המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני מקווה שפיני ימשיך לפתוח.
הוא הרי לא אמר את כל מה שהיה לו, ונזהר בכבודם של אנשים.
מדובר בתגובה דני פדרמנית טיפוסית.
איזה טיפוס מאוס, הוא והחברים הדבילים שלו.
roy1000 כתב:toja27 כתב:לא ציפית באמת שהראיון הזה יעבור ללא תגובה של מכבי נכון?
בכל אופן אני כן מרוצה שפיני אמר מה שאמר. הגיע הזמן לזעזע שם משהו.
הם יכלו להגיב ולהכחיש דברים ספציפיים שפיני אמר, אבלהם בחרו בהשמצות כלליות שלמעשה מאשרות את כל מה שפיני אמר. זו תגובה מטומטמת של מכבי. אפילו יותר מטומטמת מהפוסט של אבי אבן.
בכל מקרה, זה הזמן לטהר את המערכת מכל אנשי דני פדרמן עד האחרון שבהם ולהחליף אותם באנשי מקצוע. שלום ולא להתראות לאבי אבן, ניקולה וכל מי שהיה מעורב עם הג'וניור.
toja27 כתב:להתחיל להכחיש דברים ספציפיים שהוא אמר זה יהיה חתיכת פוסט ארוך כי הבן אדם דיבר כמעט במשך שעהוכנראה שעל הדרך הם יצתרכו לחשוף עוד פרטים, משהו שהם בטח לא רוצים. אני חושב שחוץ מהקטע של העזרה לפיני , שהגיע גם מתוך מקום של אמוציות, כל השאר לא היה כזה נורא.
roy1000 כתב:toja27 כתב:להתחיל להכחיש דברים ספציפיים שהוא אמר זה יהיה חתיכת פוסט ארוך כי הבן אדם דיבר כמעט במשך שעהוכנראה שעל הדרך הם יצתרכו לחשוף עוד פרטים, משהו שהם בטח לא רוצים. אני חושב שחוץ מהקטע של העזרה לפיני , שהגיע גם מתוך מקום של אמוציות, כל השאר לא היה כזה נורא.
היה אפשר להכחיש שניקולה הביא לפיטורי פיני וקובלסקי, אבל כנראה שלא ניתן לעשות את זה.
במצב כזה אין מה להגיב. התגובה לא תרמה כלום למכבי חוץ מלמשוך עוד תשומת לב לסיפור הזה. מועדון ספורט נורמלי לא מגיב לכל כתבה או ראיון שעושים עליו. הדבר הנכון לעשות היה להתעלם. התגובה של מכבי משדרת פאניקה.
מני כתב:מהשיחה של פיני מה שצריך לעשות לשיפור המצב:
1. להעיף את ניקולה.
2. למנות GM - הוא בוחר את השחקנים ואת השיטה.
3. למנות מאמן - יבחר על ידי ה-GM.
4. להחזיר את אבי קובלסקי לעמדת מאמן הכושר.
5. עמי ביטון ישמש כמנהל הקבוצה (בעיות, מנורות, וכ'ו..) כמו גור ומוני.
6. אלי דריקס ישאר בתפקיד המנכ"ל.
7. ההנהלה תיתן תקציב מוגדר ל-GM לבניית הקבוצה.
המלצות:
GM- פיני.
מאמן- ארז אלדשטיין.
עוזר מאמן- אלון שטיין.
מאמן כושר- אבי קובלסקי.
מנהל קבוצה- עמי ביטון.
מנכ"ל מכבי תא- אלי דריקס.
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:להתחיל להכחיש דברים ספציפיים שהוא אמר זה יהיה חתיכת פוסט ארוך כי הבן אדם דיבר כמעט במשך שעהוכנראה שעל הדרך הם יצתרכו לחשוף עוד פרטים, משהו שהם בטח לא רוצים. אני חושב שחוץ מהקטע של העזרה לפיני , שהגיע גם מתוך מקום של אמוציות, כל השאר לא היה כזה נורא.
היה אפשר להכחיש שניקולה הביא לפיטורי פיני וקובלסקי, אבל כנראה שלא ניתן לעשות את זה.
במצב כזה אין מה להגיב. התגובה לא תרמה כלום למכבי חוץ מלמשוך עוד תשומת לב לסיפור הזה. מועדון ספורט נורמלי לא מגיב לכל כתבה או ראיון שעושים עליו. הדבר הנכון לעשות היה להתעלם. התגובה של מכבי משדרת פאניקה.
אם הם מתחילים להכחיש אז עדיף שיספרו כבר את הסיפור המלא, משהו שכנראה הם מעדיפים שלא לעשות או שבאמת פשוט לא יכולים לעשות כי נאמרו דברי אמת. סתם הכחשה היא לא אמינה כשאתה משווה את זה לפתיחות של פיני בראיון. ושנינו יודעים שהראיון של פיני היה לא שגרתי. בכל אופן אני לא מצדיק את התגובה רק שלי היא נראית צפויה משהו.
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:להתחיל להכחיש דברים ספציפיים שהוא אמר זה יהיה חתיכת פוסט ארוך כי הבן אדם דיבר כמעט במשך שעהוכנראה שעל הדרך הם יצתרכו לחשוף עוד פרטים, משהו שהם בטח לא רוצים. אני חושב שחוץ מהקטע של העזרה לפיני , שהגיע גם מתוך מקום של אמוציות, כל השאר לא היה כזה נורא.
אם הם מתחילים להכחיש אז עדיף שיספרו כבר את הסיפור המלא, משהו שכנראה הם מעדיפים שלא לעשות או שבאמת פשוט לא יכולים לעשות כי נאמרו דברי אמת. סתם הכחשה היא לא אמינה כשאתה משווה את זה לפתיחות של פיני בראיון. ושנינו יודעים שהראיון של פיני היה לא שגרתי. בכל אופן אני לא מצדיק את התגובה רק שלי היא נראית צפויה משהו.
jol9 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:להתחיל להכחיש דברים ספציפיים שהוא אמר זה יהיה חתיכת פוסט ארוך כי הבן אדם דיבר כמעט במשך שעהוכנראה שעל הדרך הם יצתרכו לחשוף עוד פרטים, משהו שהם בטח לא רוצים. אני חושב שחוץ מהקטע של העזרה לפיני , שהגיע גם מתוך מקום של אמוציות, כל השאר לא היה כזה נורא.
אני מקווה שלא נזכה לשמוע ראיון תגובה מאת דני פדרמן... זה עלול להיות מתיש ולא נעים.
כנ"ל שמעון, שהוא אחד המתראיינים היותר גרועים שיש.
אולי מדייויד אפשר יהיה להוציא משהו קצת יותר מעניין ואינטלגנטי, מאשר שלל התירוצים והקשקושים של דני או הסיסמאות והקלישאות של שמעון
jol9 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:להתחיל להכחיש דברים ספציפיים שהוא אמר זה יהיה חתיכת פוסט ארוך כי הבן אדם דיבר כמעט במשך שעהוכנראה שעל הדרך הם יצתרכו לחשוף עוד פרטים, משהו שהם בטח לא רוצים. אני חושב שחוץ מהקטע של העזרה לפיני , שהגיע גם מתוך מקום של אמוציות, כל השאר לא היה כזה נורא.
אני מקווה שלא נזכה לשמוע ראיון תגובה מאת דני פדרמן... זה עלול להיות מתיש ולא נעים.
כנ"ל שמעון, שהוא אחד המתראיינים היותר גרועים שיש.
אולי מדייויד אפשר יהיה להוציא משהו קצת יותר מעניין ואינטלגנטי, מאשר שלל התירוצים והקשקושים של דני או הסיסמאות והקלישאות של שמעון
MTA2311 כתב:גרשון מסר בתגובה: "כוונותיי היו טובות, אני מאחל למכבי תל אביב שתשחק ותתנהל טוב יותר מאשר התגובה שלה לדבריי. שיהיה להם בהצלחה".
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:גרשון מסר בתגובה: "כוונותיי היו טובות, אני מאחל למכבי תל אביב שתשחק ותתנהל טוב יותר מאשר התגובה שלה לדבריי. שיהיה להם בהצלחה".
אמיתי?
Assaf M כתב:לא משנה מה, לדעתי אתה לא יכול לדבר ככה על מקום עבודה שפירנס אותך במשך הרבה שנים.
Assaf M כתב:לא משנה מה, לדעתי אתה לא יכול לדבר ככה על מקום עבודה שפירנס אותך במשך הרבה שנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], מרסר ו־44 אורחים