פיני מדבר ב-103

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיני מדבר ב103

הודעהעל ידי felix_r » 27 אוקטובר 2015, 21:40

פיני מקשקש הרבה יותר מדי. איבד את זה לגמרי. איפה הוא היה כשהפסדנו לאילת ? האם בנדר הפריע לו?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוקטובר 2015, 21:44

felix_r כתב:פיני מקשקש הרבה יותר מדי. איבד את זה לגמרי. איפה הוא היה כשהפסדנו לאילת ? האם בנדר הפריע לו?

יש לך ספק שגרשון היה מנקודות האור בשנה שעברה?
אתה חושב שהיינו מגיעים להישגים (הדלים) שלנו בלעדיו?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 אוקטובר 2015, 21:49

שמעתי את התוכנית היום ב 103 והיה אפשר להבין שניקולה לא ימשיך יותר מדי במכבי, מרגיש פגוע מכל מה שקורה וכדומה, כאילו הוא האיש הרע במכבי.
לדעתי הוא הולך בקיץ ולא יחכה שיראו לו את הדלת, אם יש כוונה כזאת.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 27 אוקטובר 2015, 21:50

MTA2311 כתב:הוא מדבר על אנשים ספציפיים.
דני פדרמן, ניקולה ואבי אבן לא מייצגים את מכבי בשום צורה.

מעבר לזה, הם לא פירנסו אותו.
הוא דיבר הכי יפה שאפשר על דייויד, שמעון ורקנטי וגם על דני ושי הוא דיבר יפה בסה"כ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 27 אוקטובר 2015, 21:52

החציל האצטקי כתב:
Assaf M כתב:לא משנה מה, לדעתי אתה לא יכול לדבר ככה על מקום עבודה שפירנס אותך במשך הרבה שנים.

אני חושב שאי אפשר להאשים את פיני.
הבן אדם אוהב את מכבי באמת, נושם אותה, לא פחות משמעון או פדרמן או כל בעל תפקיד במועדון.
יש לו בטן ענקית על מה שקורה שם ובתור אחד שהצליח במועדון ובגדול לגיטימי שיגיד את דעתו.

הדרך של פיני תמיד הייתה כזאת- זה הבן אדם, וה״תדהמה״ שמכה את אנשי מכבי היא בדיחה.
התגובה שלהם מביכה, כמו כל ההתנהלות. אף אחד לא מאשים את האנשים ברצון טוב. ברור שכולם נותנים את הנשמה.
יש כאלה שפשוט כמה שלא ירצו וינסו, נכון לנקודת הזמן שאנחנו עומדים בה, עשו יותר נזק מתועלת (ע״ע א.א, וויצ׳יץ׳, דני).

שים לב שמי שלתחושתו לא פוגע במועדון יוצא מהעסק מאוד נקי.
שמעון, דייויד, הרקנאטים, גודס- על אף אחד מהם פיני לא שם אצבע מאשימה.
בסה״כ מחזק דברים שהרבה אנשים מאמינים בהם גם בלי שדיבר- וחלק בחרו להתכחש אליהם.

רואים כשהכוונה בביקורת שלו היא טובה ובאה כדי באמת להעיר את המערכת כדי שתנסה לתקן את העסק. הבעיה שאצל פיני זה תמיד נשמע בוטה יותר ממה שזה באמת . התגובה של מכבי הרבה יותר בעייתית ומראה על פאניקה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אוקטובר 2015, 21:57

גם התגובה של מכבי בבסיסה היא לגיטימית.
מה שהופך אותה להזויה, זה העובדה שלדוגמה רק אתמול שמענו על התפטרות של המנכל שקרתה לפני ארבעה חודשים. על הברך של פבראני לא שמענו, וגם לא נשמע. אבל תגובה על ראיון של פיני יוצאת אחרי 12 שעות.

המועדון הזה מנוהל בצורה שערורייתית, ולא מהיום. בצהבת מדברים על זה כבר שנים. אולי עכשיו שאר העולם ידביק את הקצב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 27 אוקטובר 2015, 22:04

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:פיני מקשקש הרבה יותר מדי. איבד את זה לגמרי. איפה הוא היה כשהפסדנו לאילת ? האם בנדר הפריע לו?

עזוב, גרשון כבר מזמן לא מועיל. פעם היה מאמן גדול עם פה גדול, היום נשאר רק הפה הגדול
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 27 אוקטובר 2015, 22:12

החציל האצטקי כתב:

איזה הישגים תגיד לי? על מה אתה מדבר? אילו נקודות אור? זאת הייתה העונה הגרועה בהסטוריה של המועדון מאז תחילת עידן האליפויות!

מסכים עם פליקס ב-1000% וממש נגד הקונצנזוס שמתנהל פה. פיני אחרי העונה שעברה היה צריך לסתום ת'פה שלו.
כן, זה נחמד עכשיו שמכבי בשיא השפל, לבוא, להיות פופוליסט ולפתוח הכל... אחלה עיתוי בחר לו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוקטובר 2015, 22:15

קובי כתב:איזה הישגים תגיד לי? על מה אתה מדבר? אילו נקודות אור? זאת הייתה העונה הגרועה בהסטוריה של המועדון מאז תחילת עידן האליפויות!

מסכים עם פליקס ב-1000% וממש נגד הקונצנזוס שמתנהל פה. פיני אחרי העונה שעברה היה צריך לסתום ת'פה שלו.
כן, זה נחמד עכשיו שמכבי בשיא השפל, לבוא, להיות פופוליסט ולפתוח הכל... אחלה עיתוי בחר לו.

שטויות. הוא בסה״כ הזיז את הזרקור מהראש של גודס (הבאמת מסכן- מאמן לא טוב זה סבבה, אבל הוא באמת לא אויב העם... איש טוב שעזר הרבה למועדון כעוזר מאמן).
אני בספק ענק אם גודס שורד את הבלאגן של פתיחת העונה בלי פיני.

אובדן הבין-יבשתי, ווינר, התבוסה להפועל ת״א... גיא היה הולך הביתה אם לא היה ברור ש״המערכת״ תקום מחדש. יענו פיני יציל לו ת׳תחת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אוקטובר 2015, 22:25

במשך שנים כולנו כותבים פה את הדברים האלה, ומתחננים שמשהו מזה ייצא החוצה.
זה סוף סוף קורה עכשיו, אז יש תלונות?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קובי » 27 אוקטובר 2015, 22:26

החציל האצטקי כתב:
קובי כתב:איזה הישגים תגיד לי? על מה אתה מדבר? אילו נקודות אור? זאת הייתה העונה הגרועה בהסטוריה של המועדון מאז תחילת עידן האליפויות!

שטויות. הוא בסה״כ הזיז את הזרקור מהראש של גודס (הבאמת מסכן- מאמן לא טוב זה סבבה, אבל הוא באמת לא אויב העם... איש טוב שעזר הרבה למועדון כעוזר מאמן).
אני בספק ענק אם גודס שורד את הבלאגן של פתיחת העונה בלי פיני.

אובדן הבין-יבשתי, ווינר, התבוסה להפועל ת״א... גיא היה הולך הביתה אם לא היה ברור ש״המערכת״ תקום מחדש. יענו פיני יציל לו ת׳תחת.

לא הבנתי על סמך מה נקבע שהוא איש טוב ושעזר הרבה למועדון כעוזר מאמן.
זה מרגיש כאילו צפינו בעונות אחרות של מכבי בעונה האחרונה...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוקטובר 2015, 22:28

קובי כתב:לא הבנתי על סמך מה נקבע שהוא איש טוב ושעזר הרבה למועדון כעוזר מאמן.

אני נותן לגודס את הקרדיט המינימלי שמגיע לעוזר מאמן שהיה חלק מאלופת אירופה. אם בלאט אומר שהוא עזר לו- אני מאמין לו.
אף פעם לא שמעת תלונות על גודס בתור עוזר מאמן. (מה שאתה שומע ברגעים אלה ממש על אבן ובוגטין, שמעת בעבר על דרוקר, שארפ וכו׳)
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 27 אוקטובר 2015, 22:32

MTA2311 כתב:במשך שנים כולנו כותבים פה את הדברים האלה, ומתחננים שמשהו מזה ייצא החוצה.
זה סוף סוף קורה עכשיו, אז יש תלונות?

באופן כללי, ברור שזה מעניין, פיקנטי וטוב לי כאוהד הקבוצה... העיתוי מפריע לי, ההיעלמות שלו בסיום העונה המבישה הפריעה לי ומפריעה לי העובדה שיש לאנשים זכרון קצר ובגלל שהוא מוציא דברים החוצה, הוא הופך למשיח.
פיני גרשון היה שותף לעונה הכי בזיונית בתולדות המועדון. היה ראוי שיישב בשקט, זו דעתי וזאת למרות שאני שמח לדעת מה קורה בתוך המועדון, מבפנים, בזכות הפה ג'ורה של פיני.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 27 אוקטובר 2015, 22:35

החציל האצטקי כתב:

