המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:לזכותו של גודס אפשר להגיד שהוא לא רצה פה לא את רוצ'סטי, לא את פארמר ולא את פאבריני. הנחיתו עליו סגל של שחקנים שהוא לא רצה.
יש למכבי סגל עם שמות נוצצים, אבל כמו שאמרתי (ואנקראם חוזר שוב), השחקנים ממש לא מתאים אחד לשני ואין מספיק שחקנים שמעניין אותם לשחק הגנה.
דווקא היום עם רוצ'סטי בחוץ, אני חושב שמכבי תהיה טובה יותר (כי זה אומר שיוגב משחק 30+ דקות).
jol9 כתב:roy1000 כתב:לזכותו של גודס אפשר להגיד שהוא לא רצה פה לא את רוצ'סטי, לא את פארמר ולא את פאבריני. הנחיתו עליו סגל של שחקנים שהוא לא רצה.
יש למכבי סגל עם שמות נוצצים, אבל כמו שאמרתי (ואנקראם חוזר שוב), השחקנים ממש לא מתאים אחד לשני ואין מספיק שחקנים שמעניין אותם לשחק הגנה.
דווקא היום עם רוצ'סטי בחוץ, אני חושב שמכבי תהיה טובה יותר (כי זה אומר שיוגב משחק 30+ דקות).
כשיוגב משחק 30+ דקות, אז ההתקפה שלך נראית רע.
דווקא בליגה מכבי אמורה לדרוס עם ההתקפה שלה ולא עם ההגנה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:לזכותו של גודס אפשר להגיד שהוא לא רצה פה לא את רוצ'סטי, לא את פארמר ולא את פאבריני. הנחיתו עליו סגל של שחקנים שהוא לא רצה.
כשיוגב משחק 30+ דקות, אז ההתקפה שלך נראית רע.
דווקא בליגה מכבי אמורה לדרוס עם ההתקפה שלה ולא עם ההגנה.
אני ממש לא מסכים. ההתקפה של מכבי בליגה באה מההגנה. זה תמיד היה ככה. בלי הגנה, אתה סתם עוד קבוצה כמו ראשון שעושה תחרות קליעות.
jol9 כתב:אוקיי, נראה היום.
מבחינתך נראה לי בכלל עדיף שרוצ'סטי ופארמר לא יישחקו, ושנעשה שכפול של יוגב שיאיישו את שתי עמדות הגארד 40 דקות...
הכשרון של רוצ'סטי ופארמר, זה מה שאמור לעשות את ההבדל העונה. יוגב אמור להיות שחקן משלים, שנכנס ומכניס קצת פלפל לעניינים, לא שחקן שמשחק 30 דקות.
roy1000 כתב:לזכותו של גודס אפשר להגיד שהוא לא רצה פה לא את רוצ'סטי, לא את פארמר ולא את פאבריני. הנחיתו עליו סגל של שחקנים שהוא לא רצה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אוקיי, נראה היום.
מבחינתך נראה לי בכלל עדיף שרוצ'סטי ופארמר לא יישחקו, ושנעשה שכפול של יוגב שיאיישו את שתי עמדות הגארד 40 דקות...
הכשרון של רוצ'סטי ופארמר, זה מה שאמור לעשות את ההבדל העונה. יוגב אמור להיות שחקן משלים, שנכנס ומכניס קצת פלפל לעניינים, לא שחקן שמשחק 30 דקות.
אני חושב שמכבי יותר טובה כשרק אחד מהם על המגרש בכל זמן נתון. אין לי את מספרי הפלוס/מינוס לדקות ששניהם ביחד על המגרש, אבל אני לא חושב שהם טובים מדי.
אתה חייב איזון וכרגע יוגב הוא היחידי שמספק איזון לקו האחורי.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:לזכותו של גודס אפשר להגיד שהוא לא רצה פה לא את רוצ'סטי, לא את פארמר ולא את פאבריני. הנחיתו עליו סגל של שחקנים שהוא לא רצה.
