jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:כנראה כבר שכחת את שנות ה-90 העליזות...
מוזיקה טובה, פיט סאמפראס, שטפי גראף, ומכבי שמתקשה לעבור את שלב הבתים בכל שנה ושנה.
מתישהו בשנתיים-שלוש הקרובות, אני אגיע לטורניר טניס כלשהו, ואתה בא איתי.
סבב פרינס בהדר יוסף.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מוזיקה טובה, פיט סאמפראס, שטפי גראף, ומכבי שמתקשה לעבור את שלב הבתים בכל שנה ושנה.
toja27 כתב:מה שלי הפריע במיוחד זה לא הדברים של פיני, אלא זה שכל אנשי התקשורת כבר החליטו שוויציץ הוא הוא השטן. זה מפריע לי שכל פעם שמגיעה אישיות מחו"ל לעולם הספורט הישראלי, בסוף הוא תמיד יקבל ביקורות מכל אנשי התקשורת של הספורט מסיבה כזאת ואחרת אלא אם אתה גולדהר והצלחת להשתיק לכולם את הפה בעזרת הצלחות מרשימות. כאילו יש פה מין שנאת זרים בספורט הישראלי.
jol9 כתב:אור תגיד לי, מה הוא מבין בכלל?
הוא הסתכל בויקיפדיה בשביל לדעת מי זאת שטפי גראף...
ניקח אותו לאיזה פיוצ'ר באשקלון....
toja27 כתב:מה שלי הפריע במיוחד זה לא הדברים של פיני, אלא זה שכל אנשי התקשורת כבר החליטו שוויציץ הוא הוא השטן. זה מפריע לי שכל פעם שמגיעה אישיות מחו"ל לעולם הספורט הישראלי, בסוף הוא תמיד יקבל ביקורות מכל אנשי התקשורת של הספורט מסיבה כזאת ואחרת אלא אם אתה גולדהר והצלחת להשתיק לכולם את הפה בעזרת הצלחות מרשימות. כאילו יש פה מין שנאת זרים בספורט הישראלי.
MTA2311 כתב:גם התגובה של מכבי בבסיסה היא לגיטימית.
מה שהופך אותה להזויה, זה העובדה שלדוגמה רק אתמול שמענו על התפטרות של המנכל שקרתה לפני ארבעה חודשים. על הברך של פבראני לא שמענו, וגם לא נשמע. אבל תגובה על ראיון של פיני יוצאת אחרי 12 שעות.
המועדון הזה מנוהל בצורה שערורייתית, ולא מהיום. בצהבת מדברים על זה כבר שנים. אולי עכשיו שאר העולם ידביק את הקצב.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור תגיד לי, מה הוא מבין בכלל?
הגיע הזמן שהילד ילמד קצת טניס.
טורניר פורומי באשדוד? יש אצלכם מרכז לא רע בכלל.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור תגיד לי, מה הוא מבין בכלל?
באשדוד? באשקלון יש אחלה מרכז... באשדוד יש סתם מגרשים.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור תגיד לי, מה הוא מבין בכלל?
באשדוד? באשקלון יש אחלה מרכז... באשדוד יש סתם מגרשים.
נראה לך שאני יודע מה ההבדל בין אשדוד לאשקלון?
באחת יש רוסים, בשנייה צרפתים ושתיהן אוכלות רקטות מעזה מדי פעם. זהו.
חנו'ש כתב:מה קשור היכולות של מכבי שנה שעברה והתפקוד של פיני כעוזר לביקורת שהוא שפך אתמול??
זה שהצוות המקצועי ביחד עם פיני נכשל טוטאלית גם שנה שעברה מונע ממנו להעביר ביקורת על צורת ההתנהלות המבישה של ההנהלה בשנים האחרונות?
לספר בתור אחד שהיה בפנים את כל הכאוס שהוא ראה? להעביר ביקורת על אנשים שלא רואיים לתפקידם ומלאים אינטרסים זרים ושהדבר האחרון שאכפת להם הוא טובת המועדון?
יכול להיות בהחלט שהוא גם הגזים דברים, יכול להיות שיש לו איזו נקמה אישית נגד ניקולה כי הם לא הסתדרו טוב וכי הוא הועזב בצורה שכאבה לו וכ'ו. אבל הוא לא אומר שום דבר שנשמע לנו כמו מדע בדיוני. בסה"כ כולם כאן מעבירים ביקורת על ההנהלה הזו כבר שנים רבות, פיני רק אימת את מה שכולנו יודעים.
החציל האצטקי כתב:אני לא מבין מה אתה רוצה.
היית מעדיף שיעשה את זה תוך כדי העונה, כשמזה הוא מתפרנס?
או בתום העונה, כשזה ייתפס כבריחה מאחריות?
קובי כתב:חנו'ש כתב:מה קשור היכולות של מכבי שנה שעברה והתפקוד של פיני כעוזר לביקורת שהוא שפך אתמול??
זה שהצוות המקצועי ביחד עם פיני נכשל טוטאלית גם שנה שעברה מונע ממנו להעביר ביקורת על צורת ההתנהלות המבישה של ההנהלה בשנים האחרונות?
לספר בתור אחד שהיה בפנים את כל הכאוס שהוא ראה? להעביר ביקורת על אנשים שלא רואיים לתפקידם ומלאים אינטרסים זרים ושהדבר האחרון שאכפת להם הוא טובת המועדון?
