המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הפועל פיטרה הרגע את קטש
הזוי
MTA2311 כתב:שרון אברהמי כשדן שמיר יושב בבית. מעניין.
Holiday_Armadillo כתב:לפני שנה לקח הרבה יותר עד שהמאמן הראשון פוטר
לא אוהבת את קטש ולא חושבת שהוא מאמן טוב אבל 3 מחזורים כולה
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפני שנה לקח הרבה יותר עד שהמאמן הראשון פוטר
אל תשכחי, שגם בעונה שעברה הוא אימן אותם והתוצאות היו הרבה מתחת למצופה
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפני שנה לקח הרבה יותר עד שהמאמן הראשון פוטר
ציפיות של מי אבל? אין להם ציפיות של עולה חדשה אבל אני חושבת שביחס למה שהם יכולים להציע מבחינת סגל הם דיי עשו את המקסימום
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפני שנה לקח הרבה יותר עד שהמאמן הראשון פוטר
ציפיות של מי אבל? אין להם ציפיות של עולה חדשה אבל אני חושבת שביחס למה שהם יכולים להציע מבחינת סגל הם דיי עשו את המקסימום
הוא קיבל תקציב גבוה יותר מזה של אדלשטיין , אבל סיים רק במקום ה-7 (אדלשטיין סיים 4). הם רצו להתקדם, אבל רק הלכו אחורה עם קטש
MTA2311 כתב:מה נאור שרון עושה בינתיים?
my man כתב:MTA2311 כתב:מה נאור שרון עושה בינתיים?
אתמול הוא היה טוב מאד...הרבה אימפקט על המשחק של אשדוד...
היו לו כמה מהלכים מפתיעים אתמול...שמע כרגע נראה שהוא הישראלי הבכיר של אשדוד. אורלנד- לא. ושולדברנד יכול לתת להם כמה דברים אבל ממש לא מנהיג...הבעיה היא שאני לא יודע אם הוא בשלב שהוא יכול להוביל קבוצה..
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:הפועל פיטרה הרגע את קטש
הזוי
ממש לא הזוי. הבן אדם עם כל הפוזה והריספקט שמקבל לא מוביל אותם לכלום.
החלטה נכונה ואמיצה, בשונה מההנהלה האפסוסה שלנו.
השאלה מי יחליף אותו.
עריכה: הא, שרון אברהמי. טוב. מאמן אמיתי. סביר שיעשה עבודה טובה יותר.
וטוב יעשה עודד אם יתאפס על החיים שלו. הוא לגמרי לא במקום שהוא צריך להיות.
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:מה נאור שרון עושה בינתיים?
אתמול הוא היה טוב מאד...הרבה אימפקט על המשחק של אשדוד...
היו לו כמה מהלכים מפתיעים אתמול...שמע כרגע נראה שהוא הישראלי הבכיר של אשדוד. אורלנד- לא. ושולדברנד יכול לתת להם כמה דברים אבל ממש לא מנהיג...הבעיה היא שאני לא יודע אם הוא בשלב שהוא יכול להוביל קבוצה..
בא לידי ביטי התקפית גם?
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפני שנה לקח הרבה יותר עד שהמאמן הראשון פוטר
הוא קיבל תקציב גבוה יותר מזה של אדלשטיין , אבל סיים רק במקום ה-7 (אדלשטיין סיים 4). הם רצו להתקדם, אבל רק הלכו אחורה עם קטש
toja27 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפני שנה לקח הרבה יותר עד שהמאמן הראשון פוטר
אדלשטיין היה תפור לקבוצה כמו הפועל תל אביב , קבוצה עם תקציב מצומצם יחסית שרוצה להגיעה לפיינל פור. אני מניח שהיו מביאים כל מאמן ישראלי אחר, הוא היה עושה פחות מאדלשטיין.
קטש לדעתי דווקא מאמן לא רע בכלל. מי זה שרון אברהמי?
rc4991 כתב:הפועל פיטרה הרגע את קטש
הזוי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים