רשמי: דווין סמית' חתם לשלוש שנים נוספות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמי: דווין סמית' חתם לשלוש שנים נוספות

הודעהעל ידי יוסי22 » 04 מאי 2015, 20:39

סופו נותן מבחינה הגנתית הרבה יותר מכהן איך שלא תהפוך את זה , לכן אפילו בצד ההגנתי סופו יתן יותר מכהן .

ושוב ... מכבי לא צריכה להיבנות למצב שבו 3 הגבוהים המובילים לא משחקים , רוצים לקטר .. תקטרו .

כמו שכתבתי , בשנים הכי גדולות של מכבי היתה קבוצה עם שש וחצי שחקנים , אם היו נפצעים 3 שחקנים באותן עמדות (כמו באסטון , ניקולה ותומאס )מכבי היתה בבעיה קשה מאוד נגד כל קבוצה כי זה לא פשוט לשחק בלי גבוהים ולא משנה כמה הקו האחורי חזק ... כשהקו האחורי הוא לא הקו הכי טוב בהיסטוריה האירופית זה משפיע אפילו קצת יותר מטבע הדברים.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2015, 20:49

יוסי22 כתב:סופו נותן מבחינה הגנתית הרבה יותר מכהן איך שלא תהפוך את זה , לכן אפילו בצד ההגנתי סופו יתן יותר מכהן .

ושוב ... מכבי לא צריכה להיבנות למצב שבו 3 הגבוהים המובילים לא משחקים , רוצים לקטר .. תקטרו .

כמו שכתבתי , בשנים הכי גדולות של מכבי היתה קבוצה עם שש וחצי שחקנים , אם היו נפצעים 3 שחקנים באותן עמדות (כמו באסטון , ניקולה ותומאס )מכבי היתה בבעיה קשה מאוד נגד כל קבוצה כי זה לא פשוט לשחק בלי גבוהים ולא משנה כמה הקו האחורי חזק ... כשהקו האחורי הוא לא הקו הכי טוב בהיסטוריה האירופית זה משפיע אפילו קצת יותר מטבע הדברים.

מבחינה הגנתית סופו לא נותן גם יותר ממך. רוב הזמן הוא רק עושה נזק, וכשלא אז ההגנה שלו
מאוזנת בערך על לא נזק ולא תועלת.

ההתקפה שלו היתה מחפה על ההגנה אבל זה לא קרה העונה, בטח לא בליגה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 04 מאי 2015, 23:48

אני חושב שההופעה החלשה של סמית נובעת מכך שברמה מסויימת הוא מרגיש שהקבוצה הזאת חלשה ברוח שלה. ההנהלה לא עשתה את מינימום המאמצים העונה, המאמן הוא לא מנהיג, שחקנים כמו סופו, פארגו ולעתים טיוס שעסוקים רק בעצמם, שחקנים שהלכו לאיבוד כמו היינס השפיעו לדעתי על החוסן הפנימי שלו והיכולת על המגרש.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 04 מאי 2015, 23:57

toja27 כתב:אני חושב שההופעה החלשה של סמית נובעת מכך שברמה מסויימת הוא מרגיש שהקבוצה הזאת חלשה ברוח שלה. ההנהלה לא עשתה את מינימום המאמצים העונה, המאמן הוא לא מנהיג, שחקנים כמו סופו, פארגו ולעתים טיוס שעסוקים רק בעצמם, שחקנים שהלכו לאיבוד כמו היינס השפיעו לדעתי על החוסן הפנימי שלו והיכולת על המגרש.

יש עוד סיבה, והיא מקצועית נטו!

בגלל שכל הגבוהים שלנו בחוץ, סמית' משחק ביחד עם לאנדסברג באותה החמישיה.
סיגנון ההתקפה של שניהם דומה: הם נעמדים על קו השלוש וממתינים שהכדור יגיע אליהם כדי להעיף שלשה.
ככה יוצא שהרבה מאוד מהכדורים, שבדרך כלל היו הולכים לסמית', מגיעים במקום זה ללאנדסברג.