דווקא רוצ'סטי זה שחקן שלו נטו לפי כל הפרסומים.
בכל מקרה, כבר לפני חודשיים אמרנו שזה סגל נוצץ כביכול, אבל השחקנים לא בהכרח מתאימים לשחק ביחד. גם דיברנו לא מעט על היעדר אידיאולוגיה מסודרת בבניית הסגל.
MTA2311 כתב:דווקא רוצ'סטי זה שחקן שלו נטו לפי כל הפרסומים.
בכל מקרה, כבר לפני חודשיים אמרנו שזה סגל נוצץ כביכול, אבל השחקנים לא בהכרח מתאימים לשחק ביחד. גם דיברנו לא מעט על היעדר אידיאולוגיה מסודרת בבניית הסגל.
jol9 כתב:יש לך ארבעה שחקנים מצויינים בקו האחורי. הצוות המקצועי חייב למצוא את הדרך לשילובים המתאימים, שייתנו תפוקה מקסימלית.
בהמשך העונה, אפשר יהיה להרחיב את השילובים כך שכולם יידעו לשחק עם כולם.
יוגב הוא היחיד ששומר בקו האחורי, וזאת בעיה לא פשוטה, אבל מבחינה התקפית, הוא הרבה יותר חלש מהם, ככה שאני לא בטוח שהרבה מדי דקות יוגב, זה מה שמכבי צריכה.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אוקיי, נראה היום.
אני חושב שמכבי יותר טובה כשרק אחד מהם על המגרש בכל זמן נתון. אין לי את מספרי הפלוס/מינוס לדקות ששניהם ביחד על המגרש, אבל אני לא חושב שהם טובים מדי.
אתה חייב איזון וכרגע יוגב הוא היחידי שמספק איזון לקו האחורי.
יש לך ארבעה שחקנים מצויינים בקו האחורי. הצוות המקצועי חייב למצוא את הדרך לשילובים המתאימים, שייתנו תפוקה מקסימלית.
בהמשך העונה, אפשר יהיה להרחיב את השילובים כך שכולם יידעו לשחק עם כולם.
יוגב הוא היחיד ששומר בקו האחורי, וזאת בעיה לא פשוטה, אבל מבחינה התקפית, הוא הרבה יותר חלש מהם, ככה שאני לא בטוח שהרבה מדי דקות יוגב, זה מה שמכבי צריכה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:דווקא רוצ'סטי זה שחקן שלו נטו לפי כל הפרסומים.
גודס ממש לא רצה את רוצ'סטי. הוא ביקש להשאיר את פארגו. הוא אמר את זה בפירוש בראיון שערוץ הספורט שעל ההחתמה של רוצ'סטי שמע אחרי שזה קרה.
זה דיברנו לפני חודשיים על זה שהסגל לא מתאים, לא אומר שלא נמשיך לדבר על זה עכשיו...
אדגר פו כתב:מסכים.
חייבים להיות יצירתיים, לנצל יתרונות ולהחביא חסרונות.
יוגב אחלה בחור ושומר נהדר, אבל יש לו תקרה התקפית שגורמת לנו לשחק 4 מול 5 בהתקפה וזה מאוד בעייתי. הוא צריך לקבל את ה 20 דקות שלו בכל מיני קומבינציות.
אדגר פו כתב:נכון, הוא בכושר טוב כי הוא הגיע ממשחקי הנבחרת, עדיין זה לא יספיק התקפית בהמשך העונה.
מאמן טוב חייב להצליח לגרום לרוצ'סטי ופארמר לשחק ביחד דקות סבירות כדי למקסם את הפוטנציאל ההתקפי, אחרת לא עישונו יותר מדי הקיץ.
MTA2311 כתב:פארגו היה לא רלוונטי יום אחרי סיום העונה. רוצ'סטי לא הונחת עליו כמו פארמר לדוגמה, אבל זה לא משנה.
לא אמרתי לא לדבר על זה, אמרתי שלנו, בניגוד לדני כנראה, זה לא מחדש כלום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], גיא, גל גל ו־25 אורחים