המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
JarJarBinx כתב:אה, אז מכבי כולה תלויה ברנדל? שחקן עם מחלה כרונית, שבלי קשר אליה נפצע כל יומיים? וששוחרר בקיץ ורק בפוקס הוחתם מחדש אחרי שויתרו עליו? וזה רנדל, כן? לא בדיוק קוין דוראנט...
MTA2311 כתב:לפי פיק, במכבי "מצפים ממנו להתפטר" .
ממשיכים במשחקים.
my man כתב:MTA2311 כתב:לפי פיק, במכבי "מצפים ממנו להתפטר" .
ממשיכים במשחקים.
שום משחקים...
אין להם כבוד למועדון שהם מנהלים ולו אין כבוד אפילו לעצמו...אני מתבייש!
ankram כתב:roy1000 כתב:אני חושב שיש פה משחק של CHICKEN בין חברי ההנהלה כשכל אחד מאיים על השני שאם המועמד שלו לאימון לא יתקבל, הוא ישאיר את גודס.
צ'יקן צ'יקן , מי שסובל כרגע זה האוהדים.
ankram כתב:שנים אנחנו מפמפמים שאנחנו גם מעוניינים באלטרנטיבה , גם אני , שהתחרות תעשה לנו טוב , שאנחנו יכולים רק לגדול אם תהיה גם תחרות בליגה , שההפתרון לחוליי הכדורסל הישראלי שקבוצות ילמדו ממכבי איך מתנהלים , ויישמו את זה.
בשורה התחתונה , מאז שיש תחרות ראויה בליגה , ושיש אלטרנטיבה (לא אלק , אלטרנטיבה) אז הכל קורס לתוך עצמו כמו חור שחור , ההיסטריה מאיבוד האליפות פשוט הרס כל חלקה טובה בקבוצה שלנו.
ankram כתב:שנים אנחנו מפמפמים שאנחנו גם מעוניינים באלטרנטיבה , גם אני , שהתחרות תעשה לנו טוב , שאנחנו יכולים רק לגדול אם תהיה גם תחרות בליגה , שההפתרון לחוליי הכדורסל הישראלי שקבוצות ילמדו ממכבי איך מתנהלים , ויישמו את זה.
בשורה התחתונה , מאז שיש תחרות ראויה בליגה , ושיש אלטרנטיבה (לא אלק , אלטרנטיבה) אז הכל קורס לתוך עצמו כמו חור שחור , ההיסטריה מאיבוד האליפות פשוט הרס כל חלקה טובה בקבוצה שלנו.
מני כתב:מזרחי: ''הפסד ביום חמישי לא ישפיע על מעמדו של גודס''
http://www.israelsport.co.il/showArticle-13344
''מצבו של גודס יציב כפי שהיה קודם''
לא מאמין!!! מה קורה שם בהנהלה????
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים