Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני חושב שיש לנו כאן בעיה קשה בטרמינולוגיה.
מה זאת אומרת "לתת צ'אנס"?? האם לצורך העניין, קבוצת NBA שמשקיעה 100 מליון דולר נניח, נותנת צ'אנס למאמן, או שהיא מחפשת
את המאמן הכי טוב שהיא יכולה בכל העולם, בשביל שיוכל להוביל את המועדון להצלחות. ברור שלא כל מאמן יכול להיות מוצלח,
אבל אין כאן קטע של לתת צ'אנס, אלא להביא את הבן אדם הכי טוב והכי מוכשר בעולם לתפקיד הזה.
למה בעולם? כי מכבי היא קבוצה בינלאומית, והיא כנראה אחת מ-40 הקבוצות הטובות בעולם. אי לכך, וע"פ ההגיון הזה, אחד מ-40 המאמנים
הטובים בעולם (בניקוי מאמני המכללות) צריך להוביל אותה.
אין שום סיבה להסתכל רק על מאמן ישראלי.
רק 3 מאמנים הצליחו במכבי באמת ב-30 השנים האחרונות: פיני, צביקה ודייויד.
זה אומר, שאם אין שום פיני, צביקה או דייויד בסביבה, אז אין שום סיבה להמשיך ולתת צ'אנסים, וצריך להתחיל להסתכל בחוץ.
עולם הכדורסל לא התחיל במכבי, ואין שום סיבה, שמאמן זר (והצוות שהוא יבחר) לא יצליח פה. זה עובד בצסקא, זה עובד בפנר, זה עובד
בקבוצות היווניות, זה עובד בכל אירופה למעשה.
אני חושבת שגם נבן ספאחיה הצליח פה בהתחשב במצב הלא פשוט שנכפה עליו
אני רק לא בטוחה אם מאמן זר אחרי תחילת העונה זה רעיון טוב
שמעי זה לא שהק3בוצה מאומנת וכבר מריצה תרגילים על עיוור..זה כרגע נראה שהיא לא מאומנת בכלל- בשיטת ה"אני נותן לשחקנים שלי שחק חופשי" של גודס...
ובדיוק בגלל זה יהיה הרבה יותר קשה למאמן זר להצליח
הוא צריך עכשיו להנחיל סגנון משחק, טקטיקה ומשמעת תוך כדי משחקים שהוא חייב לנצח
אין יותר טורנירי ידידות בצרפת
אני חושב שזה בדיוק הפוך.. הוא מגיע עם דף חלק של השחקנים הם לא צריכים לעשות סוויץ' כי אין למה, כרגע אין כלום...