שמואל1 כתב:roy1000 כתב:אני צופה מינוי של דן שמיר כעוזר. גודס נשאר.
לא יקרה, זה יחליש מאוד את מעמדו של גודס והוא כנראה לא יסכים לכך.
יגיע מאמן+דן שמיר כעוזר.
גודס לא יסכים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יגיע מאמן+דן שמיר כעוזר.
יגיע מאמן+דן שמיר כעוזר.
roy1000 כתב:אני צופה מינוי של דן שמיר כעוזר. גודס נשאר.
קובי כתב:roy1000 כתב:אני צופה מינוי של דן שמיר כעוזר. גודס נשאר.
פיני החדיר לך לראש משהו ולקחת? אם פיני לא היה מעלה את זה, לא הייתי חושב על זה בכלל...
שמואל1 כתב:מסתמן: גיא גודס יפוטר ממכבי תל אביב
אחרי פתיחת העונה החלשה וההפסד לירושלים, הוחלט בהנהלת הצהובים להיפרד מהמאמן: "לא יכולים להרשות לעצמנו להיראות כך. גיא לא שולט בשחקנים ולא שולט בקבוצה". באוורמן, איבנוביץ', גרשון ושרף הוזכרו כמועמדים
http://sports.walla.co.il/item/2900639
jol9 כתב:roy1000 כתב:אני צופה מינוי של דן שמיר כעוזר. גודס נשאר.
קשה לי לחשוב על השתלשלות אירועים גרועה יותר.
גם הפסד למגדל בבית, גם הפסד "קטן" ולא תבוסה, גם גודס יישאר, גם יביאו פלסטר חסר משמעות וסמכות והכל יישאר אותו הדבר.
מה בדיוק דן שמיר אמור לעשות? לאפס את השחקנים? לצעוק עליהם?
דן שמיר זה אחלה כשמתחילים עונה. כשיש זמן לעבוד, לסדר את המערכים, לבנות שיטת משחק וכו', לא במצב קיצון כמו שיש עכשיו
ובטח לא כעוזר מאמן.
קובי כתב:שמואל1 כתב:מסתמן: גיא גודס יפוטר ממכבי תל אביב
אחרי פתיחת העונה החלשה וההפסד לירושלים, הוחלט בהנהלת הצהובים להיפרד מהמאמן: "לא יכולים להרשות לעצמנו להיראות כך. גיא לא שולט בשחקנים ולא שולט בקבוצה". באוורמן, איבנוביץ', גרשון ושרף הוזכרו כמועמדים
http://sports.walla.co.il/item/2900639
מתקשה להאמין שנראה מינוי של גרשון או שרף.
שמואל1 כתב:אם דן שמיר יגיע וגודס יישאר, זה אומר דבר אחד- כמה הפסדים ודן שמיר תופס את מקומו.
בדיוק כמו שהחתימו את צביקה שרף ל- GM וקטש תחתיו. היה ברור לכולם ששרף מגיע כ- BACKUP.
לכן אני לא חושב שגודס יסכים ואפילו יש סיכוי שיבקש להתפטר בעקבות זאת.
שמואל1 כתב:אם דן שמיר יגיע וגודס יישאר, זה אומר דבר אחד- כמה הפסדים ודן שמיר תופס את מקומו.
בדיוק כמו שהחתימו את צביקה שרף ל- GM וקטש תחתיו. היה ברור לכולם ששרף מגיע כ- BACKUP.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:אם דן שמיר יגיע וגודס יישאר, זה אומר דבר אחד- כמה הפסדים ודן שמיר תופס את מקומו.
מי זה דן שמיר בכלל?
זה לא אישיות שחוששים ממנה.
roy1000 כתב:ערוץ הספורט מעלים ספקולציה שניקולה יהיה מאמן "זמני". רק בשביל הצחוקים הייתי רוצה לראות את זה קורה כשפיני מפרשן...
קובי כתב:אני שוב ושוב ושוב תקליט שחוק: פשוט לא מצליח להבין איך לעזאזל השאירו את גודס אחרי הכשלון הקולוסאלי של גודס בעונה שעברה... פשוט לא מבין.
מה הם חשבו לעצמם? שאם ישאירו דחליל, אז זה יצליח בפעם השנייה?
הכתובת הייתה על הקיר וזה פשוט מרתיח.
roy1000 כתב:קובי כתב:אני שוב ושוב ושוב תקליט שחוק: פשוט לא מצליח להבין איך לעזאזל השאירו את גודס אחרי הכשלון הקולוסאלי של גודס בעונה שעברה... פשוט לא מבין.
מה לא ברור? הוא נשאר בשביל שיוכלו להפיל עליו את התיק במקרה של כישלון וזה בדיוק מה שקורה.
קובי כתב:roy1000 כתב:קובי כתב:אני שוב ושוב ושוב תקליט שחוק: פשוט לא מצליח להבין איך לעזאזל השאירו את גודס אחרי הכשלון הקולוסאלי של גודס בעונה שעברה... פשוט לא מבין.
מה לא ברור? הוא נשאר בשביל שיוכלו להפיל עליו את התיק במקרה של כישלון וזה בדיוק מה שקורה.
מה הרעיון כאן? כשלון מראש?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־29 אורחים