יכול להיות בהחלט שהוא גם הגזים דברים, יכול להיות שיש לו איזו נקמה אישית נגד ניקולה כי הם לא הסתדרו טוב וכי הוא הועזב בצורה שכאבה לו וכ'ו. אבל הוא לא אומר שום דבר שנשמע לנו כמו מדע בדיוני. בסה"כ כולם כאן מעבירים ביקורת על ההנהלה הזו כבר שנים רבות, פיני רק אימת את מה שכולנו יודעים.
כולנו מכירים את פיני ולא מאתמול. לפיני תמיד היה פה גדול, לרע ולטוב ואם לאהוב את זה או לא, זה עניין של טעם אישי.
אני לא אוהב את זה, אבל מדבר על משהו אחר - פיני היה הדמות הבכירה ביותר בצוות המקצועי בשנה שעברה, למרות שעל הנייר היה "רק" עוזר מאמן והיה שותף לעונה הכי בזיונית של המועדון ועדיין, למרות הפצעים הפתוחים מהעונה הזו, שרק הסתיימה, הוא פותח את הפה הגדול שלו ויורה.
בוודאי שמותר לו להעביר ביקורת, מדינה דמוקרטית וזה. בעיניי, זה לא ראוי, העיתוי מסריח והמניעים ברורים. זה שכאוהד, זה טוב לי ומעניין לי לשמוע את זה, לא סותר את העניין ומרגיזה אותי העובדה שאוהדים מחליטים לשכוח ומתייחסים אליו, בשל העיתוי הפופוליסטי וחשיפת חלק מהאמת, למשיח.
איפה פיני היה, עם הפה הגדול, עם הדברים האלו ו"הכוונות הטובות לחשוף את האמת" בכל העונה שעברה, כשהיה במועדון? איפה הוא היה בסיום העונה, בשפל שלו, אחרי ההפסד בסדרה לקבוצה מאילת? למה הוא בחר לחשוף דברים דווקא בעיתוי הזה, אחרי שני הפסדי בית, רגעי שפל וחוסר יציבות?
אדגר פו כתב:toja27 כתב:מה שלי הפריע במיוחד זה לא הדברים של פיני, אלא זה שכל אנשי התקשורת כבר החליטו שוויציץ הוא הוא השטן. זה מפריע לי שכל פעם שמגיעה אישיות מחו"ל לעולם הספורט הישראלי, בסוף הוא תמיד יקבל ביקורות מכל אנשי התקשורת של הספורט מסיבה כזאת ואחרת אלא אם אתה גולדהר והצלחת להשתיק לכולם את הפה בעזרת הצלחות מרשימות. כאילו יש פה מין שנאת זרים בספורט הישראלי.
יש באמת שנאת זרים מסוימת בספורט הישראלי, שלמה שרף למשל מייצג אותה נאמנה.
אבל אם יש ביקורת עניינית אז צריך להתייחס אליה ולא לטייח רק בגלל שהוא זר.
jol9 כתב:קובי כתב:חנו'ש כתב:מה קשור היכולות של מכבי שנה שעברה והתפקוד של פיני כעוזר לביקורת שהוא שפך אתמול??
כולנו מכירים את פיני ולא מאתמול. לפיני תמיד היה פה גדול, לרע ולטוב ואם לאהוב את זה או לא, זה עניין של טעם אישי.
אני לא אוהב את זה, אבל מדבר על משהו אחר - פיני היה הדמות הבכירה ביותר בצוות המקצועי בשנה שעברה, למרות שעל הנייר היה "רק" עוזר מאמן והיה שותף לעונה הכי בזיונית של המועדון ועדיין, למרות הפצעים הפתוחים מהעונה הזו, שרק הסתיימה, הוא פותח את הפה הגדול שלו ויורה.
בוודאי שמותר לו להעביר ביקורת, מדינה דמוקרטית וזה. בעיניי, זה לא ראוי, העיתוי מסריח והמניעים ברורים. זה שכאוהד, זה טוב לי ומעניין לי לשמוע את זה, לא סותר את העניין ומרגיזה אותי העובדה שאוהדים מחליטים לשכוח ומתייחסים אליו, בשל העיתוי הפופוליסטי וחשיפת חלק מהאמת, למשיח.
איפה פיני היה, עם הפה הגדול, עם הדברים האלו ו"הכוונות הטובות לחשוף את האמת" בכל העונה שעברה, כשהיה במועדון? איפה הוא היה בסיום העונה, בשפל שלו, אחרי ההפסד בסדרה לקבוצה מאילת? למה הוא בחר לחשוף דברים דווקא בעיתוי הזה, אחרי שני הפסדי בית, רגעי שפל וחוסר יציבות?
תשמע, אנחנו בדר"כ מסכימים על רוב הדברים, אבל כאן אני חולק עליך לגמרי.
פיני היה עוזר מאמן. אני לא חושב שהוא בורח מהאחריות שלו למה שקרה בעונה שעברה, אבל זה בכלל לא העניין.
העניין הוא שהוא בא ומראה לנו מול הפרצוף, את כל מה שכתבנו כאן במשך שנים, אבל לא היה לנו באמת את הגושפנקא ואת ההוכחות,
לדעת שזה באמת ככה.
פיני פשוט מאשש לנו את רוב הדברים שכבר ידענו.
אני בכלל לא רואה בזה צביעות, ולא רואה בזה שום דבר רע. הוא גם לא דיבר נגד המועדון, אלא נגד אנשים ספציפיים בתוכו,
שכנגדם גם אנחנו מדברים שנים רבות.
וד"א, הסיבה שהוא לא במועדון, זה כי הוא אמר את הדברים. אתה לא באמת מצפה שהוא יגיד את זה תוך כדי שהוא עובד במועדון, נכון?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים