המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:צריך להעביר את הבחור שיעור במכביזם דחוף עוד לפני שהוא נוחת. הציטוט עם ירושלים פשוט הזוי..
חנו'ש כתב:אגב, במכבי מודעים לכך שעם אייק יש להם סגל של 13 שחקנים בכירים?
כלומר עכשיו גם ביורוליג בלי חוקי צעירים מפגרים וברגע שרנדל יחזור מישהו יצטרך לשבת בצד.
למרות שזה די מסתדר עם הקונספט של קבוצה שבה בכל רגע נתון יש מישהו פצוע/חולה/כאבים בברך /כאבי פנטום והשד יודע מה עוד....
חנו'ש כתב:אגב, במכבי מודעים לכך שעם אייק יש להם סגל של 13 שחקנים בכירים?
כלומר עכשיו גם ביורוליג בלי חוקי צעירים מפגרים וברגע שרנדל יחזור מישהו יצטרך לשבת בצד.
למרות שזה די מסתדר עם הקונספט של קבוצה שבה בכל רגע נתון יש מישהו פצוע/חולה/כאבים בברך /כאבי פנטום והשד יודע מה עוד....
roy1000 כתב:אז מכבי הפכה לקבוצת NBA שמחתימה שחקנים שאי-אשפר בכלל לרשום אותם למשחקים על חוזים זמניים? יפה.
אם חשבנו ששנה שעברה הייתה פה רכבת זרים, נראה לי שהשנה כל השיאים הולכים להישבר.
my man כתב:עוד לא נחת ואני רק שונא אותו...
שמואל1 כתב:אני כרגע סקפטי לגבי החזרה של הרנדל, אני מתקשה להאמין שההחתמה של אייק לא קשורה ל"מחלה" הפתאומית שתקפה את רנדל.
"כן. דיברתי עם בראיין לפני החתימה במכבי. לא נעים מה שקורה לו עם מחלת הקרוהן אבל הוא יתאושש. אני לא דואג לשיתוף הפעולה בינינו, היינו צמד בחיפה ולמדנו להכיר את השני בצורה כמעט עיוורת".
מכביסט31 כתב:שמואל1 כתב:אני כרגע סקפטי לגבי החזרה של הרנדל, אני מתקשה להאמין שההחתמה של אייק לא קשורה ל"מחלה" הפתאומית שתקפה את רנדל.
מה אתם אומרים על הציטוט הזה?"כן. דיברתי עם בראיין לפני החתימה במכבי. לא נעים מה שקורה לו עם מחלת הקרוהן אבל הוא יתאושש. אני לא דואג לשיתוף הפעולה בינינו, היינו צמד בחיפה ולמדנו להכיר את השני בצורה כמעט עיוורת".
אם הוא נכון, זה אומר סופית שהבעיות שיש לבריאן כרגע קשורות לקרוהן שלו. ושבמכבי לא יבלבלו לנו את המוח כמו שהם תמיד עושים..
MTA2311 כתב:אופייבו הוא רופא עכשיו?
הגזמתם.
MTA2311 כתב:הקשר זה שאי אפשר לדעת מה הוא שאל את רנדל, מה רנדל אמר לו ומה הייתה השאלה של פיק בראיון.
בכל מקרה זה פשוט מאוד. מכבי אמרה שרנדל יחזור להתאמן בימים הקרובים. נוכל לדעת אם שיקרו מהר מאוד.
MTA2311 כתב:ומהר מאוד ראינו שהיא טעתה. גם אם רנדל נוכל לדעת עוד כמה ימים. מה זה עוזר להחליט מראש שהיא שיקרה? מה זה נותן לך?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, מרסר ו־45 אורחים