המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:משחק של עונה. אפילו יותר מעונה אחת. הפסד ביום חמישי ומכבי יכולה להיגנס לסחרור שייקח לה שנים להתאושש ממנו.
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:משחק של עונה. אפילו יותר מעונה אחת. הפסד ביום חמישי ומכבי יכולה להיגנס לסחרור שייקח לה שנים להתאושש ממנו.
הכי שמואל שלך אי פעם.
MTA2311 כתב:מאמין שננצח. יפה זה לא יהיה, אבל זה יספק את פדרמן כנראה.
באופן הזוי, אם גיא שורד עד יום חמישי, הוא יכול לקנות לעצמו עוד כמה שבועות בתפקיד.
החציל האצטקי כתב:מחשבה שעלתה בראשי:
הייתם רוצים להיות גרועים עד כדי כך
שנעוף מהבית המוקדם
נגיע ליורוקאפ
אבל בדרך יוחלף המאמן ונשפר את הסגל
ובסוף נזכה ביורוקאפ, גביע ואליפות?
החציל האצטקי כתב:מחשבה שעלתה בראשי:
הייתם רוצים להיות גרועים עד כדי כך
שנעוף מהבית המוקדם
נגיע ליורוקאפ
אבל בדרך יוחלף המאמן ונשפר את הסגל
ובסוף נזכה ביורוקאפ, גביע ואליפות?
אדגר פו כתב:אנקראם, תעשה טוב ותמחק את הביטוי " המוגבל המרוקאי ", לא נאה ולא יאה.
ankram כתב:אדגר פו כתב:אנקראם, תעשה טוב ותמחק את הביטוי " המוגבל המרוקאי ", לא נאה ולא יאה.
מקובל , הורדתי , פשוט עצבני רצח.
ankram כתב:אני חושב שגם פה לא מבינים את גודל הברוך.
ב40 שנה שאני אוהד את הקבוצה מעולם , אבל מעולם לא ראיתי את מכבי במצב כזה , אחרי איבוד אליפות , אחרי עונת יורוליג בינונית , והקבוצה הזאת היא כמו זונ** בבית שלה פותחת את הרגליים לכל קבוצה לא משנה מי זאת.
זאת נקודת השפל הכי גדולה בתולדות המועדון , ואנו נמצאים רק בתחילתה.
ההנהלה שלנו היא זקנה וחסרת שיניים , המאמן שלנו הוא בובת סמרטוטים לא מעניינת ולא כריזמטית , השחקנים פשוט לא עושים כלום ממה שמתאמנים.
בגלל שהסגל כל כך חלש ולא מאוזן , גם האימונים נראים ככה בהתאם , אני בטוח שרוצסטי ופארמר לא נתקלים באימונים של מכבי באיזו שהיא הגנה שתאתגר אותם בגלל זה אף אחד לא רואה את הבעיות באימונים.
פעם האימונים של מכבי היו נחשבים ברמה גבוה יותר ממשחקים בליגה , שארפ , בלו , דיון תומאס לא היו נותנים לשאראס את באסטון לרקוד באימונים , זה מה שחישל אותם במשחקים.
יש לנו צוות מקצועי ברמה של קבוצת תחתית בליגת העל , מנהל מקצועי שמבייש את הקרייריה שלו ונמצא במכבי כדי לקבל נתח ממכירת בנדר , מנהל מקצועי שממשכן את הקבוצה כדי להבטיח לעצמו כסף , הזוי.
השחקנים היקרים שלנו בסגל לא שווים רבע מהסכום שמשלמים עליהם , פארמר ורוצ'סטי הם בלוף , שניהם ביחד לא מסוגלים לקחת קבוצה מעבר לשלב הטופ 16, הם סקוררים חסרי נשמה שמתאימים לדרושפאקה וניז'ני , לא לאגדה כמו מכבי.
דווין סמית' יבלה את שלוש השנים הבאות בפנסיה עם חוזה של למעלה ממליון דולאר לשנה כדי להופיע פעם ב 4 משחקים , ולחשוב שדונטה מרוויח חצי ממנו.
קבוצה שחייה על טעות הגנתית של ירושליים , נותנת את הכדור ללאנסברג האנוכי שיציל אותה לבד , זה לא כדורסל , זה בזיון.
זאת תהייה אליפות שנייה ברצף שאנו מפסידים , וזה כרגע לא משנה מי זהות היריבה בפלייאופ , עם גודס מכבי יכולה להפסיד והיא תפסיד לכל קבוצה.
לדעתי פשוט לא מבינים (מזרחי את פדרמן) את עומק הבור , יש לבצע חיתוך עמוק בבשר החיי ולהתחיל לשחרר ספיחים מיותרים , בראש ובראשונה את ניקולה , גודס , אבי אבן ובוגטין , את פאבריני ואונננננקו היו צריכים לשחרר אתמול
אני לא יודע אם יש סעיף בריאותי בחוזה של דווין (קרוב לוודאי שלא) אבל הייתי ברצינות שוקל בתום העונה לוותר על שירותיו , מכבי צריכה שחקנים עם נשמה , אין בקבוצה הזאת טיפת נשמה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk ו־40 אורחים