חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני מקווה מאוד שאם וכאשר פארמר יעזוב, המחליף שלו לא יהיה פרקינס או כל שחקן אחר שלא שיחק כדורסל חצי שנה.
אני גם ממש לא מתלהב מהרעיון של להביא מחליף לשחקן מוביל באמצע העונה. לדעתי, זה מתכון לפלופ.
אם בכל זאת יצליחו למצוא איזה שחקן תותח שיסכים לבוא כמחליף לפארמר, אולי נצא מרווחים, אבל על פניו, הסיכוי שדבר כזה יקרה הוא די נמוך.
למה נראה לך שבאמצע העונה בדיוק כשהשביתה נגמרת אתה תמצא שחקן ששיחק כל התקופה הזו בקבוצה אחרת ופתאום איך שהשביתה נגמרה הוא יחליט לעזוב את הקבוצה בה שיחק בשביל לבוא למכבי?
אם יביאו שחקן במקום פארמר לכשיעזוב, גם אם זה לא יהיה פרקינס זה מן הסתם יהיה שחקן שלא שיחק כל התקופה הזו משום שקיווה להשיג חוזה בנ.ב.א או משהו בסגנון.
חלק לא קטן משחקני האנ.בי.אי כן מתאמן, שומר על כושר ואפילו משחק במסגרת לא רישמית.
גם אילו שלא שיחקו (ולדעתי, אצל רובם היתה הפסקה של פחות מחצי שנה), היו כשירים במשך החצי שנה האחרונה, ודי בטוח שאם מישהו מהם יגיע הוא יהיה בכושר טוב יותר משל פרקינס.
בכל מקרה, כבר כתבתי אני לא אוהב את הרעיון של צירופו של שחקן באמצע העונה בלי קשר לכושר בו הוא נמצא.
כמו שאני רואה את הדברים, הדרך היחידה ששחקן כזה באמת יוכל להשתלב טוב ויצליח לתפקד כשחקן מוביל, היא מציאת ששחקן שהוא באמת כשרון יוצא דופן ובעל יכולות מעולות.
לא פרקינס ולא כל פליט אנ.בי.אי. בינוני, הוא שחקן כזה.