המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:פיני מקשקש הרבה יותר מדי. איבד את זה לגמרי. איפה הוא היה כשהפסדנו לאילת ? האם בנדר הפריע לו?
MTA2311 כתב:הוא מדבר על אנשים ספציפיים.
דני פדרמן, ניקולה ואבי אבן לא מייצגים את מכבי בשום צורה.
החציל האצטקי כתב:Assaf M כתב:לא משנה מה, לדעתי אתה לא יכול לדבר ככה על מקום עבודה שפירנס אותך במשך הרבה שנים.
אני חושב שאי אפשר להאשים את פיני.
הבן אדם אוהב את מכבי באמת, נושם אותה, לא פחות משמעון או פדרמן או כל בעל תפקיד במועדון.
יש לו בטן ענקית על מה שקורה שם ובתור אחד שהצליח במועדון ובגדול לגיטימי שיגיד את דעתו.
הדרך של פיני תמיד הייתה כזאת- זה הבן אדם, וה״תדהמה״ שמכה את אנשי מכבי היא בדיחה.
התגובה שלהם מביכה, כמו כל ההתנהלות. אף אחד לא מאשים את האנשים ברצון טוב. ברור שכולם נותנים את הנשמה.
יש כאלה שפשוט כמה שלא ירצו וינסו, נכון לנקודת הזמן שאנחנו עומדים בה, עשו יותר נזק מתועלת (ע״ע א.א, וויצ׳יץ׳, דני).
שים לב שמי שלתחושתו לא פוגע במועדון יוצא מהעסק מאוד נקי.
שמעון, דייויד, הרקנאטים, גודס- על אף אחד מהם פיני לא שם אצבע מאשימה.
בסה״כ מחזק דברים שהרבה אנשים מאמינים בהם גם בלי שדיבר- וחלק בחרו להתכחש אליהם.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:פיני מקשקש הרבה יותר מדי. איבד את זה לגמרי. איפה הוא היה כשהפסדנו לאילת ? האם בנדר הפריע לו?
יש לך ספק שגרשון היה מנקודות האור בשנה שעברה?
אתה חושב שהיינו מגיעים להישגים (הדלים) שלנו בלעדיו?
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:פיני מקשקש הרבה יותר מדי. איבד את זה לגמרי. איפה הוא היה כשהפסדנו לאילת ? האם בנדר הפריע לו?
יש לך ספק שגרשון היה מנקודות האור בשנה שעברה?
אתה חושב שהיינו מגיעים להישגים (הדלים) שלנו בלעדיו?
קובי כתב:איזה הישגים תגיד לי? על מה אתה מדבר? אילו נקודות אור? זאת הייתה העונה הגרועה בהסטוריה של המועדון מאז תחילת עידן האליפויות!
מסכים עם פליקס ב-1000% וממש נגד הקונצנזוס שמתנהל פה. פיני אחרי העונה שעברה היה צריך לסתום ת'פה שלו.
כן, זה נחמד עכשיו שמכבי בשיא השפל, לבוא, להיות פופוליסט ולפתוח הכל... אחלה עיתוי בחר לו.
החציל האצטקי כתב:קובי כתב:איזה הישגים תגיד לי? על מה אתה מדבר? אילו נקודות אור? זאת הייתה העונה הגרועה בהסטוריה של המועדון מאז תחילת עידן האליפויות!
מסכים עם פליקס ב-1000% וממש נגד הקונצנזוס שמתנהל פה. פיני אחרי העונה שעברה היה צריך לסתום ת'פה שלו.
כן, זה נחמד עכשיו שמכבי בשיא השפל, לבוא, להיות פופוליסט ולפתוח הכל... אחלה עיתוי בחר לו.
שטויות. הוא בסה״כ הזיז את הזרקור מהראש של גודס (הבאמת מסכן- מאמן לא טוב זה סבבה, אבל הוא באמת לא אויב העם... איש טוב שעזר הרבה למועדון כעוזר מאמן).
אני בספק ענק אם גודס שורד את הבלאגן של פתיחת העונה בלי פיני.
אובדן הבין-יבשתי, ווינר, התבוסה להפועל ת״א... גיא היה הולך הביתה אם לא היה ברור ש״המערכת״ תקום מחדש. יענו פיני יציל לו ת׳תחת.
קובי כתב:לא הבנתי על סמך מה נקבע שהוא איש טוב ושעזר הרבה למועדון כעוזר מאמן.
זה מרגיש כאילו צפינו בעונות אחרות של מכבי בעונה האחרונה...
MTA2311 כתב:במשך שנים כולנו כותבים פה את הדברים האלה, ומתחננים שמשהו מזה ייצא החוצה.
זה סוף סוף קורה עכשיו, אז יש תלונות?
החציל האצטקי כתב:קובי כתב:לא הבנתי על סמך מה נקבע שהוא איש טוב ושעזר הרבה למועדון כעוזר מאמן.
אני נותן לגודס את הקרדיט המינימלי שמגיע לעוזר מאמן שהיה חלק מאלופת אירופה. אם בלאט אומר שהוא עזר לו- אני מאמין לו.
אף פעם לא שמעת תלונות על גודס בתור עוזר מאמן. (מה שאתה שומע ברגעים אלה ממש על אבן ובוגטין, שמעת בעבר על דרוקר, שארפ וכו׳)
felix_r כתב:פיני מקשקש הרבה יותר מדי. איבד את זה לגמרי. איפה הוא היה כשהפסדנו לאילת ? האם בנדר הפריע לו?
קובי כתב:החציל האצטקי כתב:קובי כתב:לא הבנתי על סמך מה נקבע שהוא איש טוב ושעזר הרבה למועדון כעוזר מאמן.
אני נותן לגודס את הקרדיט המינימלי שמגיע לעוזר מאמן שהיה חלק מאלופת אירופה. אם בלאט אומר שהוא עזר לו- אני מאמין לו.
אף פעם לא שמעת תלונות על גודס בתור עוזר מאמן. (מה שאתה שומע ברגעים אלה ממש על אבן ובוגטין, שמעת בעבר על דרוקר, שארפ וכו׳)
חשבתי שאתה מתכוון לפיני כעוזר של גיא בעונה האחרונה.
בכל אופן, לדבריך מההודעה האחרונה בחזרה - אל תעשה מפיני שה תמים ואחד שבא לגונן על גיא. פיני בא בראש ובראשונה לחסל חשבון עם ניקולה.
jol9 כתב:כנראה כבר שכחת את שנות ה-90 העליזות...
מוזיקה טובה, פיט סאמפראס, שטפי גראף, ומכבי שמתקשה לעבור את שלב הבתים בכל שנה ושנה.
my man כתב:jol9 כתב:כנראה כבר שכחת את שנות ה-90 העליזות...
מוזיקה טובה, פיט סאמפראס, שטפי גראף, ומכבי שמתקשה לעבור את שלב הבתים בכל שנה ושנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], מרסר ו־20 אורחים