המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:ממשיכים את הקשקוש על סמית , הוא לא קיבל זריקה אחת מתחילת הרבע , אף פעם לא הבנתי את הגישה המפגרת להאשים קלעי כשלא נותנים לו זריקות ...
החציל האצטקי כתב:יוסי22 כתב:ממשיכים את הקשקוש על סמית , הוא לא קיבל זריקה אחת מתחילת הרבע , אף פעם לא הבנתי את הגישה המפגרת להאשים קלעי כשלא נותנים לו זריקות ...
דווין סמית׳ פשוט נראה כמו מול פנרבחצ׳ה. פח אשפה.
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:רנדל לא משנה את ההגנה של מכבי הוא רק משפר אותה ולצערי זה לא יספיק אם זה ימשיך להיראות ככה , עם רנדל או בלעדיו. הבעיה הכי גדולה בהגנה לדעתי האישית זה בכלל גודס. לא נראה שיש לומאיזו תביעת אצבע במה שקורה.
רנדל משנה את ההגנה. מה שמכבי לא תשמור, עם רנדל זה ייראה הרבה יותר טוב.
ד"א, אמבקווה מאכזב מאוד בהגנה בינתיים.
מצטער, גם אם רנדל היה כאן , צסקא הייצה חוגגת. הגנה זה עניין קבוצתי, שחקן אחד לא יכול להביא אימפקט גדול בהגנה כמה טוב שיהיה.
לא יודע מה יש לך נגד רנדל, אבל ברור לחלוטין שהוא חסר.
ברור שצסקא יותר טובים גם בלעדיו... זה לא העניין אבל.
Holiday_Armadillo כתב:~Box & 1~ כתב:אפילו כשכבר יוגב אוחיון מחליט כן להילחם וכן לרדת לפרקט ולגנוב כדור הוא מאבד את זה לקל סל שלהם.
שיעשע אותי ברגעים חשוכים אלו
MTA2311 כתב:סמית במשחק הכי גרוע שלו במכבי?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:טוב, מי בא לעזור לי לקלח את הילדה...
עשיתי את זה לפני המשחק...
יופי לך... אני הכנתי פורל בתנור לפני המשחק...
ואני קילחתי סלמון במחצית
jol9 כתב:MTA2311 כתב:סמית במשחק הכי גרוע שלו במכבי?
סמית' באחד המשחקים הטובים שלו דווקא. הוא רותח ורק מחכה שימסרו לו בשביל לשרוף את הרשת...
מכביסט31 כתב:אני מחפש מילה חדשה לתאר את מה שהולך על המגרש כרגע. נמאס כבר מ״שערורייה״ ״ביזיון״ וכל הרגילות.. למישהו יש רעיון?
felix_r כתב:אני מצטער בשביל כל חובבי פארמר, אבל הוא בושה! מכדרר 20 שניות ואז מוסר. וככה בכל התקפה
roy1000 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:סמית במשחק הכי גרוע שלו במכבי?
סמית' באחד המשחקים הטובים שלו דווקא. הוא רותח ורק מחכה שימסרו לו בשביל לשרוף את הרשת...
כן. עומד חופשי כל המשחק ופשוט לא מוסרים לו. עושים עליו חרם נראה לי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], מקאדו 3 ו־18 אורחים