פארמר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פארמר

הודעהעל ידי alex30 » 30 אוקטובר 2015, 01:34

Holiday_Armadillo כתב:פארמר לא השחקן היקר ביותר באירופה, לא השחקן הבעייתי ביותר באירופה ולא השחקן בעל האגו הגדול ביותר באירופה
חלק מעבודה של מאמן, בטח כזה של קבוצה גדולה (ואולי מישהו יזכיר לגודס שמכבי זה מועדון גדול), זה להסתדר עם שחקנים כאלה
לייבש שחקן כזה במשך מחצית שלמה זה פשוט פאניקה של גודס

הוא פשוט נראה כבוי והסריח את הפרקט, ובהחלט מקומו לא היה על המגרש, לא אכפת לי כמה הוא מרוויח.
alex30

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אוקטובר 2015, 07:41

פארמר בדיכאון. גודס צריך להוציא אותו מזה כי בלעדיו גם לטופ 16 לא נגיע.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 אוקטובר 2015, 08:09

roy1000 כתב:פארמר בדיכאון. גודס צריך להוציא אותו מזה כי בלעדיו גם לטופ 16 לא נגיע.

גודס לא רופא, שיקח ציפרלקס.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי toja27 » 30 אוקטובר 2015, 12:14

ankram כתב:משה. ששחקן על כמו פארמר זורק ז על החברים שלו ועל הקהל שלו ועל המאמן שלו ולא נותן אפילו 5 % מאמץ, אז כן הוא חרא של בן אדם.
תסביר לי איך השחקן הכי יקר של הקבוצה והכי טוב שיכלה למצוא והכי מחובר למועדון מכל בחינה , משחק בהילוך ראשון,לא שומר,לא מנהל את המשחק,לא אנרגטי,עושה פרצופים. וזה המנהיג שלך. אז כן , הוא אולי שחקן על ואולי הוא גם עוד יאכיל אותי כובעים, אבל אני מאד מאוכזב מהגישה,מהמאמץ,מחוסר ההבנה של המצב של המועדון והמאמן שלו. רוצ׳סטי גם מאכזב אבל הוא לא אמור להיות המנהיג,פארמר אמור להיות האיש הזה. ומה אנחנו רואים? גרסה חיוורת של שחקן כדורסל שעומד בצל ענק של שחקן מוגבל אבל עם לב ענק כמו אוחיון. גודס עם מהלך אמיץ, נכון ומתגמל.

בוא נראה את גודס האמיץ והגאון מגיע להצלבה בלי פארמר (והאמת שגם רוצ'יסטי יובש קצת). ההנהלה היא מבחנתי אחראית לכל המצב הזה. בזמן הזה גודס כבר לא היה צריך להיות כאן, וההם מאפשרים שסיטואציות הזויות כמו אלו יקרו. כל מיני פרינציפים, ו"אני אראה לך" ממש לא בריאים לקבוצה. אם גודס לא יוחלף הלכה העונה הזאת, אנחנו לא מגיעים להצלבה חד וחלק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Number8 » 30 אוקטובר 2015, 12:25

אני מתחיל לחשוב שאולי פארמר לא מתאים לסגנון של היורוליג. היורוליג זה סגנון אחר מהNBA. אתה לא לוקח את הכדור סתם וזורק. הוא חייב להתחיל להבין איך לשחק עם הקבוצה. והוא חייב לעשות הגנה, לפחות להראות שהוא רוצה.
כרגע נראה שרוצ'סטי רוצה יותר ממנו. בכל אופן - יקר יקר, אבל היה צפוי שאין מקום לשניהם (רוצ'סטי ופארמר) בקבוצה, אלא רק לאחד מהם. ושוב נאמר תודה למחלקת פדרמן את ניקולה על בנייה חכמה של קבוצה מאוזנת.
Number8

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 אוקטובר 2015, 12:26

Number8 כתב:אני מתחיל לחשוב שאולי פארמר לא מתאים לסגנון של היורוליג. היורוליג זה סגנון אחר מהNBA. אתה לא לוקח את הכדור סתם וזורק. הוא חייב להתחיל להבין איך לשחק עם הקבוצה. והוא חייב לעשות הגנה, לפחות להראות שהוא רוצה.
כרגע נראה שרוצ'סטי רוצה יותר ממנו. בכל אופן - יקר יקר, אבל היה צפוי שאין מקום לשניהם (רוצ'סטי ופארמר) בקבוצה, אלא רק לאחד מהם. ושוב נאמר תודה למחלקת פדרמן את ניקולה על בנייה חכמה של קבוצה מאוזנת.

