה..
מה שאני יודע זה, שאם היה לי הון של 100 מיליון דולר לא היה אכפת לי להפסיד על מכבי..
ואני יודע שכולם תגידו שעכשיו אני אומר את זה, אבל אם זה היה באמת אז זה לא היה ככה, אבל באמת, על תחביבים מבזבזים כסף ובישבילי מכבי זה תחביב מועדף..
אבל כל אחד ומה שבראש שלו, פדרמן רוצה להרוויח שירוויח, אבל זה מאוד מעצבן שהוא חוסך את מאצ'באן והדבר הכי קרוב באופק זה יהודי ג'ינג'י ברמה קופליג..
20 אוקטובר 2011, 22:43
jol9 כתב:LIAV10 כתב:קו אחורי של לאנגפורד ודאנטמון(אחרי שפארמר יעזוב)נשמע לי אדיר..עד כמה שתזלזלו בזה..
לא נזלזל, גם לי נשמע אדיר..אתה יכול להגיד את זה בציניות\כאב\עצבים וכו'..אבל זאת האמת..
מה שאני יודע זה, שאם היה לי הון של 100 מיליון דולר לא היה אכפת לי להפסיד על מכבי..
ואני יודע שכולם תגידו שעכשיו אני אומר את זה, אבל אם זה היה באמת אז זה לא היה ככה, אבל באמת, על תחביבים מבזבזים כסף ובישבילי מכבי זה תחביב מועדף..
אבל כל אחד ומה שבראש שלו, פדרמן רוצה להרוויח שירוויח, אבל זה מאוד מעצבן שהוא חוסך את מאצ'באן והדבר הכי קרוב באופק זה יהודי ג'ינג'י ברמה קופליג..
בגלל שאתה אומר ככה, לא יהיה לך לעולם 100 מליון דולר...
20 אוקטובר 2011, 22:44
קודי כתב:אשרי המאמין... אני נוטה יותר להאמין לציוצים של לנגפורד, שאולי קיבל הצעה משודרגת אבל היא כנראה רחוקה מאוד ממה שהוא רוצה. אבל שוב - הלוואי!
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:קו אחורי של לאנגפורד ודאנטמון(אחרי שפארמר יעזוב)נשמע לי אדיר..עד כמה שתזלזלו בזה..
בגלל שאתה אומר ככה, לא יהיה לך לעולם 100 מליון דולר...
אני בונה על פייס