המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:השמות הם אותם השמות (מקלין,ראדוליצה,יאנג) , אבל יש עוד הרבה שמות אחרים.
אני בכלל מתחיל מהראש , הרגליים כבר יסתדרו.
דבר ראשון לא נותן לצמד הילדים להחליט שום דבר לגבי הסגל , זאת נקודת המוצא.
דבר שני מצרף אנשי מקצוע רציניים להנהלת מכבי שיוכלו לעצב את המועדון לשנים הבאות (שחקנים זרים,פרוספקטים,ישראלים וכו') - לא יפריע לי אם הצוות הזה יכיל גם אנשי מקצוע זרים , אבל אם מדובר ישראלים דווקא השם של האוזמן עולה לי לראש.
אשמח אם בצוות הזה יהי שחקני כדורסל עבר של מכבי , נדב שיוכל לעזור בניתוח שחקני הגנה , לניקו יש הרבה קשרים בקרואטיה והוא יודע לעבוד עם
דבר שלישי , מקים מערך סקאוטינג רציני , עם אנשים בכל יבשת (כן כולל אוסטרליה) כדי למצוא פרוספקטים עתידיים
דבר רביעי , מתחיל לגדל את דור המאמנים הבא של מכבי , מאמנים שיעברו מאימון ילדים דרך הנוער ועד לבוגרים , מאמנים אלו (בכפוף להחלטות הצוות המקצועי) תפקידם יהיה אחד ויחיד , יצירת שחקנים ישראלים למכבי , לא אליפויות , לא גביעים , רק ייצור שחקנים.
דבר חמישי , מפסיק לאלתר את כל נסיעות הפלז'ר האלו ל NBA , במקום זה את הכסף אפשר להשקיע בטורנירי הכנה , רצוי מול קבוצות חזקות כדי שניתן יהיה לבדוק את איכות הקבוצה וקצב ההתקדמות שלה.
רק ככה במערכת רצינית שהיא לא מכילה תופעות פסולות של נפוטיזם , הדלפות , פיטורים שנמסרים לתקשורת בטרם האיש יודע , או מינוי מאמנים רק כי "לא נעים מהם".
השאר יסתדר מעצמו.
ankram כתב:זה שהקו האחורי שלך לא יכול לעבור את תום מעיין בכדרור, לא מפריע לך??
ankram כתב:זה שהקו האחורי שלך לא יכול לעבור את תום מעיין בכדרור, לא מפריע לך??
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־23 אורחים