המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:איזו התפרקות
ירושלים מוכיחה את הטענה שלי שעדיף שחקנים כמה שיותר מגוונים/שלמים מאשר שכל שחקן יצטיין במשהו ספציפי
אדגר פו כתב:לירושלים יש שתי בעיות -
אי לה משחק פנים. ( אין ממש סנטר )
אין לה משחק חוץ. ( לא קלעה שלשה אחת היום ).
סך הכול שתי בעיות קלות ולא רציניות.
felix_r כתב:rc4991 כתב:איזו התפרקות
ירושלים מוכיחה את הטענה שלי שעדיף שחקנים כמה שיותר מגוונים/שלמים מאשר שכל שחקן יצטיין במשהו ספציפי
נכון מאוד. עדיף שיהיו לך בקבוצה 5 שחקנים כמו מג'יק ג'ונסון, שיכל לשחק בכל 5 העמדות!
רק חבל שמג'יק היה האחד והיחיד שיכל לעשות את זה
my man כתב:גם לכם יש דה ז'ה וו?
felix_r כתב:my man כתב:גם לכם יש דה ז'ה וו?
זה מזכיר לי את העונה של פישר ואליהו במכבי. שניהם הצטיינו כל שבוע ביורוליג, אבל לא עלינו להצלבה (אם אינני טועה בפעם היחידה בשנות ה 2000)
שמואל1 כתב:felix_r כתב:my man כתב:גם לכם יש דה ז'ה וו?
זה מזכיר לי את העונה של פישר ואליהו במכבי. שניהם הצטיינו כל שבוע ביורוליג, אבל לא עלינו להצלבה (אם אינני טועה בפעם היחידה בשנות ה 2000)
באותה עונה קיבלנו בהגרלה את ריאל מדריד וברצלונה בטופ 16, בית של 4 קבוצות שרק 2 עולות. זה בטח לא היה בגללם.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:my man כתב:גם לכם יש דה ז'ה וו?
באותה עונה קיבלנו בהגרלה את ריאל מדריד וברצלונה בטופ 16, בית של 4 קבוצות שרק 2 עולות. זה בטח לא היה בגללם.
אבל אז ריאל לא הייתה חזקה כמו היום
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:my man כתב:גם לכם יש דה ז'ה וו?
אבל אז ריאל לא הייתה חזקה כמו היום
לא כמו היום אבל היא הייתה קבוצה חזקה ובטח יותר טובה ממכבי דאז.
felix_r כתב:אנחנו מדברים על אליהו ופישר בעונת 2008/9
מכבי ב 2007/8 בגמר היורוליג, ב 2006/7 בהצלבה
ריאל ב 2007/8 טופ 16 ביורוליג, ב 2006/7 ביורוקאפ!
מי הקבוצה הבכירה לדעתך?
לריאל של אז לא היה אפילו חוזה A ביורוליג!
שמואל1 כתב:felix_r כתב:אנחנו מדברים על אליהו ופישר בעונת 2008/9
מכבי ב 2007/8 בגמר היורוליג, ב 2006/7 בהצלבה
ריאל ב 2007/8 טופ 16 ביורוליג, ב 2006/7 ביורוקאפ!
מי הקבוצה הבכירה לדעתך?
לריאל של אז לא היה אפילו חוזה A ביורוליג!
אתה אמרת שעונה לפני ריאל מדריד הייתה ביורוקאפ ועכשיו אתה בעצמך מראה שזה היה שנתיים לפני.
באותה עונה ריאל מדריד הייתה טובה יותר וסיימה את הטופ 16 במאזן 5-1 עם הפסד בודד לברצלונה ובגלל מאזן סלים סיימה רק במקום השני בבית.
ריאל הייתה אז סתם קבוצה בינונית, שבעונה הקודמת רק חזרה מיורוקאפ!
rc4991 כתב:איזו התפרקות
אדגר פו כתב:דאנקן נראה סוס חצי מת אחרי הפציעות שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, cannon, Google [Bot], Neo, מקאדו 3, שמוליק ו־13 אורחים