הגיע הזמן שמישהו במכבי יגיד לסמית' לנוע מסביב , במקום לעמוד באותו המקום שנעמד עליו בתחילת ההתקפה. זה יעזור גם ביורוליג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 05 מאי 2015, 00:04

felix_r כתב:
toja27 כתב:אני חושב שההופעה החלשה של סמית נובעת מכך שברמה מסויימת הוא מרגיש שהקבוצה הזאת חלשה ברוח שלה. ההנהלה לא עשתה את מינימום המאמצים העונה, המאמן הוא לא מנהיג, שחקנים כמו סופו, פארגו ולעתים טיוס שעסוקים רק בעצמם, שחקנים שהלכו לאיבוד כמו היינס השפיעו לדעתי על החוסן הפנימי שלו והיכולת על המגרש.

סיגנון ההתקפה של שניהם דומה: הם נעמדים על קו השלוש וממתינים שהכדור יגיע אליהם כדי להעיף שלשה.
ככה יוצא שהרבה מאוד מהכדורים, שבדרך כלל היו הולכים לסמית', מגיעים במקום זה ללאנדסברג.

הגיע הזמן שמישהו במכבי יגיד לסמית' לנוע מסביב , במקום לעמוד באותו המקום שנעמד עליו בתחילת ההתקפה. זה יעזור גם ביורוליג.

האמת שלא ראיתי את משחקי הליגה לאחר ההדחה מהיורוליג(חוץ קצת נגד הרצליה) אז אני לא יכול להגיב, אם כי לרב אני מסכים עם הניתוחים המקצועיים שלך.
אבל אני חושב שכשסמית מרגיש כמו "עצמו", הוא יכול למצוא את עצמו משחק טוב בליגה הישראלית גם שמבחינה טקטית צריך לעשות התאמות. הוא שחקן רמה אחת מעל הליגה הזאת. לפי דעתי הוא מאוד מושפע ממה שקורה בתוך הקבוצה עצמה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 05 מאי 2015, 00:14

באף אחד מחמשת המשחקים האחרונים סמית' לא לקח יותר מ 9 זריקות מהשדה (ל 2 + ל 3 גם יחד)
http://basket.co.il/PlayerPage.asp?Play ... cYear=2015
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 05 מאי 2015, 00:30

felix_r כתב:באף אחד מחמשת המשחקים האחרונים סמית' לא לקח יותר מ 9 זריקות מהשדה (ל 2 + ל 3 גם יחד)

שוב, החוסר יוזמה שלו יכול להיות כי הוא סוג של "ויתר" מבפנים. לא רק סיבה מקצועית.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 05 מאי 2015, 08:30

felix_r כתב:

ומי יגיד את זה? גודס? פיני? במכבי אין מאמן.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מאי 2015, 09:45

felix_r כתב:באף אחד מחמשת המשחקים האחרונים סמית' לא לקח יותר מ 9 זריקות מהשדה (ל 2 + ל 3 גם יחד)

הוא נראה כבוי לחלוטין ומשחק בלי רצון ומאמץ. אני לא קונה את הסיפור שזה (רק) בגלל הציוות עם לנדסברג או סיבה מקצועית אחרת. שפת הגוף שלו משדרת שאין לו ממש כוח למשחקים האלה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוקטובר 2015, 12:33

דווין סמית': "אסיים את הקריירה במכבי"
הפורוורד האמריקאי פותח הערב עונה חמישית במכבי ת"א ומבטיח: "הפעם ניראה אחרת במוסקבה". הוא מדבר על הניסיון להחזיר את האליפות ("יש לנו יותר ישראלים, זה יכול לשנות את התמונה"), מתייחס למצב הביטחוני ("עובדה שאני והמשפחה כאן"), ומספק הצהרה למי שעוד היה זקוק להוכחה שהוא צהוב בנשמה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4711566,00.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אוקטובר 2015, 12:35

מכביסט!

