20 אוקטובר 2011, 21:59
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:Mta_atic
או שהוא יתחיל להשקיע את הסכומים שבעלים בקבוצות גדולות אחרות משקיעים, או שיגיד דוגרי, זה התקציב, אלה השחקנים והציפיות צריכות להיות בהתאם. אם תהיה הבלחה כמו שנה שעברה לא יהיה מאושר ממני. ורק ב6-7 השנים האחרונות הפערים התקציביים הפכו לכל כך גדולים, עד אז, למרות שלמכבי לא היה את התקציב הכי גדול היא עדיין הייתה פאקטור בשוק ההעברות. היום, גם אם שחקן זול מתברר כהחתמה טובה מכבי לא מצליחה לשמור עליו לעונה הבאה. זה נראה לך הגיוני שאנחנו קבוצה עם תקציב שחקנים כמו של מלאגה, והציפיות הם כמו מברצלונה או פנא'?
בת'כלס, אנשים (כולל אני) אומרים את זה כל זנה ובסוף אוכלים את הכובע. הקבוצה הזו לא פחות מוכשרת ממה שנראתה הקבוצה של בלאט בתחילת העונה שעברה. בסוף זה עוד ייגמר בצורה דומה, למרות כל החסרונות.
כמה פעמים כבר אכלנו את הכובע ב6 שנים האחרונות?
עזוב, התקווה היחידה שלי היא שלא יפילו הכל על בלאט אם לא יביאו גארד והמצב ימשיך ככה.
20 אוקטובר 2011, 22:01
JasonWilliams12 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:Mta_atic
או שהוא יתחיל להשקיע את הסכומים שבעלים בקבוצות גדולות אחרות משקיעים, או שיגיד דוגרי, זה התקציב, אלה השחקנים והציפיות צריכות להיות בהתאם. אם תהיה הבלחה כמו שנה שעברה לא יהיה מאושר ממני. ורק ב6-7 השנים האחרונות הפערים התקציביים הפכו לכל כך גדולים, עד אז, למרות שלמכבי לא היה את התקציב הכי גדול היא עדיין הייתה פאקטור בשוק ההעברות. היום, גם אם שחקן זול מתברר כהחתמה טובה מכבי לא מצליחה לשמור עליו לעונה הבאה. זה נראה לך הגיוני שאנחנו קבוצה עם תקציב שחקנים כמו של מלאגה, והציפיות הם כמו מברצלונה או פנא'?
בת'כלס, אנשים (כולל אני) אומרים את זה כל זנה ובסוף אוכלים את הכובע. הקבוצה הזו לא פחות מוכשרת ממה שנראתה הקבוצה של בלאט בתחילת העונה שעברה. בסוף זה עוד ייגמר בצורה דומה, למרות כל החסרונות.
כמה פעמים כבר אכלנו את הכובע ב6 שנים האחרונות?
עזוב, התקווה היחידה שלי היא שלא יפילו הכל על בלאט אם לא יביאו גארד והמצב ימשיך ככה.
למה שיפילו הכל על בלאט? זה ברור שבהכל פדרמן אשם
20 אוקטובר 2011, 22:05
Mta_atic כתב:jol9 כתב:Mta_atic כתב:המכביה כתב:התובנה המרכזית היא שלא קונים שחקנים בשקל ועשרים.
שחקנים טובים עולים כסף.
שנזכיר כאן כמה עלו פארגו ופרקינס שקרעו את היורוליג בעונה שעברה?
ולגופו של עניין - אומנם זה משחק חוץ ראשון ביורוליג, שלא היה כזה צפוי שננצח בו,
אבל אני עדיין לא מצליח להבין איך מקבוצה עם שלד טוב שהגיע לפיינל פור היורוליג, הפכנו לקבוצה עם קו אחורי אנמי ולא אתלטי בעליל.
מילאנו לא הייתה גדולה היום, מכבי שיחקה רע, בעיקר בגלל החלק האחורי שהתקשה ליצור לגבוהים ולעשות נקודות.