זה נטו עניין של חיבור עם המאמן. אצל דיוויד בלאט, פארמר היה יוצא מן הכלל. גם באפס פילזן הוא היה טוב מאוד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 אוקטובר 2015, 13:29

פארמר פתח לא משהו גם אצל בלאט האמת
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אוקטובר 2015, 13:37

נראה כי גיא גודס החליט לערוך סדרת חינוך לג'ורדן פארמר. הכוכב הגדול קיבל תשע דקות בלבד, סופסל למשך כל המחצית השנייה וסיים ללא נקודות. בהיעדרו הצטיין יוגב אוחיון עם 10 נקודות, 6 אסיסטים והגנה טובה מאוד. כשנשאל על כך גודס, בחר להשיב בצורה תקיפה: "הלכתי עם השחקנים שהרגשתי שהם הכי בפנים והכי שם. יש לנו הרבה שחקנים טובים ואנשים לא הולכים עם ארנקים על המגרש". פארמר ניסה לשמור על ארשת פנים דיפלומטית בחדר ההלבשה אך השפעת הספסול ניכרה על פניו, וזה עוד לפני שהיה מודע לעקיצה התקיפה של המאמן כלפיו.

"זו ההחלטה של המאמן. הוא המאמן והוא בחר להכניס שחקנים אחרים, אז עודדתי ותמכתי בהם מהספסל", אמר פארמר. לשאלה כיצד קורה שבמשחק כל כך חשוב אינו משחק במחצית השנייה, השיב: "צריך לשאול את המאמן. אני תומך בו. יש 15 שחקנים בחדר ההלבשה והצוות המקצועי צריך לבחור מי משחק. זה לא קשור לג'ורדן פרמאר או פארמר מול המאמן, או לשחקן כזה או אחר, אנחנו כולנו באותה קבוצה. הצוות המקצועי החליט שלשחקנים אחרים יש את מה שהיינו צריכים, ואני תומך בהם".

פארמר התייחס גם לניצחון עצמו ואמר: "זה היה חשוב מאוד לנצח, שמחתי לראות את בריאן רנדל חוזר לפרקט, הוא הבדל משמעותי כשהוא נמצא על המגרש. רנדל עושה דברים שאפילו לא נראים בסטטיסטיקה. זו עונה ארוכה, נפסיד כמה משחקים, אבל צריך להמשיך לשחק ולנצח". על השמועות סביב עתידו של גיא גודס אמר הגארד: "גיא המשיך להגיד לנו להיות ביחד ולהישאר חיוביים השבוע ושאנחנו יכולים לצאת מהבור שכולם מסביב החליטו שבו אנחנו נמצאים. זה מה שהוא אומר לנו, נמשיך לעבוד עבורו".

יפה. הכל בפרופורציות, על פניו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Number8 » 30 אוקטובר 2015, 13:39

מטריד אותי ששחקנים כמו פארמר ורוצ'סטי , עד עכשיו, ממש נמנעים מלהיכנס לסל. הם מתפתים מהר מדי לזרוק משלוש או מחצי מרחק. שחקן מהיר ואתלט כמו פארמר חיב להיכנס עד הטבעת וללכת הרבה יותר לקו. כנ"ל רוצ'סטי שיש לו מעל 90% מהעונשין. לרוצ'סטי יש move אחד, כדרור סטפ בק וזריקה. תוך חודש כל אירופה לומדת את זה.
דווקא מיוגב (ומלנדסברג, אבל אני מדבר על הרכזים) מגיעה הישועה והוא נכנס לסל בלי פחד
Number8

הודעהעל ידי alex30 » 30 אוקטובר 2015, 13:43

שמואל1 כתב:
Number8 כתב:אני מתחיל לחשוב שאולי פארמר לא מתאים לסגנון של היורוליג. היורוליג זה סגנון אחר מהNBA. אתה לא לוקח את הכדור סתם וזורק. הוא חייב להתחיל להבין איך לשחק עם הקבוצה. והוא חייב לעשות הגנה, לפחות להראות שהוא רוצה.

