רשמי: דווין סמית' חתם לשלוש שנים נוספות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמי: דווין סמית' חתם לשלוש שנים נוספות

הודעהעל ידי שחף » 16 אוקטובר 2015, 09:59

אני מאוד אוהב את דווין, אבל אני קצת תוהה אם מכבי לא טעתה שלא הביאה לא בק אפ קצת יותר חזק בשבילו. האיש פציע מאוד ואין ספק שזה יכול גם להשפיע על היכולת שלו ואולי גם לגרום לו לחשש ממגע. בשנה ההאחרונה של ניקולה, למרות שהוא היה השחקן הכי יקר בקבוצה, מכבי הביאה לו סנטר בק אפ חזק והיה עוד 4 שבפועל הפך ל-5(פייזר). לאנדסברג בינתיים לא עושה סימנים של שיפור גדול. הוא ממשיך להיות שחקן שיכול לעשות המון נקודות בליגה אבל מול קבוצות גדולות באירופה זה לא נראה טוב. ברמת האידיאל הייתי מעדיף במקומו איזה 2-3 שהוא 1.96 מ', שומר חזק ואגרסיבי שמידי פעם קולע שלשות. לפחות באירופה זה היה יכול לעזור
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 16 אוקטובר 2015, 10:12

דווקא לסמית' יש בקאפ מצויין על הנייר.
השאלה היא האם לנדסברג סופסוף יחליט לממש את הפוטנציאל שלו גם על המגרש, או שהוא ימשיך להתעסק בשער שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 אוקטובר 2015, 12:39

מסכים שהרבה מאוד תלוי בלאנדסברג , סמית לא ילד והוא צריך גיבוי ברמה גבוהה .

אבל גם לאנדסברג צריך לשפוט לאורך עונה ולא במשחק חוץ במוסקבה , אני בטוח שהוא ייתן עונה טובה ... תשפטו אותו בסוף העונה.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 16 אוקטובר 2015, 14:28

יוסי22 כתב:מסכים שהרבה מאוד תלוי בלאנדסברג , סמית לא ילד והוא צריך גיבוי ברמה גבוהה .

אבל גם לאנדסברג צריך לשפוט לאורך עונה ולא במשחק חוץ במוסקבה , אני בטוח שהוא ייתן עונה טובה ... תשפטו אותו בסוף העונה.

אין סיבה לחכות עד סוף העונה. ברוב המקרים, אפשר לראות לאן הרוח נושבת כבר אחרי כמה משחקים (4-5)...
מה גם שאת סילבן אנחנו מכירים מצויין. הגיע הזמן שלו לספק תוצרת גם ביורוליג ובאופן קונסיסטנטי (והמשחק במוסקבה הוא באמת
לא מדד כרגע).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי JarJarBinx » 16 אוקטובר 2015, 14:35

יוסי22 כתב:כל פעם אחרי משחק רע חוזרים אותם קולות .... :throwup2

לכל פוסט יש תאריך. ה"קולות" היו עוד לפני המשחק הזה.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי אדם » 16 אוקטובר 2015, 15:35

היגינס יכל להיות בק אפ לסמית נחמד מאוד ,הגנה התקפה ,אבל הוא לא ישראלי .
אתם לא מבינים שיש אם לאנדסברג בעיה יותר גדולה ממה שאתםחושבים,הוא לא מתקדם מבחינת בגרות המשחק ומבחינת ההבנה שלו והתרומה.
מה לא ראינו אתמול שלהיות סקורר עולמי זה לא מספיק ,הרי רוצסטי יכל להגיע גם ל30 ,ולאן הינו מגיעים?
לאנדסברג מעבר להיותו חור הגנתי ברמות שלא ראיתי ,הוא גם אין לו מחויבות או הבנה שהחלק הזה חשוב במשחק ושככה קונים דקות.
הוא גם פשוט לא מסוגל להיות נוכח במשחק קצת רציני ,שימו לב אתמול לשני זריקות מהקו שהחטיא ,אני לא קטנוני או נתפס אבל זה מתאר את הכל בבעיה שלו ,ברור שזה יכול לקרות ,אבל זה שחקן שקולע בעינים עצומות ,שימו לב מתי הוא מחטיא ,בכל שנותיו ,תמיד ברגע המותח ושצריך תנקודות הוא לא מכניס ,גם נגד מילאנו היה רגע של מומנטום במסע לארהב במשחק השני והוא פשוט החטיא והחטיא.
אני לא מצפה ממנו ולא בונה עליו כלו הוא פשוט חלק מהסגל אם יתרום סבבה אם לא גם סבבה.
מכבי שוב תישען על פארמר רוצסטי קצת סמית ,וזהו ,שום כלום ,אין גבוהים להישען עליהם ,אין תוצרת יציבה מהספסל ,ואין הגנה .
אוחיוןן יתן מה שיתן יש לו ערך מוסף הוא בא לעבוד.
אדם

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 אוקטובר 2015, 17:07

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:מסכים שהרבה מאוד תלוי בלאנדסברג , סמית לא ילד והוא צריך גיבוי ברמה גבוהה .

אין סיבה לחכות עד סוף העונה. ברוב המקרים, אפשר לראות לאן הרוח נושבת כבר אחרי כמה משחקים (4-5)...
מה גם שאת סילבן אנחנו מכירים מצויין. הגיע הזמן שלו לספק תוצרת גם ביורוליג ובאופן קונסיסטנטי (והמשחק במוסקבה הוא באמת
לא מדד כרגע).

בשביל זה הוא צריך לקבל דקות ובעיקר לקבל כדורים לקליעה , כשיש שני קלעים כל כך איכותיים כמו סמית ולאנדסברג הקבוצה צריכה לעבוד בשבילם ואם גודס לא מסוגל לעשות את זה הוא צריך לפנות את מקומו .
יוסי22

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים