המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אגב, אחרי הניצחון הלילה של סן אנטוניו על ניו יורק (94:84), דאנקן קבע שיא חדש עם ניצחון 954 בקריירה עם קבוצה אחת - ובכך עקף את ג'ון סטוקטון (953 ניצחונות ביוטה).
גם עבר אותו במספר האליפויות
too soon יוני?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אגב, אחרי הניצחון הלילה של סן אנטוניו על ניו יורק (94:84), דאנקן קבע שיא חדש עם ניצחון 954 בקריירה עם קבוצה אחת - ובכך עקף את ג'ון סטוקטון (953 ניצחונות ביוטה).
גם עבר אותו במספר האליפויות
too soon יוני?
וואלה צחקתי
LIAV10 כתב:דלי שומר טוב משמפארט?
אחדשיודע כתב:לא הייתי אומר שדלי טוב משאמפרט בהגנה, זה עיוות של המציאות.
לגבי גולדן לדוגמא - לקליבלנד היו מספר משימות הגנתיות, קליי תומפסון ביניהן. הגיוני שדלי (רכז) ישמור יותר על קארי (רכז) ושאמפרט (שוטינג גארד) ישמור בעיקר על תומפסון (שווטינג גארד). וכנ״ל לגבי יתר הדוגמאות שנתת.
דטרויט הפסידה לראשונה העונה (94:82 לאינדי) אבל דראמונד סיפק עוד הצגה - 29 ריבאונים (!) ו-25 נקודות.
אחדשיודע כתב:השיא הוא 35 של צ׳ארלס אוקלי (שיקגו, 1988).
מבין השחקנים הפעילים ב-NBA רק קווין לאב לקח יותר ממנו (31 רב׳ במיניסוטה).
רק נגיד שגם לטימופיי מוזגוב וניקולה ווצ'ביץ' היה משחק של 29 רב׳.
אחדשיודע כתב:לא הייתי אומר שדלי טוב משאמפרט בהגנה, זה עיוות של המציאות.
לגבי גולדן לדוגמא - לקליבלנד היו מספר משימות הגנתיות, קליי תומפסון ביניהן. הגיוני שדלי (רכז) ישמור יותר על קארי (רכז) ושאמפרט (שוטינג גארד) ישמור בעיקר על תומפסון (שווטינג גארד). וכנ״ל לגבי יתר הדוגמאות שנתת.
דטרויט הפסידה לראשונה העונה (94:82 לאינדי) אבל דראמונד סיפק עוד הצגה - 29 ריבאונדים (!) ו-25 נקודות.
sunshine כתב:ה"דוגמה" שהבתה גם לא אומרת כלום (כן, בא סתם ישר ניקטול דברים) כי שאמפרט הוא שוטינג גארד והוא יותר מוערך בnba, דלי שנה שעברה היה בבחינת נכה בצבירת נקודות. דלי עשה את קפיצת המדרגה רק בשנה חצי שנה האחרונה,זה לא מבטיח שהוא ימשיך ככה..לשאמפרט יש יותר ניסיון וותק מימנו מה שגם מעלה לו את השכר.
sunshine כתב:אני מסתמך גם על הסטטיסטיקה ששנה שעברה דלי היה מסיים עם מדד +/- הרבה יותר גבוהה מרוב הקבוצה בכלל ומשאמפרט בפרט.
עכשיו כמובן תגיד לי שמדד +/- לא אומר כלום ופה נסיים את הדיון.
RPM: Player's estimated on-court impact on team performance, measured in net point differential per 100 offensive and defensive possessions. RPM takes into account teammates, opponents and additional factors
DRPM: Player's estimated on-court impact on team defensive performance, measured in points allowed per 100 defensive possessions
sunshine כתב:דלי שומר יותר טוב משאמפרט וזה הוכח בשנה שעברה,נראה כבר למי בלאט יתן את הקרדיט..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים