על ידי yzafrir » 23 אוקטובר 2011, 06:14
לפחות התרד' ההוא לא היה לחינם...
ועכשיו להחתמה עצמה , זה טוב (אפילו טוב מאוד ) אבל לא מצויין ואני אסביר....
כמו שהיורוליג נראה כרגע עם השביתה , הוספת לאנגפורד לא תיתן לנו הרבה . צפיתי במשחק של פרטיזן ואפס ופשוט נבהלתי מכמה שהם חזקות . מה שכן הם חזקות בעיקר בגלל השחקנים של השביתה כמו סאשה וארסן בפילזן ופקוביץ' בפרטיזן (וזה נכון גן לגבי גלינארי במילאנו) . תוציא את השחקנים האלו ופרטיזן חוזרת להיות קבוצה בינונית , ואפס עדיין נישארת קבוצה מצויינת אבל לא אחת שמכבי לא יכולה להתמודד מולה בטח שעם לאנגפורד . לפילזן עדיין יש סגל מצויין מבחינת הגבוהים אבל עזיבה של סאשה תיפגע בא מאוד בכיוון הגארדים .
כרגע זה נראה שכמה שהתלהבנו מהגבוהים של מכבי , היריבות בנו סגלים עם שחקני פנים מפחידים שרובם ישארו פה גם אחרי השביתה .
מה שכן , במידה והשביתה תסתיים ומכבי מביאה תחליף הולם לפארמר (שלי הוא נראה כשחקן פחות טוב מפארגו...) , היא שוב הופכת להיות קבוצה מצויינת עם סיכוי טוב לפיינל פור , ופה בדיוק נימצאת הבעיה העיקרית עם החתמת לאנגפורד לעונה אחת .
אם השביתה לא מסתיימת אז אנחנו מקבלים שחקן מצויין לעונה אחת שכנראה לא יספיק לנו , אבל אני מפחד ששנה הבאה שכל הטרוף הזה יסתיים , לאנגפורד לא יהיה פה ואז צריך להתחיל שוב מחדש....
לגבי הטיימינג של ההחתמה , לפני חודשיים אני והבחור הרגיש (עם השם הארוך) טענו שמכבי צריכה למהר עם ההחתמה כי לא ישארו שחקנים איכותיים פנויים בשוק וגם שיהיה קשה להכניס שחקן בשלב כלכך מאוחר לורטאציה אז הותקפנו מכל הכיוונים שאין מה למהר ושעדיף לחכות לרגע באחרון ולמצוא שחקן איכותי .
אני מודה שלא האמנתי שימצאו שחקן ברמתו של לאנגפורד בשלב כזה (והאמת שזה היה די מזל) וזה בהחלט החתמה טובה , אבל הטיימינג מאוד בעייתי ואני מקווה שנראה ממנו יכולת טובה כמה שיותר מהר .
יוני , אתה הייתה מהמתנגדים הכי גדולים להחתמה מהירה של שחקן פחות איכותי מלאנגפורד ובתחילת השרשור כתבת שאולי נזכרו מאוחר והיה עדיף להחתים שחקן פחות איכותי בשלב מוקדם יותר ???? הרי זה מה שטענתי כל הזמן , שבמקום לקחת את הסיכון ובסוף לא למצוא שחקן , היה עדיף ללכת על הימור מסויים אבל שיהיה לו מספיק זמן להשתלב .
בסיכומו של עניין החתמת לאנגפורד היא טובה מאוד ואני רק מקווה שתסתיים השביתה ושנראה פה רכז במקום פארמר ושהשפיות תחזור לאירופה ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.