סתם.
אחלה גבר. מקווה שיצליח להישאר בריא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוקטובר 2015, 13:45

אחד הגדולים אי פעם, אולי לא ברמת היכולת (הוא לא פארקר או מגי), אבל השפעה על המשחק פלוס זה שהוא יסגור במכבי בין 5 ל7 עונות בהחלט שמים אותו ברשימת הגדולים של המועדון.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אדגר פו » 15 אוקטובר 2015, 14:20

משנה לשנה הוא חביב עלי יותר ויותר. העונה הזאת התלות בו תהיה פחות קריטית וזה בריא לכולם, תרתי משמע.
בכלל, עמדה 3 במכבי לא משופעת שמות היסטוריים חוץ מפארקר, ולכן יש לו קייס לשני בטיבו בעמדה הזאת בכל הזמנים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אוקטובר 2015, 14:59

אדגר פו כתב:משנה לשנה הוא חביב עלי יותר ויותר. העונה הזאת התלות בו תהיה פחות קריטית וזה בריא לכולם, תרתי משמע.
בכלל, עמדה 3 במכבי לא משופעת שמות היסטוריים חוץ מפארקר, ולכן יש לו קייס לשני בטיבו בעמדה הזאת בכל הזמנים.

הוא כנראה שם כבר עכשיו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי JarJarBinx » 15 אוקטובר 2015, 16:54

לדעתי עם חוזה ארוך כזה זו לא עסקה טובה.
הוא לא מהשחקנים האהובים עלי אישית, אבל אני מאד מעריך את יכולתו ותרומתו. עם קבלות לא מתווכחים.
אבל שחקן מבוגר עם היסטוריית פציעות מכובדת לאחרונה... אני לא יודע עד כמה הוא יצדיק את הסכומים בעונות הבאות בחוזה.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אוקטובר 2015, 20:41

JarJarBinx כתב:לדעתי עם חוזה ארוך כזה זו לא עסקה טובה.
הוא לא מהשחקנים האהובים עלי אישית, אבל אני מאד מעריך את יכולתו ותרומתו. עם קבלות לא מתווכחים.
אבל שחקן מבוגר עם היסטוריית פציעות מכובדת לאחרונה... אני לא יודע עד כמה הוא יצדיק את הסכומים בעונות הבאות בחוזה.

מסכים, ואמרתי את זה כבר כשחתם
הוא לא כוכב ולא יכול לסחוב קבוצה אבל יקבל סכום גבוה מאוד במונחים של מכבי
ודבר שני זה שהוא קיבל חוזה ארוך טווח בגיל מבוגר ועם היסטוריית פציעות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 16 אוקטובר 2015, 02:12

שמואל1 כתב:דווין סמית': "אסיים את הקריירה במכבי"
הפורוורד האמריקאי פותח הערב עונה חמישית במכבי ת"א ומבטיח: "הפעם ניראה אחרת במוסקבה". הוא מדבר על הניסיון להחזיר את האליפות ("יש לנו יותר ישראלים, זה יכול לשנות את התמונה"), מתייחס למצב הביטחוני ("עובדה שאני והמשפחה כאן"), ומספק הצהרה למי שעוד היה זקוק להוכחה שהוא צהוב בנשמה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4711566,00.html

היום הוא נראה כאילו הוא החליט להקדים את סיום הקריירה שלו לשנה זו...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 אוקטובר 2015, 03:26

כל פעם אחרי משחק רע חוזרים אותם קולות .... :throwup2
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 16 אוקטובר 2015, 08:48

יוסי22 כתב:כל פעם אחרי משחק רע חוזרים אותם קולות .... :throwup2

האמת שעם זה אני מסכים...
לא ראוי, בטח כשזה קשור לדווין.
מצד שני, האם אני הוזה, או שהודית שהיה לו משחק רע?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אוקטובר 2015, 09:14

זה שהוא היה ראוי לקבל את הסכומים האלו זה ברור , אני רק תוהה אם אורך החוזה בגילו היה החלטה נכונה. דווקא לשחקן בגילו אולי היה נכון לתת חוזה בסכום גבוה אבל לעונה פלוס אופציה...אין לי ספק שהוא עוד יחזור לעצמו אבל לטווח הארוך הוא בירידה ללא ספק . אין מה לעשות זה הטבע...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־29 אורחים