זה נטו עניין של חיבור עם המאמן. אצל דיוויד בלאט, פארמר היה יוצא מן הכלל. גם באפס פילזן הוא היה טוב מאוד.

נתן עונה סבירה סה"כ באפס, במכבי הבחור היה יומיים, אין שום סיבה להסיק מסקנות לגבי התקופה במכבי, אני בטוח שמדובר בשחקן כשרוני, שיכול לתת הרבה יותר, אבל ככל הנראה מדובר גם בפרימדונה לא קטנה, כזה שאם משהו לא מסתדר ישר מאבד 70% מיכולת\חשק המשחק שלו, זה משהו בעייתי מאוד, שחקנים כאלה לרוב נכשלים ובגדול, וצרכים תנאים מאוד ספציפיים בכדי לתת תפוקה מרבית, פרימדונות לא אמורים לשחק במועדון כמו מכבי, בוודאי שמועדון כדורסל לא יכל להיות תלוי בשחקן מהסוג הנ"ל.
alex30

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 אוקטובר 2015, 15:28

MTA2311 כתב:פארמר פתח לא משהו גם אצל בלאט האמת

במשחקים הראשונים הוא עוד התאקלם לכדורסל אירופאי.
בהמשך הוא היה אדיר. כולנו זוכרים את המשחק ההוא בהיכל נגד ריאל מדריד, אחת ההופעות הגדולות של רכז במדי מכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אוקטובר 2015, 15:39

שימו לב לאיך הוא לוקח את הכדור לסל ובאיזו אגרסיביות. שונה לגמרי מהאופן שבו גודס משתמש בו היום במכבי (כ-2 קלעי מסורס).
הבחור חודר מצויין ושחקן התקפה הרבה יותר ורסטילי ממה שהביא עד עכשיו. יודע גם להוציא כדורים החוצה מחדירה. צריך להזכיר את זה לכולם.
הוא פוינט גארד.

עכשיו כשסילבן הראה שיכול להוות פתרון הגנתי סביר בעמדה 2 (בטח מול קבוצות ברמה של תחתית הבית)- פארמר, לנדסברג וסמית׳ צריכים להיות השלישייה האחורית המובילה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 30 אוקטובר 2015, 15:46

שמואל1 כתב:

הקביעה שלך היא ממש לא חדמשמעית. לא התלהבתי ממנו גם אצל דיוויד.

לגבי איך הוא היה בפילזן, אתה לא יודע. נקודה. אתה לא רואה משחקים של קבוצות אחרות, אז אתה סתם זורק דברים ללא שום ביסוס. הדבר היחיד שאתה יודע, זה המספרים שלו באפס פילזן, שזה ממש לא מדד לכלום אצל פארמר. העונה בשני המשחקים הראשונים נגד צסקא ומלאגה, היו לו מספרים טובים, אבל זה ממש לא השפיע על התוצאות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אוקטובר 2015, 16:42

לכאורה פארמר אמור להיות שחקן יותר קבוצתי מפארגו אבל כרגע הוא משחק לבד ואת זה פארגו עושה ברמה גבוהה יותר כך שפארמר נכון להיום הוא אפילו שינמוך לעומת העונה הקודמת , אבל כשהתחיל לשחק גם בשביל הקבוצה זה כבר יהיה סיפור אחר...אני גם בטוח שזה יקרה מהר מאוד
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 30 אוקטובר 2015, 18:49

yzafrir כתב:לכאורה פארמר אמור להיות שחקן יותר קבוצתי מפארגו אבל כרגע הוא משחק לבד ואת זה פארגו עושה ברמה גבוהה יותר כך שפארמר נכון להיום הוא אפילו שינמוך לעומת העונה הקודמת , אבל כשהתחיל לשחק גם בשביל הקבוצה זה כבר יהיה סיפור אחר...אני גם בטוח שזה יקרה מהר מאוד

אני לא בא לקבוע מי שחקן טוב יותר פארגו או פארמר, אבל יש נקודה שצריך לשים לב אליה. הנקודה היא שמשחקו של פארמר לא משפיע על הקבוצה. פארמר יכול לתת מספרים מצוינים והקבוצה מנגד יכולה להפסיד 30 הפרש, וזו הבעיה. אם פארמר אמור להיות המנהיג של מכבי, אז אין מצב שהקבוצה תפסיד בגדול במשחק שהוא טוב בו. בינתיים, התוצאות הן ביחס הפוך לנקודות של פארמר:

נגד צסקא פארמר קלע 17, הקבוצה הפסידה ב 31.
נגד מלאגה פארמר קלע 13, הקבוצה הפסידה ב 11.
נגד ססארי פארמר קלע 0, הקבוצה ניצחה.

דוגמא הפוכה הוא דווין סמית', שהופעתו כן משפיעה על הקבוצה לטובה:

נגד צסקא סמית' קלע 6, מכבי הפסידה ב 31.
נגד מלאגה סמית' קלע 14, מכבי הפסידה ב 11.
נגד ססארי סמית' קלע 22, מכבי ניצחה.

זה אומר, שעדיף לנו שפארמר יתעסק בהפעלת שחקנים אחרים, מאשר יקלע, וישאיר את מלאכת הקליעה לסמית'
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Number8 » 30 אוקטובר 2015, 19:40

החציל האצטקי כתב:

שימו לב לאיך הוא לוקח את הכדור לסל ובאיזו אגרסיביות. שונה לגמרי מהאופן שבו גודס משתמש בו היום במכבי (כ-2 קלעי מסורס).
הבחור חודר מצויין ושחקן התקפה הרבה יותר ורסטילי ממה שהביא עד עכשיו. יודע גם להוציא כדורים החוצה מחדירה. צריך להזכיר את זה לכולם.
הוא פוינט גארד.

עכשיו כשסילבן הראה שיכול להוות פתרון הגנתי סביר בעמדה 2 (בטח מול קבוצות ברמה של תחתית הבית)- פארמר, לנדסברג וסמית׳ צריכים להיות השלישייה האחורית המובילה.

בדיוק על זה אני מדבר. פארמר לא משחק ככה היום. הוא חייב להגיע עד לטבעת, וללכת יותר לקו העונשין. ואני לא יודע אם זה בכלל הוראות של גודס. הוא פשוט נראה לי מתעצל לחדור לסל,
ומעדיף לקחת את הזריקה מבחוץ... הוא בכלל השתנה מאוד ב4 שנים האלה. מאז שהגיע לאירופה הוא נהיה קצת יותר בעייתי מנטלית. הגיע לאירופה במעמד כוכב NBA, הדבר הזה שיבש לו את המוח. כל פעם כשלא הולך לו קצת, במקום להילחם נראה שהוא מידרדר לתהום של עצמו. ומזה קשה לצאת.
Number8

הודעהעל ידי jay » 30 אוקטובר 2015, 21:10

זה מתפרש כמו בעיה בשריר החשק, אבל אולי זו גם בעיה פיזית והוא פשוט איבד מהאגרסיביות ובעיקר מהמהירות שאיפיינה אותו. אפשר לראות את זה בבירור בתקציר מול ריאל, הוא דרגה אחת מעל השומרים שלו מבחינת מהירות, וגם כשהוא לא עובר אותם אלא מגיע למצב שהוא לצידם, הוא עושה סלים קשים בהמון אגרסיביות ומיומנות. אולי פשוט קשה לנו לקבל את זה כי שחקן בגילו אמור להיות בשיא, אז זה נוגד את ההיגיון. עדיין לא ברור לי העניין איתו...
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי alex30 » 30 אוקטובר 2015, 21:17

Number8 כתב:
החציל האצטקי כתב:

הוא פוינט גארד.

בדיוק על זה אני מדבר. פארמר לא משחק ככה היום. הוא חייב להגיע עד לטבעת, וללכת יותר לקו העונשין. ואני לא יודע אם זה בכלל הוראות של גודס. הוא פשוט נראה לי מתעצל לחדור לסל,
ומעדיף לקחת את הזריקה מבחוץ... הוא בכלל השתנה מאוד ב4 שנים האלה. מאז שהגיע לאירופה הוא נהיה קצת יותר בעייתי מנטלית. הגיע לאירופה במעמד כוכב NBA, הדבר הזה שיבש לו את המוח. כל פעם כשלא הולך לו קצת, במקום להילחם נראה שהוא מידרדר לתהום של עצמו. ומזה קשה לצאת.

זה בדיוק נראה כך... פשוט פרימדונה.
alex30

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 אוקטובר 2015, 21:18

felix_r כתב:
yzafrir כתב:לכאורה פארמר אמור להיות שחקן יותר קבוצתי מפארגו אבל כרגע הוא משחק לבד ואת זה פארגו עושה ברמה גבוהה יותר כך שפארמר נכון להיום הוא אפילו שינמוך לעומת העונה הקודמת , אבל כשהתחיל לשחק גם בשביל הקבוצה זה כבר יהיה סיפור אחר...אני גם בטוח שזה יקרה מהר מאוד

אני לא בא לקבוע מי שחקן טוב יותר פארגו או פארמר, אבל יש נקודה שצריך לשים לב אליה. הנקודה היא שמשחקו של פארמר לא משפיע על הקבוצה. פארמר יכול לתת מספרים מצוינים והקבוצה מנגד יכולה להפסיד 30 הפרש, וזו הבעיה. אם פארמר אמור להיות המנהיג של מכבי, אז אין מצב שהקבוצה תפסיד בגדול במשחק שהוא טוב בו. בינתיים, התוצאות הן ביחס הפוך לנקודות של פארמר:

נגד צסקא פארמר קלע 17, הקבוצה הפסידה ב 31.
נגד מלאגה פארמר קלע 13, הקבוצה הפסידה ב 11.
נגד ססארי פארמר קלע 0, הקבוצה ניצחה.

דוגמא הפוכה הוא דווין סמית', שהופעתו כן משפיעה על הקבוצה לטובה:

נגד צסקא סמית' קלע 6, מכבי הפסידה ב 31.
נגד מלאגה סמית' קלע 14, מכבי הפסידה ב 11.
נגד ססארי סמית' קלע 22, מכבי ניצחה.

זה אומר, שעדיף לנו שפארמר יתעסק בהפעלת שחקנים אחרים, מאשר יקלע, וישאיר את מלאכת הקליעה לסמית'

צריך לבדוק את זה סטטיסטית אבל אני מעריך שסמית כבר עונה 5 עם המתאם הגבוה ביותר בין יכולת לנצחונות של הקבוצה .

וזה ברור שפארמר צריך להתעסק בהפעלה של הקלעים שזה גם סמית אבל גם לאנדסברג ורוצ'סטי וגם הוא קלעי לא רע , אבל שיתעסק קודם כל בהפעלת הקבוצה .

אתמול גם לאנדסברג קיבל לא מעט זריקות פנויות ולא שם את רובן , בפעם הבאה זה יכנס .

לגבי לאנדסברג זה היה ברור לגמרי שזו תהיה עונת הפריצה שלו והוא הולך וממש את ההבטחה .
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 31 אוקטובר 2015, 00:44

פארמר לא צריך להיות שחקן של 14-16 נק' למשחק ו 2-3 אס' , גם 12 נק' אבל עם 4-5 אס' יספק אותי הרבה יותר ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], גל גל ו־21 אורחים