אם לסופו יתפוצץ וריד בעונה הקרובה זה יהיה בעיקר בגלל שהקו האחורי לא יודע להפעיל אותו כמו שידעו לעשות פארגו, פרקינס ואידסון בעונה שעברה.
אתה צודק לגבי החולשה של הקו האחורי, אבל התאומים לא ממש היו אלה שהפעילו את סופו בשנה שעברה. אידסון, פניני, אליהו - כל אלה הפעילו את סופו יותר מהתאומים.
מה שכן, יוגב וטל לא מסוגלים לתת מסירה נורמלית פנימה, וסמית' מוסר טוב מאוד לסופו, אבל זה לא מספיק.
גם שיתוף הפעולה בין פארמר לסופו די מדאיג בינתיים.
דווקא פרקינס ובעיקר פארגו הפעילו את סופו יפה לא מעט.
פארגו נתן לו אסיסטים מציינים בתוך הצבע לא מעט פעמים.
בכלל, ברגע ששניהם יכלו לחדור ולמשוך הגנה שלמה זה כבר נתן לסופו יותר מרחב לפעול.
20 אוקטובר 2011, 22:05
20 אוקטובר 2011, 22:06
20 אוקטובר 2011, 22:10
roy1000 כתב:Ido_Maccabi כתב:שתי התובנות שלי די זהות לתובנות ממשחק פתיחת העונה הקודמת מול ויטוריה: ההגנה מאוד מבולגנת, מילאנו שברו לנו את ההגנה עם חסימות פשוטות לקלעים או לגבוה שמתגלגל פנימה (בד"כ בורוסיס). לדעתי זה ישתנה, זה אופייני לתחילת העונה, ובלאט לא יתן לזה להמשיך.
הדבר השני הוא חוסר הגארד, כמו שכבר נאמר. לא הגיוני שבמשחק שלא הולך לפארמר, בדקות שמכבי נתקעת השחקן שלוקח הכל על עצמו הוא פאפאס, שאמנם היה נהדר אבל הוא ממש לא השחקן לתפקיד הזה.
אני כל כך נהנה לראות את השחקן הענק הזה בצהוב, גם בגילו הוא תורם את החוכמה האדירה שלו ויכולת המסירה המטורפת... איזה שחקן 3>
לא נראה לי שאפשר לשחזר את היכולת ההגנתית שהייתה לקבוצה של פרקינס, פארגו ואיידסון. אין לקבוצה הזו את רמת האתלטיות הזו. בכל מקרה, מכבי הפסידה את המשחק הזה בהתקפה.
20 אוקטובר 2011, 23:07
20 אוקטובר 2011, 23:22
20 אוקטובר 2011, 23:24
nati0nal כתב:הדבר שהכי חסר לי במכבי של היום זה פיטבולים !? זה התחיל מביינום גרסיה כספי והמשיך עד לפארגו פרקינס ואידסון [שהיו נהדרים] היום אין לנו אפילו אחד וזה חבל!!!!
20 אוקטובר 2011, 23:30
20 אוקטובר 2011, 23:36
Angelstrong כתב:האם אני היחיד פה שמתגעגע לשלשות שאנדרסון היה דופק בפנים של השחקן ששומר עליו?
20 אוקטובר 2011, 23:41
Ido_Maccabi כתב:roy1000 כתב:Ido_Maccabi כתב:שתי התובנות שלי די זהות לתובנות ממשחק פתיחת העונה הקודמת מול ויטוריה: ההגנה מאוד מבולגנת, מילאנו שברו לנו את ההגנה עם חסימות פשוטות לקלעים או לגבוה שמתגלגל פנימה (בד"כ בורוסיס). לדעתי זה ישתנה, זה אופייני לתחילת העונה, ובלאט לא יתן לזה להמשיך.
הדבר השני הוא חוסר הגארד, כמו שכבר נאמר. לא הגיוני שבמשחק שלא הולך לפארמר, בדקות שמכבי נתקעת השחקן שלוקח הכל על עצמו הוא פאפאס, שאמנם היה נהדר אבל הוא ממש לא השחקן לתפקיד הזה.
