המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:שמואל1 כתב:טוב, כנראה זה עניין של זמן עד שתצא הודעה רשמית.
אני לא מבין מדוע אופייבו מגיע לפה בסוף אוקטובר ולא בתחילת יולי.
חוזה זמני - גם עכשיו לא מאמינים בו.
אדגר פו כתב:גלן דייוס פצוע עד תחילת השנה הבאה, אבל אולי זה לא מפריע למכבי..
ארצג באמת עדיין בלי קבוצה, אבל אני לא סובל אותו. סתם עומד וזורק שלשולת ורוצה מיליון דולר. לא סתם הוא חופשי כנראה.
את ג'ורדן ראיתי בתקופה האירופאית שלו ולא התרשמתי כל כך, אבל אומרים שהוא השתפר. אולי הוא טוב.
toja27 כתב:כשהצעתי להביא את הנדריקס בקיץ קיבלתי כאן תגובות שליליות. במצב הנוכחי הוא היה הגבוה האמין ביותר שלנו לו היה חותם כאן.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:כשהצעתי להביא את הנדריקס בקיץ קיבלתי כאן תגובות שליליות. במצב הנוכחי הוא היה הגבוה האמין ביותר שלנו לו היה חותם כאן.
במצב הנוכחי גם סופו אם היה נשאר היה הגבוה האמין ביותר שלנו. זה אומר הרבה בעיקר על איכות הקו הקידמי הנוכחי, ולא על האלטרנטיבות הנ" ל.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:כשהצעתי להביא את הנדריקס בקיץ קיבלתי כאן תגובות שליליות. במצב הנוכחי הוא היה הגבוה האמין ביותר שלנו לו היה חותם כאן.
במצב הנוכחי גם סופו אם היה נשאר היה הגבוה האמין ביותר שלנו. זה אומר הרבה בעיקר על איכות הקו הקידמי הנוכחי, ולא על האלטרנטיבות הנ" ל.
סופו כבר לא אמין מזמן, זאת הסיבה שהוא לא נשאר כאן. הנדריקס לעומתו שחקן מאוד סולידי.לא כוכב אבל עושה את העבודה.
rc4991 כתב:חייבים להודות שזה יפה שכן מנסים לתקן
מקווה שיביאו גם מחליף איכותי לפבראני
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:חייבים להודות שזה יפה שכן מנסים לתקן
זה לא לתקן. זה להילחץ ולשלוף מהמותן.
לתקן זה להעיף את פבראני, להתנצל על זה ששוב הביאו שחקן פצוע, אחרי שפאקינג העבירו אותו יומיים של בדיקות רפואיות, ולהביא סנטר ברמה גבוהה. לתקן זה להביא 4 ברמה גבוהה, ולא את אופייבו על חוזה זמני.
felix_r כתב:rc4991 כתב:חייבים להודות שזה יפה שכן מנסים לתקן
מה יפה? הם יודעים שבלי רנדל העונה האירופית בסכנה גדולה! יש לנו עכשיו שני משחקי בית, ואם נפסיד אותם, יש סיכוי שלא נעלה לטופ-16
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:חייבים להודות שזה יפה שכן מנסים לתקן
מה יפה? הם יודעים שבלי רנדל העונה האירופית בסכנה גדולה! יש לנו עכשיו שני משחקי בית, ואם נפסיד אותם, יש סיכוי שלא נעלה לטופ-16
נסחפתם...העונה עוד לא בסכנה ויצטרכו לקרות הרבה דברים בשביל שמכבי לא תעלה שלב
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:חייבים להודות שזה יפה שכן מנסים לתקן
זה לא לתקן. זה להילחץ ולשלוף מהמותן.
לתקן זה להעיף את פבראני, להתנצל על זה ששוב הביאו שחקן פצוע, אחרי שפאקינג העבירו אותו יומיים של בדיקות רפואיות, ולהביא סנטר ברמה גבוהה. לתקן זה להביא 4 ברמה גבוהה, ולא את אופייבו על חוזה זמני.
תשמע, ברור שזה לא מושלם אבל זה כבר שיפור לעומת עצימת העיניים של השנים האחרונות
בנוגע לפבראני באמת צריך להעיף אותו ולנסות לדוג איזה סנטר איכותי אבל אופייבו זה גיבוי טוב לעמדה 4 ואני מניח שמכבי תכניס אופציה בחוזה עד סוף העונה
אני אגב לא פוסל להמתין קצת עם החיזוקים ולראות אם תהיה פריצה של שחקן גבוה בקבוצה בינונית ביורוליג ואז להביא אותו עד הטופ 16
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:חייבים להודות שזה יפה שכן מנסים לתקן
נסחפתם...העונה עוד לא בסכנה ויצטרכו לקרות הרבה דברים בשביל שמכבי לא תעלה שלב
באמת? אז אני מודיע לך, שהעונה האירופית כבר בסכנה. עדיף שתפתח את העיניים. בלי רנדל אין לנו הגנה בכלל, ואנחנו יכולים להפסיד לכל קבוצה, גם לקבוצה הכי חלשה בבית, לא רק לצסקא
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Neo ו־19 אורחים