אני נותן לגודס את הקרדיט המינימלי שמגיע לעוזר מאמן שהיה חלק מאלופת אירופה. אם בלאט אומר שהוא עזר לו- אני מאמין לו.
אף פעם לא שמעת תלונות על גודס בתור עוזר מאמן. (מה שאתה שומע ברגעים אלה ממש על אבן ובוגטין, שמעת בעבר על דרוקר, שארפ וכו׳)

חשבתי שאתה מתכוון לפיני כעוזר של גיא בעונה האחרונה.
בכל אופן, לדבריך מההודעה האחרונה בחזרה - אל תעשה מפיני שה תמים ואחד שבא לגונן על גיא. פיני בא בראש ובראשונה לחסל חשבון עם ניקולה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 27 אוקטובר 2015, 22:38

לא הבנתי מה זה "איפה הוא היה"?
הוא היה במערכת. הוא היה עוזר מאמן. איזו אחריות בדיוק יש לעוזר מאמן?

הבן אדם יצא מהמערכת, והוא יודע בדיוק מה מתרחש שם. אני מציע להקשיב למה שהוא אומר, גם אם זה לא נעים לכולם באוזן.\

אם שום דבר בהתנהלות לא ישתנה, מכבי עוד תגיע למצב שהיא צריכה לגנוב אליפות ממגדל, ושהיא צריכה לקוות להגרלה טובה בשביל
לעלות לטופ 16.
כנראה כבר שכחת את שנות ה-90 העליזות...
מוזיקה טובה, פיט סאמפראס, שטפי גראף, ומכבי שמתקשה לעבור את שלב הבתים בכל שנה ושנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוקטובר 2015, 22:40

קובי כתב:
החציל האצטקי כתב:

חשבתי שאתה מתכוון לפיני כעוזר של גיא בעונה האחרונה.
בכל אופן, לדבריך מההודעה האחרונה בחזרה - אל תעשה מפיני שה תמים ואחד שבא לגונן על גיא. פיני בא בראש ובראשונה לחסל חשבון עם ניקולה.

אני כן חושב שפיני עזר לגיא המון בעונה שעברה, וזה היה נראה עוד הרבה יותר גרוע בלעדיו.

ברור שפיני לא שה תמים והיה מת לתת לניקו בראש כבר תקופה, אבל הוא לפחות העביר ביקורת רלוונטית על מי שצריך לקבל כזאת ונמנע מלהתפלש בבוץ ולהקניט את כל מי שלא מגיע לו, שזה, ביחס לעצמו, סוג של הישג.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 אוקטובר 2015, 22:40

מה קשור היכולות של מכבי שנה שעברה והתפקוד של פיני כעוזר לביקורת שהוא שפך אתמול??
זה שהצוות המקצועי ביחד עם פיני נכשל טוטאלית גם שנה שעברה מונע ממנו להעביר ביקורת על צורת ההתנהלות המבישה של ההנהלה בשנים האחרונות?
לספר בתור אחד שהיה בפנים את כל הכאוס שהוא ראה? להעביר ביקורת על אנשים שלא רואיים לתפקידם ומלאים אינטרסים זרים ושהדבר האחרון שאכפת להם הוא טובת המועדון?

יכול להיות בהחלט שהוא גם הגזים דברים, יכול להיות שיש לו איזו נקמה אישית נגד ניקולה כי הם לא הסתדרו טוב וכי הוא הועזב בצורה שכאבה לו וכ'ו. אבל הוא לא אומר שום דבר שנשמע לנו כמו מדע בדיוני. בסה"כ כולם כאן מעבירים ביקורת על ההנהלה הזו כבר שנים רבות, פיני רק אימת את מה שכולנו יודעים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוקטובר 2015, 22:45

בואנ׳ה, לפיני היה חוזה לעונה.

מישהו בכלל חשב שהוא יישאר פה לאורך זמן?
זה לא הייתה אופציה בכלל. הוא בא כדי לשמור על גיא והוא עשה את זה בצורה סבירה, לכל הפחות (אם גיא מועמד לפיטורין רק עכשיו).

הוא סיים את החוזה שלו והלך. על פניו, לא אמורה להיות שום סיבה שהוא ירצה להתלכלך.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 27 אוקטובר 2015, 22:45

jol9 כתב:כנראה כבר שכחת את שנות ה-90 העליזות...
מוזיקה טובה, פיט סאמפראס, שטפי גראף, ומכבי שמתקשה לעבור את שלב הבתים בכל שנה ושנה.

תמונה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 27 אוקטובר 2015, 22:46

my man כתב:
jol9 כתב:כנראה כבר שכחת את שנות ה-90 העליזות...

תמונה

מתישהו בשנתיים-שלוש הקרובות, אני אגיע לטורניר טניס כלשהו, ואתה בא איתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], מרסר ו־20 אורחים