המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:סופו נותן מבחינה הגנתית הרבה יותר מכהן איך שלא תהפוך את זה , לכן אפילו בצד ההגנתי סופו יתן יותר מכהן .
ושוב ... מכבי לא צריכה להיבנות למצב שבו 3 הגבוהים המובילים לא משחקים , רוצים לקטר .. תקטרו .
כמו שכתבתי , בשנים הכי גדולות של מכבי היתה קבוצה עם שש וחצי שחקנים , אם היו נפצעים 3 שחקנים באותן עמדות (כמו באסטון , ניקולה ותומאס )מכבי היתה בבעיה קשה מאוד נגד כל קבוצה כי זה לא פשוט לשחק בלי גבוהים ולא משנה כמה הקו האחורי חזק ... כשהקו האחורי הוא לא הקו הכי טוב בהיסטוריה האירופית זה משפיע אפילו קצת יותר מטבע הדברים.
toja27 כתב:אני חושב שההופעה החלשה של סמית נובעת מכך שברמה מסויימת הוא מרגיש שהקבוצה הזאת חלשה ברוח שלה. ההנהלה לא עשתה את מינימום המאמצים העונה, המאמן הוא לא מנהיג, שחקנים כמו סופו, פארגו ולעתים טיוס שעסוקים רק בעצמם, שחקנים שהלכו לאיבוד כמו היינס השפיעו לדעתי על החוסן הפנימי שלו והיכולת על המגרש.
felix_r כתב:toja27 כתב:אני חושב שההופעה החלשה של סמית נובעת מכך שברמה מסויימת הוא מרגיש שהקבוצה הזאת חלשה ברוח שלה. ההנהלה לא עשתה את מינימום המאמצים העונה, המאמן הוא לא מנהיג, שחקנים כמו סופו, פארגו ולעתים טיוס שעסוקים רק בעצמם, שחקנים שהלכו לאיבוד כמו היינס השפיעו לדעתי על החוסן הפנימי שלו והיכולת על המגרש.
יש עוד סיבה, והיא מקצועית נטו!
בגלל שכל הגבוהים שלנו בחוץ, סמית' משחק ביחד עם לאנדסברג באותה החמישיה.
סיגנון ההתקפה של שניהם דומה: הם נעמדים על קו השלוש וממתינים שהכדור יגיע אליהם כדי להעיף שלשה.
ככה יוצא שהרבה מאוד מהכדורים, שבדרך כלל היו הולכים לסמית', מגיעים במקום זה ללאנדסברג.
הגיע הזמן שמישהו במכבי יגיד לסמית' לנוע מסביב , במקום לעמוד באותו המקום שנעמד עליו בתחילת ההתקפה. זה יעזור גם ביורוליג.
felix_r כתב:באף אחד מחמשת המשחקים האחרונים סמית' לא לקח יותר מ 9 זריקות מהשדה (ל 2 + ל 3 גם יחד)
http://basket.co.il/PlayerPage.asp?Play ... cYear=2015
felix_r כתב:toja27 כתב:אני חושב שההופעה החלשה של סמית נובעת מכך שברמה מסויימת הוא מרגיש שהקבוצה הזאת חלשה ברוח שלה. ההנהלה לא עשתה את מינימום המאמצים העונה, המאמן הוא לא מנהיג, שחקנים כמו סופו, פארגו ולעתים טיוס שעסוקים רק בעצמם, שחקנים שהלכו לאיבוד כמו היינס השפיעו לדעתי על החוסן הפנימי שלו והיכולת על המגרש.
יש עוד סיבה, והיא מקצועית נטו!
בגלל שכל הגבוהים שלנו בחוץ, סמית' משחק ביחד עם לאנדסברג באותה החמישיה.
סיגנון ההתקפה של שניהם דומה: הם נעמדים על קו השלוש וממתינים שהכדור יגיע אליהם כדי להעיף שלשה.
ככה יוצא שהרבה מאוד מהכדורים, שבדרך כלל היו הולכים לסמית', מגיעים במקום זה ללאנדסברג.
הגיע הזמן שמישהו במכבי יגיד לסמית' לנוע מסביב , במקום לעמוד באותו המקום שנעמד עליו בתחילת ההתקפה. זה יעזור גם ביורוליג.
felix_r כתב:באף אחד מחמשת המשחקים האחרונים סמית' לא לקח יותר מ 9 זריקות מהשדה (ל 2 + ל 3 גם יחד)
http://basket.co.il/PlayerPage.asp?Play ... cYear=2015
אדגר פו כתב:משנה לשנה הוא חביב עלי יותר ויותר. העונה הזאת התלות בו תהיה פחות קריטית וזה בריא לכולם, תרתי משמע.
בכלל, עמדה 3 במכבי לא משופעת שמות היסטוריים חוץ מפארקר, ולכן יש לו קייס לשני בטיבו בעמדה הזאת בכל הזמנים.
JarJarBinx כתב:לדעתי עם חוזה ארוך כזה זו לא עסקה טובה.
הוא לא מהשחקנים האהובים עלי אישית, אבל אני מאד מעריך את יכולתו ותרומתו. עם קבלות לא מתווכחים.
אבל שחקן מבוגר עם היסטוריית פציעות מכובדת לאחרונה... אני לא יודע עד כמה הוא יצדיק את הסכומים בעונות הבאות בחוזה.
שמואל1 כתב:דווין סמית': "אסיים את הקריירה במכבי"
הפורוורד האמריקאי פותח הערב עונה חמישית במכבי ת"א ומבטיח: "הפעם ניראה אחרת במוסקבה". הוא מדבר על הניסיון להחזיר את האליפות ("יש לנו יותר ישראלים, זה יכול לשנות את התמונה"), מתייחס למצב הביטחוני ("עובדה שאני והמשפחה כאן"), ומספק הצהרה למי שעוד היה זקוק להוכחה שהוא צהוב בנשמה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4711566,00.html
יוסי22 כתב:כל פעם אחרי משחק רע חוזרים אותם קולות ....
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־29 אורחים