דני פדרמן התפטר מתפקיד המנכ"ל לפני 4 חודשים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני פדרמן התפטר מתפקיד המנכ"ל לפני 4 חודשים, מתראיין עכש

הודעהעל ידי my man » 01 נובמבר 2015, 01:39

rc4991 כתב:אורי, אני מסכים איתך - הבעיה בפורמט של הראיון
היו צריכים מראש לשים רק עיתונאי או שניים והם היו צריכים לעשות מדרג של השאלות כשהיו מתחילים מהדברים המהותיים ואם היה נשאר זמן אז גם להיכנס לדוגמאות ספציפיות

לצערי זה לא קרה וגם לא יקרה בתכנית הזאת בחיים

אני חושב גם שזו אחת הסיבות שפדרמן מתראיין רק שם...תמיד אפשר לסמוך על חבורת הצעקנים שתעלים איזו שאלה או שתיים.
תן לי את פדרמן לראיון של אחד על אחד ואני מוציא ממנו את כל התשובות לכל השאלות עד שהוא יגיד לי די! אני שומר על זכות השתיקה!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2015, 01:40

שמואל1 כתב:ועוד משהו, פדרמן חד משמעית הודה שאבי קולבסקי פוטר בגלל הסכסוך בין וויצ'יץ' לפיני גרשון.
27 שנים במועדון לעומת פישר קרואטי.

אתה גם לא מבין עברית כנראה.
זה לא מה שהוא אמר בכלל!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 נובמבר 2015, 01:42

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:ועוד משהו, פדרמן חד משמעית הודה שאבי קולבסקי פוטר בגלל הסכסוך בין וויצ'יץ' לפיני גרשון.

זה לא מה שהוא אמר בכלל!

זה אולי לא נאמר 100% באופן ישיר, אבל כל בר דעת יכול לעשות 1+1 ולחבר את התמונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2015, 01:47

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:

זה לא מה שהוא אמר בכלל!

לא נאמר שום דבר כזה! אל תתחיל לעשות 1 ועוד 1 אם אתה לא הבנת אפילו את ה1.

וויצ'יץ' לא הוזכר בכלל.
נאמר, שאחת הסיבות לעזיבתו של קובלסקי (אבל לא הסיבה העיקרית!) היא הקשר שלו לפיני גרשון. זה מה שנאמר.

להזכירך, קובלסקי כבר עזב בזמנו את מכבי, כאשר הלך בעיקבות פיני גרשון לאולימפיאקוס, ככה שאי אפשר לומר שהוא תמיד היה נאמן למועדון, ונזרק פתאום. הוא חבר של פיני. פיני עזב, גם הוא עזב איתו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 נובמבר 2015, 01:50

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:
felix_r כתב:

זה לא מה שהוא אמר בכלל!

לא נאמר שום דבר כזה! אל תתחיל לעשות 1 ועוד 1 אם אתה לא הבנת אפילו את ה1.

וויצ'יץ' לא הוזכר בכלל.
נאמר, שאחת הסיבות לעזיבתו של קובלסקי (אבל לא הסיבה העיקרית!) היא הקשר שלו לפיני גרשון. זה מה שנאמר.

להזכירך, קובלסקי כבר עזב בזמנו את מכבי, כאשר הלך בעיקבות פיני גרשון לאולימפיאקוס, ככה שאי אפשר לומר שהוא תמיד היה נאמן למועדון, ונזרק פתאום. הוא חבר של פיני. פיני עזב, גם הוא עזב איתו.

אתה עכשיו אמרת במילים אחרות שהוא עזב בגלל פיני גרשון (שעזב בגלל וויציץ'). זה השלב שבו אמורים לעשות את ה- 1+1. I REST MY CASE.
ודרך אגב, בפעם האחרונה שפיני גרשון פוטר, קובלסקי המשיך. קובלסקי לא התכוון לעזוב את התפקיד, מכבי פיטרה אותו כי רצתה לנקות את כל אנשיו של פיני גרשון מהמערכת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 01 נובמבר 2015, 01:54

פאק פאק פאק איך פיספסתי את זה?!

איפה זה שודר? יש שידור חוזר או משהו?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 נובמבר 2015, 01:56

קובי כתב:פאק פאק פאק איך פיספסתי את זה?!

בטח יעלו את זה מחר לאתר ספורט 5.
בינתיים יש לך פה בת'רד את תמצית הדברים, או כאן בכתבה של וואלה:
http://sports.walla.co.il/item/2902429
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2015, 01:57

פיני לא עזב בגלל וויצ'יץ'!!!

פיני הועזב, כי לא מילא את תפקידו כמו שצריך. וזה דווקא נשמע מאוד אמין. אף אחד לא באמת ציפה שפיני גרשון יישב עם קיטעי וידאו ויעשה סקאוטינג על היריבות, כמו שעוזרי מאמן עושים. אף אחד לא באמת האמין שפיני גרשון יבוא לאימון לפני המאמן הראשי ויעבוד עם שחקנים על כל מיני דברים קטנים לפי התכנית שהמאמן הראשי נתן לו, כמו שעוזרי מאמן עושים.

אולי הוא עוד עשה את זה קצת בהתחלה, אבל עם הזמן כאשר הוא קיבל את התפקיד המנהל המקצועי של הנבחרות, הוא בכלל הפסיק להתעסק בעבודה השחורה במכבי. זה הכל. מאוד הגיוני. מאוד מתאים לאופיו של פיני גרשון. לא סתם בשיאו הוא הצליח כאשר היה לו כעוזר איזה וורקוהוליק כמו דיוויד בלאט , שעשה את כל העבודה השחורה ורק נתן לפיני לנהל את ההצגה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 01 נובמבר 2015, 01:59

שמואל1 כתב:
קובי כתב:פאק פאק פאק איך פיספסתי את זה?!

בטח יעלו את זה מחר לאתר ספורט 5.
בינתיים יש לך פה בת'רד את תמצית הדברים, או כאן בכתבה של וואלה:
http://sports.walla.co.il/item/2902429

שבת ביציע. הקלטתי ש.ח
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 נובמבר 2015, 02:05

felix_r כתב:פיני לא עזב בגלל וויצ'יץ'!!!

פיני הועזב, כי לא מילא את תפקידו כמו שצריך. וזה דווקא נשמע מאוד אמין. אף אחד לא באמת ציפה שפיני גרשון יישב עם קיטעי וידאו ויעשה סקאוטינג על היריבות, כמו שעוזרי מאמן עושים. אף אחד לא באמת האמין שפיני גרשון יבוא לאימון לפני המאמן הראשי ויעבוד עם שחקנים על כל מיני דברים קטנים לפי התכנית שהמאמן הראשי נתן לו, כמו שעוזרי מאמן עושים.

אולי הוא עוד עשה את זה קצת בהתחלה, אבל עם הזמן כאשר הוא קיבל את התפקיד המנהל המקצועי של הנבחרות, הוא בכלל הפסיק להתעסק בעבודה השחורה במכבי. זה הכל. מאוד הגיוני. מאוד מתאים לאופיו של פיני גרשון. לא סתם בשיאו הוא הצליח כאשר היה לו כעוזר איזה וורקוהוליק כמו דיוויד בלאט , שעשה את כל העבודה השחורה ורק נתן לפיני לנהל את ההצגה...

ברגע שדני פדרמן אמר את הדברים האלה, היה ברור שהוא שקרן גדול.
הרי, כשהבאתם את פיני, ידעתם שהוא לא יערוך וידאו, וידעתם שהוא לא יקום ב6 בבוקר להכין תכנית אימון. אז פיטרתם אותו בסוף העונה כי הוא לא עשה את הדברים האלה? נו באמת.

פיני גרשון פוטר כי הוא הסתכסך עם ניקולה. נקודה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 נובמבר 2015, 02:07

אני לא מאמין עליך פליקס שאתה קונה את הבולשיט של דני.
כולם ידעו (כולל ההנהלה ודני) שפיני גרשון לא יישב ויצפה בוידיאו, ובטח לא יעשה את העבודה השחורה. את זה עשה אלון שטיין.
יפה אמר אלי סהר שרקאנטי בחודש אפריל הצהיר שפיני גרשון כעוזר מאמן זו הצלחה.
לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין מהי הסיבה האמיתי שבגינה פיני לא המשיך במועדון. הוא עצמו אמר , וזה משתמע מכל משפט שאמר דני בראיון הזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2015, 02:24

שמואל1 כתב:

אני לא מאמין עליך פליקס שאתה קונה את הבולשיט של דני.
כולם ידעו (כולל ההנהלה ודני) שפיני גרשון לא יישב ויצפה בוידיאו, ובטח לא יעשה את העבודה השחורה. את זה עשה אלון שטיין.
יפה אמר אלי סהר שרקאנטי בחודש אפריל הצהיר שפיני גרשון כעוזר מאמן זו הצלחה.
לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין מהי הסיבה האמיתי שבגינה פיני לא המשיך במועדון. הוא עצמו אמר , וזה משתמע מכל משפט שאמר דני בראיון הזה.

תחשוב מה שאתה רוצה. אם אתה באמת לא מתייחס לדברים שנאמרו ורוצה להאמין במה שהאמנת קודם, בשביל מה בכלל הקשבת לראיון? אתה במילא באת עם דיעה קבוע מראש ושום דבר שיגידו לא ישנה את הדיעה שלך, אז בשביל מה בכלל ראית? שביל מה אתה בכלל מעביר ביקורת על מה שנאמר אם אתה בכלל לא רוצה לדעת כלום?

כולם ידעו? אבל פיני גרשון בעצמו אמר בהתחלה שהוא יעשה הכל כולל הכל כולל להביא לשחקנים את הנעלים העיקר שיקבלו אותו לעבודה! אמר או לא אמר? אמר. אז למה לא עשה?

אלון שטיין צריך לעשות את זה? קודם כל אלום שטיין בחיים לא אימן קבוצה, הוא לא יודע לעשות את זה! זאת הסיבה שגם הוא לא נשאר. גודס רצה מישהו שיודע לעשות את העבודה!

ודבר שני, אם אלון שטיין עושה את העבודה של עוזר המאמן, אז לא צריכים את פיני גרשון! וזה בדיוק מה שהחליטו. בשביל מה לשלם לפיני גרשון אם מישהו אחר עושה את העבודה שלו?

במקום להקשיב, אתה באת בדיעה קבוע מראש ורק מבלבל את המוח, כי שום דבר כבר לא ישנה את הדיעה שלך. אותה דיעה שלא מבוססת על כלום חוץ מהפלצות בתקשורת של סרוסי וחבורתו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 נובמבר 2015, 03:35

לגבי פיני ושטיין וכל השאר:
ההנהלה החליפה לך את כל הצוות המקצועי בניגוד ברור לדעתך. כועס?
"נלקחה החלטה של הבעלים לרענן את הצוות. זה לא משהו שרציתי, וניסיתי לשנות את ההחלטה.

נחשו של מי הציטוט??
אז עכשיו שדני יחזור על העניין שגודס רצה לחליף את הצוות ולא רצה את פיני ושטיין אלא העדיף את אבי אבן....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי tzachMTA » 01 נובמבר 2015, 03:57

חנו'ש כתב:לגבי פיני ושטיין וכל השאר:
"נלקחה החלטה של הבעלים לרענן את הצוות. זה לא משהו שרציתי, וניסיתי לשנות את ההחלטה.

נחשו של מי הציטוט??
אז עכשיו שדני יחזור על העניין שגודס רצה לחליף את הצוות ולא רצה את פיני ושטיין אלא העדיף את אבי אבן....

זה הטענה הכי טובה. כל השאר זה שמועות. אבל לפחות לגבי צוות מקצועי גודס אמר פומבית מה דעתו. על זה היו חייבים להתקיל אותו יותר..
tzachMTA

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2015, 04:14

tzachMTA כתב:
חנו'ש כתב:לגבי פיני ושטיין וכל השאר:

נחשו של מי הציטוט??

זה הטענה הכי טובה. כל השאר זה שמועות. אבל לפחות לגבי צוות מקצועי גודס אמר פומבית מה דעתו. על זה היו חייבים להתקיל אותו יותר..

וגם זה לא חדמשמעית, כי לא צוינו שמות. אולי גודס רצה להשאיר את שטיין, ולאו דווקא את גרשון. לגבי שטיין דני אמר, שלא היו איתו שום בעיות, הוא עשה עבודה טוב, ובונים עליו שיחזור בעתיד למועדון. הוא הסביר את העניין בכך, ששטיין צריך קודם לאמן איזו קבוצה, ואז יוכל לעשות את המסלול הקבוע במכבי של עוזר מאמן, שבמקרה של הצלחה אחרי כמה שנים הופך למאמן ראשי (המסלול שגודס עבר).

כמובן, שיכול להיות שדני משקר. אי אפשר לדעת. אבל עדיין יש מקום להסביר את זה בצורה שעשיתי, ככה שזה עדיין לא שקר מוכח ב 100%.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 01 נובמבר 2015, 08:09

אז כאן פתאום הוא דיבר אמת ובכל שאר הראיון הוא דיבר שקרים. דני פדרמן היה יוצא מפסיד בכל דבר שהיה אומר בראיון הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 נובמבר 2015, 08:16

מישהוא מאמין שבכך שהוא התפטר הוא כבר לא ידחוף את האף והיד למה שקורה במכבי ?

אבא פדרמן אולי חזר לענינים, אבל אבא פדרמן לא נהיה צעיר מיום ליום ודני יחזור לפול טיים ג'וב מתישהוא בעתיד.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 נובמבר 2015, 09:34

תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: דני פדרמן התפטר מתפקיד המנכ"ל לפני 4 חודשים

הודעהעל ידי roy1000 » 01 נובמבר 2015, 09:36

toja27 כתב:
roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:https://www.facebook.com/martin.gal

אני נחשף אליה לראשונה... תציצו בסטטוסים. שווה להכיר, דמות ססגונית...

פרחה מכוערת.

רוי, אתה נשמע כמו אישה קנאית.

וזה הופך את המציאות לשונה? קשה לי להבין למה בחור צעיר ועשיר הולך עם אחת כזאת. תנחומי לשניהם.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 01 נובמבר 2015, 09:39

כל הסיפור הזה הוא שקר אחד גדול פיני משקר. גודס משקר. גם דני משקר. כולם שקרנים.
רק דבר אחד היה צריך להשאל וכמובן לא נשאל. איך זה שמכבי עם התקציב הכי גבוה בליגה לא מסוגלת כבר 5 שנים אפילו פאקינג לשלוט בליגה.
מי האיש שלוקח אחריות על איך שהקבוצה נראית כבר 5 שנים. ששום גביע יורוליג לא יכול לנקות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־28 אורחים