המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
טיקי חוזר כתב:ראיתי את השידור של מה"ס ב"וואן" ודבר אחד יש לי לומר שבן אדם - נעל ברמה של כדורגלן כמו אלון מזרחי :
כמה פנינים : המון דגלים של ספרד בחדר .... בטח חמודי זה דלי קטלוניה בכלל .
ראש העיר ברסא מדבר בפתיחה - ג'מצי מתרגם כי לפי מה שהוא מדבר הוא יודע ספרדית ... טוב חמוד רק הוא מדבר בקטלונית דומה אבל זה לא בדיוק אותה שפה ....
הכי חשוב זה הגילוי של אדון ג'מצי : בלאט חולם על נ.ב.א כי הוא גם יודע טוב אנגלית ..... לא ידענו .....
בקצור וואן עשה פדיחות לא מהעולם הזה .
where is the love? כתב:יש פה רבים שגולשים בכל מיני פורומים באירופה, יש משהו שאתם יכולים לספר על ההתרגשות בסיינה בריאל ובפאו? כמה אוהדים פאו הביאו?
Mta_atic כתב:where is the love? כתב:יש פה רבים שגולשים בכל מיני פורומים באירופה, יש משהו שאתם יכולים לספר על ההתרגשות בסיינה בריאל ובפאו? כמה אוהדים פאו הביאו?
אני ראיתי תגובות של כמה אוהדי פאו שאמרו שיש אצלהם ביקוש די גדול לכרטיסים אבל הבעיה היא בקצבה הזעומה שהיורוליג העמיד לקבוצות.
אני לא יודע עד כמה היוונים אסרטיביים ונחושים, אבל אין ספק שמגיע שאפו גדול לשמעון מזרחי שנלחם עבור עוד כרטיסים ולאוהדי מכבי על ההגעה ההמונית.
Mta_atic כתב:where is the love? כתב:יש פה רבים שגולשים בכל מיני פורומים באירופה, יש משהו שאתם יכולים לספר על ההתרגשות בסיינה בריאל ובפאו? כמה אוהדים פאו הביאו?
אני ראיתי תגובות של כמה אוהדי פאו שאמרו שיש אצלהם ביקוש די גדול לכרטיסים אבל הבעיה היא בקצבה הזעומה שהיורוליג העמיד לקבוצות.
אני לא יודע עד כמה היוונים אסרטיביים ונחושים, אבל אין ספק שמגיע שאפו גדול לשמעון מזרחי שנלחם עבור עוד כרטיסים ולאוהדי מכבי על ההגעה ההמונית.
אורי כתב:Mta_atic כתב:where is the love? כתב:יש פה רבים שגולשים בכל מיני פורומים באירופה, יש משהו שאתם יכולים לספר על ההתרגשות בסיינה בריאל ובפאו? כמה אוהדים פאו הביאו?
אוהדי מכבי עושים בעצמם מאמצים כבירים כדי להשיג כרטיסים מידי אוהדים של קבוצות שלא עלו בסוף לפיינל פור. אני לא בטוח שיש להנהלה יד במקרה הזה(בטח לא בכמות של 5000)
החציל האצטקי כתב:פחות מחצי יממה לטיסה, ואני דואג... מה זה דואג.
לא רוצה לחשוב על האפשרות של לא להיות שם עם הקבוצה שלי.
עם כל המאמצים שעשיתי כדי לצאת באמצע השירות...
ס'אמא של נתבג
החציל האצטקי כתב:התוכנית מראש הייתה להמריא מחר על הבוקר, נתפלל שזה גם יקרה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים