המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
BIG sofo כתב:האם זאת הקבוצה הגרועה של מכבי בכל הזמנים , או שהכל עניין של חיבור?
BIG sofo כתב:שבוע הבא משחק על עונה שלמה נגד דרושפאקה בבית, משחק של להיות או לחדול!
מכבי כרגע יכולים לסיים במקום הרביעי אחרי צסקא, מלאגה, באמברג ולפני סאסרי ודרושפאקה
my man כתב:BIG sofo כתב:שבוע הבא משחק על עונה שלמה נגד דרושפאקה בבית, משחק של להיות או לחדול!
מכבי כרגע יכולים לסיים במקום הרביעי אחרי צסקא, מלאגה, באמברג ולפני סאסרי ודרושפאקה
די כבר עם המשחק על עונה שלמה!
אם גודס נשאר אז הלכה העונה. אם הוא ילך אולי יש עוד מה להציל...זה כל הסיפור!
roy1000 כתב:היה ברור שהמשחקים מול ססארי וחולון רק יחביאו את הבעיה. המציאות הגיעה היום. אני לא בטוח שאפשר עדיין לעשות משהו. לך תסגור פער של 11 נקודות מול באמברג בהיכל. לדעתי צריך סוג של נס שמכבי תגיע לטופ 16.
jol9 כתב:roy1000 כתב:היה ברור שהמשחקים מול ססארי וחולון רק יחביאו את הבעיה. המציאות הגיעה היום. אני לא בטוח שאפשר עדיין לעשות משהו. לך תסגור פער של 11 נקודות מול באמברג בהיכל. לדעתי צריך סוג של נס שמכבי תגיע לטופ 16.
אתה מגזים... הטופ 16 עוד רחוק, והרבה דברים ישתנו עוד.
ה"פרשנים" ממשיכים לטנף על רוצ'סטי, כשאוחיון נראה כמו פח אשפה רוב הזמן.
jol9 כתב:roy1000 כתב:היה ברור שהמשחקים מול ססארי וחולון רק יחביאו את הבעיה. המציאות הגיעה היום. אני לא בטוח שאפשר עדיין לעשות משהו. לך תסגור פער של 11 נקודות מול באמברג בהיכל. לדעתי צריך סוג של נס שמכבי תגיע לטופ 16.
אתה מגזים... הטופ 16 עוד רחוק, והרבה דברים ישתנו עוד.
ה"פרשנים" ממשיכים לטנף על רוצ'סטי, כשאוחיון נראה כמו פח אשפה רוב הזמן.
MTA2311 כתב:יש לו את החברים שלו, שלהם הוא מלקק בלי קשר למה שקורה, ויש את השחקנים שמקבלים דקות על חשבון החברים שלו, ומקבלים ממנו בראש בלי קשר למציאות.
פרשן עלוב
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יש לו את החברים שלו, שלהם הוא מלקק בלי קשר למה שקורה, ויש את השחקנים שמקבלים דקות על חשבון החברים שלו, ומקבלים ממנו בראש בלי קשר למציאות.
פרשן עלוב
איך אני זוכר שאנשים היו מתבכיינים כאן על עופר שלח... הוא באמת היה חופר, ולפעמים קצת אנטי מכבי, אבל הבן אדם היה פאקינג פרשן.
בלי שטויות ואינטרסים וקשקושים.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יש לו את החברים שלו, שלהם הוא מלקק בלי קשר למה שקורה, ויש את השחקנים שמקבלים דקות על חשבון החברים שלו, ומקבלים ממנו בראש בלי קשר למציאות.
פרשן עלוב
איך אני זוכר שאנשים היו מתבכיינים כאן על עופר שלח... הוא באמת היה חופר, ולפעמים קצת אנטי מכבי, אבל הבן אדם היה פאקינג פרשן.
בלי שטויות ואינטרסים וקשקושים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, itai7, מרסר, עידן ו־30 אורחים