המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:נמאס לי שאף אחד לא לוקח אחריות
נמאס לי מהראיונות של גודס
נמאס לי שאני מחפש איפה לכתוב ובסוף אני תמיד מגיע לת'רד הזה כי אני מתוסכל כל הזמן
נמאס לי שאין לי על מי לסמוך בקבוצה שלי שיעשה את ההבדל
נמאס לי שלא רואים פתרון באופק
נמאס לי שאני מפסיד משחקים(כי חברים שלי מתארסים/מתחתנים תמיד בחמישי בערב) ומתבאס מראש ואז שאני חוזר הביתה אני מרגיש הקלה שלא ראיתי את ההבכה
נמאס לי שיש לי כל כך הרבה מה לכתוב בראש ואין מצב בחיים שאני אצליח לכתוב את זה- כי זה יותר מדי
נמאס לי שהתרגיל היחיד שמכבי יודעת לעשות זה בידוד לשחקן
נמאס לי שהשחקנים לא נלחמים על כדור
נמאס לי שהסטנדרטים לשפל יורדים משנה לשנה
נמאס לי שעוד לא התחילה העונה(כמעט ליטרלי) ואני כבר רוצה שהיא תיגמר כי רק אז נגמר החוזה של גודס
נמאס לי!
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:נמאס לי שאף אחד לא לוקח אחריות
נמאס לי מהראיונות של גודס
נמאס לי שאני מחפש איפה לכתוב ובסוף אני תמיד מגיע לת'רד הזה כי אני מתוסכל כל הזמן
נמאס לי שאין לי על מי לסמוך בקבוצה שלי שיעשה את ההבדל
נמאס לי שלא רואים פתרון באופק
נמאס לי שאני מפסיד משחקים(כי חברים שלי מתארסים/מתחתנים תמיד בחמישי בערב) ומתבאס מראש ואז שאני חוזר הביתה אני מרגיש הקלה שלא ראיתי את ההבכה
נמאס לי שיש לי כל כך הרבה מה לכתוב בראש ואין מצב בחיים שאני אצליח לכתוב את זה- כי זה יותר מדי
נמאס לי שהתרגיל היחיד שמכבי יודעת לעשות זה בידוד לשחקן
נמאס לי שהשחקנים לא נלחמים על כדור
נמאס לי שהסטנדרטים לשפל יורדים משנה לשנה
נמאס לי שעוד לא התחילה העונה(כמעט ליטרלי) ואני כבר רוצה שהיא תיגמר כי רק אז נגמר החוזה של גודס
נמאס לי!
כן אבל, מה עם השניצלים?
my man כתב:יודעים מה? אין שניצלים היום!
יאללה שבלאט יתחיל את העונה כבר אולי נתנחם בו כמו עונה שעברה...
Holiday_Armadillo כתב:הרסנו אותך
שמואל1 כתב:התחדשתי בחתימה
קובי כתב:רוצים להפוך את ת'רד התסכול לת'רד התקווה? אז מה קרה בפעם האחרונה שמכבי נקלעה ל-2-0 ביורוליג:
"מאמנה של קבוצת מכבי עלית תל אביב, יורם חרוש, פנה להנהלת המועדון בבקשה לשחררו מתפקידו", נכתב באותה הודעה. "ההנהלה, לאחר לבטים לא מעטים, נענתה לבקשתו, תוך שהיא מביעה הערכה והוקרה רבה לפועלו... לתפקיד המאמן הראשי מונה פיני גרשון, אשר ינהל הערב את אימון הקבוצה".
Asf כתב:זוכרים שפעם שחקנים היו נראים מצויין במכבי וכאשר עברו לקבוצה אחרת הייתה ירידה ניכרת ביכולת שלהם?
עכשיו זה נראה כאילו כל הגעה של שחקן למכבי מלווה בירידה של 50% ביכולת שלו...
Asf כתב:זוכרים שפעם שחקנים היו נראים מצויין במכבי וכאשר עברו לקבוצה אחרת הייתה ירידה ניכרת ביכולת שלהם?
עכשיו זה נראה כאילו כל הגעה של שחקן למכבי מלווה בירידה של 50% ביכולת שלו...
yanay21 כתב:אתה סתם פסימי, נשמה. בעונה באה אנחנו מביאים סנטרים של שני מטר ובמבה, יהיה נהדר.
ובנימה רצינית, הכדורגל, סביר להניח, ישתפר בשנה הבאה, זה לא משבר קיומי. הכדורסל, לעומת זאת, בפרפורי גסיסה, לפחות מבחינתי. עוד עונה כזו ואני כבר לא אהיה במקום שאכפת לי.
my man כתב:yanay21 כתב:אתה סתם פסימי, נשמה. בעונה באה אנחנו מביאים סנטרים של שני מטר ובמבה, יהיה נהדר.
ובנימה רצינית, הכדורגל, סביר להניח, ישתפר בשנה הבאה, זה לא משבר קיומי. הכדורסל, לעומת זאת, בפרפורי גסיסה, לפחות מבחינתי. עוד עונה כזו ואני כבר לא אהיה במקום שאכפת לי.
יבשה
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אתה סתם פסימי, נשמה. בעונה באה אנחנו מביאים סנטרים של שני מטר ובמבה, יהיה נהדר.
יבשה
נראה לי זו תהיה הבדיחה הפורומית לימים הקרובים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים