Holiday_Armadillo כתב:אורי לוי נשמע כאילו יש לו פלטה
תותבות...אני כותב את זה כבר שעה זה מזעזע...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אורי לוי נשמע כאילו יש לו פלטה
MTA2311 כתב:מישהו זורם למקהלת הצבא האדום?
החציל האצטקי כתב:אורי עושה לי להקיא.
my man כתב:החציל האצטקי כתב:אורי עושה לי להקיא.
סורי....
אדגר פו כתב:מכבי משחקת חרא אומנם, אבל גם השופטים דואגים שיהיה מעניין עם מבול של עבירות לכל נגיעה של מכבי. כבר לא סופר כמה פעמים שחקני חולון עמדו על הקו.
החציל האצטקי כתב:אורי עושה לי להקיא.
אדם כתב:הבחור הזה בדיחה ולא משנה מה יעשה ומה הסטטיסטיקה תגיד.
אני רואה ויודע לקלוט שחקן גם אם הוא לא טוב,אמבאקווה זה דבר נורא,מוגבל ,לא מגיע לסל ,פשוט בחור סתמי ,הטעות הכי גדולה .
כל אחד אפילו שולמן חודר לסל זורק תגוף על אמבאקווה ומגיע לסל.
הבחור ביזיון,כן הוא מתאמץ כן הוא מנסה אבל עדין אין יכולת.
אופיבו ביומים משאיר הרבה יותר אופטמיות והרבה יותר נוכחות.
לא רחוק הזמן שאמבאקווה יזוז הצידה ואופיבו יהיה הבאנקר
alex30 כתב:כולם כאן צועקים גודס גודס, ומתעלמים מהעובדה שפארמר פשוט מסריח את הפרקט, וכל התירוצים שגודס "לא יודע להשתמש" בעילוי כמו פאמר, לא קשורים למציאות, שחקן שכאשר הוא נכנס, פעם אחר פעם רואים שכל המומנטום יורד, זה מעבר לשימוש לא נכון, זה שחקן שמסיבה כלשהי נמצא בכושר נוראי.
MTA2311 כתב:alex30 כתב:כולם כאן צועקים גודס גודס, ומתעלמים מהעובדה שפארמר פשוט מסריח את הפרקט, וכל התירוצים שגודס "לא יודע להשתמש" בעילוי כמו פאמר, לא קשורים למציאות, שחקן שכאשר הוא נכנס, פעם אחר פעם רואים שכל המומנטום יורד, זה מעבר לשימוש לא נכון, זה שחקן שמסיבה כלשהי נמצא בכושר נוראי.
מעניין מה הסיבה האקראית הזאת.
I WONDER
alex30 כתב:MTA2311 כתב:alex30 כתב:כולם כאן צועקים גודס גודס, ומתעלמים מהעובדה שפארמר פשוט מסריח את הפרקט, וכל התירוצים שגודס "לא יודע להשתמש" בעילוי כמו פאמר, לא קשורים למציאות, שחקן שכאשר הוא נכנס, פעם אחר פעם רואים שכל המומנטום יורד, זה מעבר לשימוש לא נכון, זה שחקן שמסיבה כלשהי נמצא בכושר נוראי.
I WONDER
פאמר הוא כזה, עלוי, שכאשר לא משתמשים בו נכון הוא מזיק לקבוצה... אם רק ללחוש לו לאוזן להתחיל לרכז, פתאום מכבי תתחיל להפגיז, ופאמר יהיה כוכב על.. נו באמת..
MTA2311 כתב:alex30 כתב:MTA2311 כתב:alex30 כתב:כולם כאן צועקים גודס גודס, ומתעלמים מהעובדה שפארמר פשוט מסריח את הפרקט, וכל התירוצים שגודס "לא יודע להשתמש" בעילוי כמו פאמר, לא קשורים למציאות, שחקן שכאשר הוא נכנס, פעם אחר פעם רואים שכל המומנטום יורד, זה מעבר לשימוש לא נכון, זה שחקן שמסיבה כלשהי נמצא בכושר נוראי.
I WONDER
פאמר הוא כזה, עלוי, שכאשר לא משתמשים בו נכון הוא מזיק לקבוצה... אם רק ללחוש לו לאוזן להתחיל לרכז, פתאום מכבי תתחיל להפגיז, ופאמר יהיה כוכב על.. נו באמת..
לא. יש לך שחקן מוכח, שלא רק שהצליח בנבא ובאירופה, הצליח ספציפית במכבי. נותנים לו לשחק בעמדה אחרת, ולוקחים ממנו את הכדור. מעניין באמת למה היכולת שלו לא טובה.
alex30 כתב:MTA2311 כתב:alex30 כתב:MTA2311 כתב:alex30 כתב:כולם כאן צועקים גודס גודס, ומתעלמים מהעובדה שפארמר פשוט מסריח את הפרקט, וכל התירוצים שגודס "לא יודע להשתמש" בעילוי כמו פאמר, לא קשורים למציאות, שחקן שכאשר הוא נכנס, פעם אחר פעם רואים שכל המומנטום יורד, זה מעבר לשימוש לא נכון, זה שחקן שמסיבה כלשהי נמצא בכושר נוראי.
I WONDER
לא. יש לך שחקן מוכח, שלא רק שהצליח בנבא ובאירופה, הצליח ספציפית במכבי. נותנים לו לשחק בעמדה אחרת, ולוקחים ממנו את הכדור. מעניין באמת למה היכולת שלו לא טובה.
מה זאת אומרת הצליח ספציפית במכבי??? מה המשמעות של זה? מי נשאר מהקבוצה ההיא? גיא פניני??
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים