לאן הגענו, או מיי גוד. איזה שפל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:שיפסידו להיינס ואלכסנדר בחמישי. לא יכול לסבול עוד הפסד לירושלים. בטח לא בבית.
להפסיד בחמישי מסכן את העלייה לטופ 16...
שטויות, בחיים לא תסיים באחד משני המקומות האחרונים ואין משמעות אם תסיים שני או רביעי.
בכל מקרה, גם אם נפסיד נגד ססארי נסיים במקום השני לפי דעתי.
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:שיפסידו להיינס ואלכסנדר בחמישי. לא יכול לסבול עוד הפסד לירושלים. בטח לא בבית.
להפסיד בחמישי מסכן את העלייה לטופ 16...
שטויות, בחיים לא תסיים באחד משני המקומות האחרונים ואין משמעות אם תסיים שני או רביעי.
בכל מקרה, גם אם נפסיד נגד ססארי נסיים במקום השני לפי דעתי.
איך לא? אם אתה מתחיל את העונה ב- 0 - 3 עם שני הפסדי בית, אני ממש לא רואה איך הטופ 16 מובטח? נשארו לך 7 משחקים - מתוכם אחד מול צסק"א, מלאגה בחוץ, והטורקים בחוץ. מישהו מבטיח לך ניצחונות על הגרמנים והאיטלקים בחוץ? אתה בקלות יכול להפסיד את כל משחקי החוץ + צסק"א בבית ומשם הולכים הביתה.
LIAV10 כתב:מצטער, לא רואה את זה קורה, אני עדיין חושב שנסיים מקום שני.
על הנייר צריך לסיים עם 7-3.
LIAV10 כתב:מצטער, לא רואה את זה קורה, אני עדיין חושב שנסיים מקום שני.
Number8 כתב:אפשר למנוע את זה גם בלי להביא שחקנים חדשים.. וזה רק אם גיא גודס לא היה כזה שבלוני. לפחות עד שנבטיח עלייה לטופ16, תקצר את הרוטציה... שחקנים שלא שומרים - לא משחקים. נקודה.
אם לנדסברג הוא חור בהגנה, הוא לא יראה פרקט. גם אם הוא נותן לך 2-3 שלשות במשחק. אם אונואקו לא נותן לך כלום, אל תשתף אותו. כנ"ל איתי שגב, בנדר וכו'. אבל לא, גודס ממשיך לשתף 13 שחקנים במשחק ולעשות שני חילופים בחמישייה
כל 3 דק'. אין פלא שאין תיאום והכל חורק. אין חמישייה אחת שרצה ביחד יותר מ3 דק' רצוף.
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:מצטער, לא רואה את זה קורה, אני עדיין חושב שנסיים מקום שני.
אתה באמת חושב שננצח את צסק"א בבית ומלאגה בחוץ? ושלא ניפול באף משחק? הסיכויים לנצח 7 ברציפות הם קלושים.
LIAV10 כתב:התכוונתי על הנייר כולל ניצחון כפול על ססארי (הפסל לצסקא), בפועל אני מאמין שנגמור באמת כמו על הנייר או 6-4 (ולא ניפול במלאגה, אלא אצל אחת הקטנות).
נראה אבל רק בעוד שלושה חודשים.
אדגר פו כתב:אורי אלון משתחצן וטוען שמכבי צריכה לפחד היום.
אני מקווה שנשתיק אותו היום, לפחות זמנית.
כל החישובים על גודס מענינים לי את הזרבובית היום.
אדגר פו כתב:אורי אלון משתחצן וטוען שמכבי צריכה לפחד היום.
אני מקווה שנשתיק אותו היום, לפחות זמנית.
כל החישובים על גודס מענינים לי את הזרבובית היום.
dod כתב:אין מצב שמכבי מנצחת 15 היום. בטח לא 30.
זה בין 5 למכבי ל-20 לי-ם
אדגר פו כתב:יותר לכיוון 15 לכל צד לדעתי.
כשמכבי תהיה בהרכב מלא נוכל לדבר על הפרשים של 30 . גם ירושלים יכולה להתפוצץ במשחק נתון, אבל לדעתי הם פחות טובים מהקבוצה שסיימה את שנה שעברה.
אדגר פו כתב:ג'ניניגז עדיין לא בכושר והלפרין סוחב כאבי גב, החיסרון של רייט משמעותי.
30 הפרש זה תרחיש קיצון. אני אסתפק בניצחון בכמה נקודות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־26 אורחים