אני כל כך נהנה לראות את השחקן הענק הזה בצהוב, גם בגילו הוא תורם את החוכמה האדירה שלו ויכולת המסירה המטורפת... איזה שחקן 3>
לא נראה לי שאפשר לשחזר את היכולת ההגנתית שהייתה לקבוצה של פרקינס, פארגו ואיידסון. אין לקבוצה הזו את רמת האתלטיות הזו. בכל מקרה, מכבי הפסידה את המשחק הזה בהתקפה.
אני לא אומר שנשחזר את היכולת ההגנתית הזאת... אבל אתה לא מצפה להמשיך ביכולת ההגנתית הזאת לאורך העונה. לדעתי יהיה שיפור בהגנה, כי זה לא יכול להמשיך ככה.
יום רע בהתקפה קורה. קורה שלסופו לא הולך, ופארמר לא קולע. זה יכול לקרות. אבל אין כזה דבר יום רע בהגנה, בהגנה זה עבודה קשה. ככל שתעבוד יותר- ככה תספוג פחות.
20 אוקטובר 2011, 23:47
20 אוקטובר 2011, 23:52
roy1000 כתב:Ido_Maccabi כתב:roy1000 כתב:Ido_Maccabi כתב:שתי התובנות שלי די זהות לתובנות ממשחק פתיחת העונה הקודמת מול ויטוריה: ההגנה מאוד מבולגנת, מילאנו שברו לנו את ההגנה עם חסימות פשוטות לקלעים או לגבוה שמתגלגל פנימה (בד"כ בורוסיס). לדעתי זה ישתנה, זה אופייני לתחילת העונה, ובלאט לא יתן לזה להמשיך.
אני לא אומר שנשחזר את היכולת ההגנתית הזאת... אבל אתה לא מצפה להמשיך ביכולת ההגנתית הזאת לאורך העונה. לדעתי יהיה שיפור בהגנה, כי זה לא יכול להמשיך ככה.
יום רע בהתקפה קורה. קורה שלסופו לא הולך, ופארמר לא קולע. זה יכול לקרות. אבל אין כזה דבר יום רע בהגנה, בהגנה זה עבודה קשה. ככל שתעבוד יותר- ככה תספוג פחות.
89 נקודות זה באמת הרבה, אבל מצד שני היירסטון תפס יום מטורף. ההגנה תהיה בסדר. בלאט עדיין מאמן.
21 אוקטובר 2011, 01:45
קודי כתב:מצד שני, לא כל יום תתפוס את דרו ניקולאס ביום כל כך חלש, עם 1 מ-6 מהשלוש כשכמעט כל הזריקות חופשיות לחלוטין.
21 אוקטובר 2011, 06:11
21 אוקטובר 2011, 07:04
רנדי וייט כתב:בטח שפרטיזן בבית זה סיפור אחר.הם משחקים על פקוביץ' בפנים, שנתן הצגה בהפסד שלהם. כולם קוטלים את אוחיון אבל צריך לזכור שזה משחק יורוליג ראשון שלו .אי אפשר לבקש ממנו לשחק בביטחון של פאפא. יוגב, יחד עם פניני ופארמר יכולים להיות צוות הגנתי מוצלח
21 אוקטובר 2011, 07:24
21 אוקטובר 2011, 08:13
רנדי וייט כתב:עודד קטש סיפר שבתקופה שלו בפאו שהקבוצה היתה רצה טוב ומנצחת אובראדוביץ' היה יוצר לחץ מכוון ואפילו גורם להפסד משחק כדי לשמור על מתח אצל השחקנים.
בטוח שזה לא מה שקרה אתמול במכבי , אבל אם כבר להפסיד -במשחק חוץ במקום ש"לא נורא" להפסיד .
והעיקר אם ההפסד יביא לתוצאה הרצויה והמתחיבת ממנו-הבאת גארד. אני לא מת על לאנגפורד שהוא אגואיסט לא קטן,אבל בלאט מאמן של שחקנים וידע לשים אותו במקום.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.405.108930.html
21 אוקטובר 2011, 08:31