LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני על סף יציאה לרחוב עם סכין, ודקירה של יהודים רנדומליים תוך קריאות "אללה הוא אכבר".
שמישהו ישעשע אותי. אני מתפרק פה מעצבים.
what's the difference between adolf hitler and lance armstrong?
אתה אח יקר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני על סף יציאה לרחוב עם סכין, ודקירה של יהודים רנדומליים תוך קריאות "אללה הוא אכבר".
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני על סף יציאה לרחוב עם סכין, ודקירה של יהודים רנדומליים תוך קריאות "אללה הוא אכבר".
אתה אח יקר
אדגר פו כתב:אם זה גמל שלמה ממין נקבה אז מדובר בחיה אכזרית. אין לי בעיה שתמעכי את הכלבה.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני על סף יציאה לרחוב עם סכין, ודקירה של יהודים רנדומליים תוך קריאות "אללה הוא אכבר".
אתה אח יקר
ידוע, אבל תשובה יש לך?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני על סף יציאה לרחוב עם סכין, ודקירה של יהודים רנדומליים תוך קריאות "אללה הוא אכבר".
אתה אח יקר
ידוע, אבל תשובה יש לך?
LIAV10 כתב:I hate it when I hear someone joke about the Holocaust. It's just so wrong.
Anne Frankly, I won't stand for it.
LIAV10 כתב:I hate it when I hear someone joke about the Holocaust. It's just so wrong.
Anne Frankly, I won't stand for it.
~Box & 1~ כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מה זה? חגב?
כן
שלי היה כנראה אחרי שהשתכשך בבריכה רדיואקטיביתMTA2311 כתב:נס ציונה זה סוג של כפר לא?
פעם ראשונה שנתקלתי בדבר כזה פה ואני חיה בעיר הזאת כבר יותר מעשורmy man כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מבטיח שאתמול אחד כזה ישב לנו על החלון ואני ואשתי הרמנו מבצע להריגתו- לא היה פשוט בכלל. הוא קופץ ממש גבוה וכל הזמן ברח לנו ממקום למקום..
אני כל כך שמחה שהוא לא התחמק מהמכה הראשונה של הבקבוק
מה שכן, הוא סירב למות וכל פעם שניסיתי להעלות אותו על נייר הוא ברח
כולי צמרמורות עד עכשיו
האמת היא שגם אני הייתי פעם בקטע לא מוסבר כזה של להרוג חרקים בלתי מזוהים (ומזוהים) שפולשים לביתי
אבל בשנים האחרונות נכנסו לי רחמים ליצורים חיים (אמיתי) ומצאתי שיטה לתפוס אותם בלי לפגוע בהם, לקחת כוס
חד פעמית וללכוד אותם בתוכה, לשים חתיכת נייר דבק מתחת ולגרום להם לעלות על הנייר. אחרי שאני בטוח שהם נדבקו טוב טוב,
הייתי שם משקפי מגן וכפפות, מוציא את הברנר ומתחיל לעבוד... מתחיל מהכנפיים, אחר כך הרגליים ובסוף הראש...
לפעמים, הייתי שם כובע מנתחים ומסכה, לוקח סכין יפנית ומתחיל בניתוח לב פתוח ללא הרדמה.
אולי פוגע בהם אבל גורם להרבה הנאה לנו. מזמין אנשים לנסות.
Holiday_Armadillo כתב:אותו הם חסמו אבל להוריד עמוד שקורא לדקור יהודים לא נראה להם
צוקרברג יהודי ליברל קלאסי, מאמין לכולם שיש סיבה לשנוא אותנו
jol9 כתב:אור, אני קצת מאוכזב שלא הגבת לנסיון שלי לשפר לך את מצב הרוח (ואני לא מדבר על הגיף של החתול...)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־23 אורחים