המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:טל בן חיים השחקן הכי מטומטם בתולדות הענף הזה.
וגוטמן במילא העביר אותו לצד ימין, צד פחות טוב שלו, אז למה לא להכניס במקומו שחקן שמשחק בימין? אפילו בוזגלו היה עושה עבודה טוב שם. לפחות היה מרים כדורים טובים לרחבה
סתם ניחוש, אבל נראה לי שזה בגלל שבוזגלו לא בסגל בגלל פציעה
זה לא משנה. סתם נתתי את בוזגלו כדוגמא. אני שונא שמאמנים שמים שחקנים לא בעמדות הטבעיות שלהם. לדעתי האישית, זאת טיפשות. לדעתי, אם לדוגמא צריך מגן שמאלי, עדיף תשים שם מגן שמאלי טבעי גם אם לא הכי מבריק, מאשר שתקח חלוץ מעולה ותשים אותו לשחק מגן שמאלי.
LIAV10 כתב:פליקס, זאת לא הטעות הראשונה שלו, החל מלא לפתוח עם חמד ועד להכניס את מליקסון.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:פליקס, זאת לא הטעות הראשונה שלו, החל מלא לפתוח עם חמד ועד להכניס את מליקסון.
זוכר את הנצחון ההיסטורי על צרפת?
felix_r כתב:LIAV10 כתב:פליקס, זאת לא הטעות הראשונה שלו, החל מלא לפתוח עם חמד ועד להכניס את מליקסון.
תראה, הוא הוציא את ורמוט, הזיז את זהבי לקו שמאל, אז היה צריך איזה קשר בונה, שיצור הזדמנויות לחלוצים. אולי היה אפשר להכניס מישהו טוב יותר, לא יודע, אבל לא חושב שמליקסון היה טעות כזאת.
לדעתי, ואני לא איזה מומחה כדורגל, הבעיה של הנבחרת היא אותה הבעיה של מכבי ת"א בליגת האלופות. מכבי (ורוב השחקנים בנבחרת הם ממכבי) לא רגילה לשחק על מתפרצות. מכבי רגילה לליגה שם כל הקבוצות יורדות אחורה ונותנות למכבי להניע את הכדור בחופשיות... הבעיה היא שבליגת האלופות וגם בנבחרת אף אחד לא נותן לך לשחק ככה. בליגת האלופות וגם בנבחרת היריבות הן חזקות ממך והן לוחצות אותך. כאשר אתה חלש יותר, אתה חייב לדעת לשחק על מתפרצות!
זוכר את הנצחון ההיסטורי על צרפת? כל הגולים באו ממתפרצות של רוני רוזנטל! זה הסגנון שאנחנו צריכים לשחק נגד יריבות אירופיות. לשים את השחקנים הכי מהירים שיש לנו בהתקפה (גם אם הם פחות מוכשרים מחלוצים איטיים יותר), לעבות את הגנה, ולשלוח כדורים ארוכים למתפרצת. רק ככה יהיה לנו סיכוי. הנעת כדור במרכז המגרש מול יריבות אירופיות לא מביאה לנו כלום.
שחף כתב:מענין אם יגדילו את היורו ל-64 נבחרות ויבטלו את המוקדמות אם נבחרת ישראל תצליח להגיע לשם
jol9 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:פליקס, זאת לא הטעות הראשונה שלו, החל מלא לפתוח עם חמד ועד להכניס את מליקסון.
תראה, הוא הוציא את ורמוט, הזיז את זהבי לקו שמאל, אז היה צריך איזה קשר בונה, שיצור הזדמנויות לחלוצים. אולי היה אפשר להכניס מישהו טוב יותר, לא יודע, אבל לא חושב שמליקסון היה טעות כזאת.
לדעתי, ואני לא איזה מומחה כדורגל, הבעיה של הנבחרת היא אותה הבעיה של מכבי ת"א בליגת האלופות. מכבי (ורוב השחקנים בנבחרת הם ממכבי) לא רגילה לשחק על מתפרצות. מכבי רגילה לליגה שם כל הקבוצות יורדות אחורה ונותנות למכבי להניע את הכדור בחופשיות... הבעיה היא שבליגת האלופות וגם בנבחרת אף אחד לא נותן לך לשחק ככה. בליגת האלופות וגם בנבחרת היריבות הן חזקות ממך והן לוחצות אותך. כאשר אתה חלש יותר, אתה חייב לדעת לשחק על מתפרצות!
זוכר את הנצחון ההיסטורי על צרפת? כל הגולים באו ממתפרצות של רוני רוזנטל! זה הסגנון שאנחנו צריכים לשחק נגד יריבות אירופיות. לשים את השחקנים הכי מהירים שיש לנו בהתקפה (גם אם הם פחות מוכשרים מחלוצים איטיים יותר), לעבות את הגנה, ולשלוח כדורים ארוכים למתפרצת. רק ככה יהיה לנו סיכוי. הנעת כדור במרכז המגרש מול יריבות אירופיות לא מביאה לנו כלום.
פליקס, זה נכון כשאתה משחק מול נבחרות אירופאיות טובות כמו בלגיה... אבל קפריסין? שחקנים מהליגה השלישית באנגליה...
אתה לא אמור להסתגר מול נבחרת כזאת.
אני חושב שהבעיה היא כמו תמיד בגישה. כולם כאן דיברו על המשחק בין וויילס לבוסניה, ושכחו שגם אנחנו צריכים לנצח את קפריסין...
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:מענין אם יגדילו את היורו ל-64 נבחרות ויבטלו את המוקדמות אם נבחרת ישראל תצליח להגיע לשם
אם היום ישראל מארחת את הטורניר ומקבלת מקום אוטומטי אנחנו עדיין לא מגיעים ליורו
my man כתב:מה שכן, אנחנו בחברה טובה- גם הולנד בדרך לא לעלות...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים