מכבי שוקלת לשחרר את פארמר או רוצ'סטי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי שוקלת לשחרר את פארמר או רוצ'סטי

הודעהעל ידי אדם » 06 נובמבר 2015, 02:34

שמעו שניהם ,גם פארמר גם רוצסטי מאוד מאכזבים.
יש לזה כמה סיבות,סיבה ראשונה הם כבויים ומלא מוצאים את עצמם במגרש אני אומר לכם בתור אחד שמשחק,שרואים שהם פשוט לא מוצאים את זה ,לא נוח להם הכוונה לא מוצאים את הבלטה את הקצב,הם לא סגורים על עצמם,הראש רוצה לחדור היד מוסרת ,הראש מלא מחשבות תוך כדי המשחק ,אין חדות.
לגבי פארמר ,בנוסף הוא בכושר נוראי,אני לא יודע מה הבעיה איתו ,הוא פשוט משחק בלי חשק ובלי חדווה ,אבל חוץ מהסיבה הראשונה,הבחור אם שפת גוף על הפנים אם רצון בתחת ,ושום ניסיון אפילו להראות שהוא רוצה,הדבר היחיד שהוא עושה זה לזרוק שלשות.
בנוסף הוא נראה כבד ושקוף בתנועה ,אני צינתי את זה אחרי מילאנו שפתאום הוא נהיה כבד ,ומסורבל וכבד ברגלים,לפני זה הוא שייט ורקד במגרש והיה זריז ופשוט רקד ,גם תראו אותו לפני העונה,חייך לחץ ידיים שירד לספזל היה מרוצה ונהנה,משו היתקלקל שם.
רוצסטי לפחות מראה רצון ,הבעיה שהקבוצה לא משחקת בשיטה שמתאימה לו ולא עובדת בשבילו ,ולא נותנת לו שטחים ליצר.
מעבר לכל זה המאמן ,המאמן שבלוני ואפור,חסר יצירתיות,שום ניסיון לצאת מזה ,החילופים בתחילת הרבע הרביעי שסוף סוף התחלנו לפתח מומנטום רבע לפני זה היו הזויים,מכניס את פניני מוציא אחרי שניה מותיא את זה מכמיס את זה את כל ההרכב שהיתחמם הוא החליף במקום להכות בברזל שחם.
שום ניסיון לתת ליבזורי לשחק .
משחק בשיטה ותרגילים שבלונים כבר שנתיים,כדורסל שמבוסס על פיק אחד וזהו אחרי זה הכל זה אילתור,לא יצירתי לא משתפר ,כאילו לא ה6לך כבר שנה שניה והוא מנסה להלביש תרגילים על קבוצה שלא מתאימה לזה ,ומילא זה למה לעשות דברים שלא הולכים ולא זורמים ,למה לא לשנות ,למה לא להמציא את עצמך מחדש זה הרגע,הוא רואה שהכדורסל כבד ומעייף ותקוע,ההגנה השקופה שכל אירופה יודעת שכל חסימה מפרקת תהגנה הזו ויוצרת מיס מאצ או יוצרת עזרה ומפנה קלעים,נכל שקוף הכל ידוע ,לא הלך שנה שעברה וממשיך השנה ,זה מאאה על בן אדם מטומטם ,אין בעיה לטעות ואז לנסות לתקן ,אבל לטעות ולהמשיך אותו דבר זה כבר טיפשות,גם ההתקפה גם ההגנה .
אין שום אטרף שום מנהיג ,איפה פניני או יוגב או סמית שידפקו על השולחן ויגידו שהורסים להם את הקבוצה ויעירו את החברים שלהם לקבוצה ,זו הקבוצה שלהם הם פה כבר 5 שנים ,הם אמורים לפתוח את הפה ואמורים לעשות זעזוע בתור שחקנים ,הם פשוט נגררים וכאילו מחכים למשיח.
המאמן הזה מת ,הוא לא מצליח להיתחבר ולהיכנס לראש של השחקנים ,הוא לא מצליח להכניס להם אמונה בהם ובו וביכולת לצאת מזה,הם פשוט מחכים שזה יגמר ורואים את זה.
אם כל התלונות על וויציץ מילא,איפה הבן אדם עכשיו ,המאמן שלך ישן ולא מזעזע תשחקנים ,איפה אתה שתצעק תעשה משו ,הרי עזוב מנהל ,אתה סמל במועדון הזה ,אתה יוצר כתם על שמך ועל המועדון הזה.
כל מאמן בינוני ,יעיף כיסא או לוח או משו ,הוא חושב שבשיטה של לדבר ולנסות להסביר זה יוביל לאנשהו,זה לא עובד אם שחקנים מקצועים ,גם אוברדוביץ וגם מסינה וגם פיני ועוד ,הפכו שולחנות וצעקו וקרעו תאמא של השחקנים שאחרי זה רק מההרתעה הם רצו למגרש.
הבעיות הם גם ניהוליות וגם מקצועיות,אין לי בעיה שדיויד יקח לעצמו את השליטה ,הבעיה הראשונה שהוא לא עושה את זה כי הוא רוצה וכי הוא רעב אלא כי אין ברירה וזה בעיה.
דבר שני זו לא שיטה ניהול ,צריך ליצור מנגנון ןדרך שדרכה מכבי תתנהל ולא ישנה המאמן או המנכל אלא תהיה דרך ושיטה שדרכה נבחרים שחקנים ודרכה נבחרים אנשי מקצוע ולא דרך חברויות וקשרים ולפי מזג האויר וכל יום משו חדש ואז נוצר בלאגן ,גם מזה הקטע הזה להביא רק בחורים טובים?,זה אישה משו של השנים האחרונות במכבי ,מזה טיול שנתי?זו קבוצת כדורסל ,קבוצה צריכה אנשים מנצחים ובנוסף בחירתם אמורה להיות כמו פאזל ,להתאים אחד לשני ,להצאים לצורת המשחק אחד של השני ולא לדרוך אחד לשני על הבלטה ולא לבחור שחקנים כאילו זה שקשוקה ,להביא אחד ואז על הדרך אחד מפה ואז זה נראה כמו אוסף שלא קשור אחד לשני וככה זה נראה.
שיש דרך ושיטה ניהולית ,גם השחקנים שמגיעים מגיעים כתוצאה מתהליך ההתאמה ובדיקה.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 07:28

jol9 כתב:אני לא מבין למה צריך להעיף שחקנים? אולי יותר נכון, יותר כלכלי, יותר חכם ויותר מקצועי לנסות את צוות השחקנים הזה עם מאמן נורמלי?

הדיון הזה כ"כ מנותק מהמציאות, שאני באמת נדהם שהוא עוד ממשיך להתקיים.

דיון על איך מכבי תוכל לקצץ בעלויות הוא מנותק מהמציאות?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 09:55

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא מבין למה צריך להעיף שחקנים? אולי יותר נכון, יותר כלכלי, יותר חכם ויותר מקצועי לנסות את צוות השחקנים הזה עם מאמן נורמלי?

הדיון הזה כ"כ מנותק מהמציאות, שאני באמת נדהם שהוא עוד ממשיך להתקיים.

דיון על איך מכבי תוכל לקצץ בעלויות הוא מנותק מהמציאות?

בוודאי שכן.
זה לא רלוונטי בשום צורה ואופן למצב הנוכחי.
גם לא אם נפסיד בעוד שבוע לדרושפאקה. אתה שוכח שמכבי כבר ידעה לצאת ממצבים הרבה יותר גרועים בעבר, כולל ממצב של 1-5 או משהו
כזה בטופ 16...
רק משחק אחד עד סוף שלב הבתים הוא הפסד וודאי וזה מול צסקא. בשאר המשחקים, מכבי תאורטית יכולה לנצח, וכל עוד הטופ 16 בהישג יד,
הדיון הזה לחלוטין לא רלוונטי. מכבי באותו מאזן כמו הטורקים, ורק משחק אחד מאחורי באמברג, ככה שסביר להניח שבמקרה הכי גרוע, מכבי תבטיח
אי הפלה לטופ 16, בערך במחזור ה8-9...
אם זה יקרה חלילה, אז באמת אפשר יהיה לחזור לדיון הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 10:06

אני חושב שאתה טועה. הפסד מול הטורקים בשבוע הבא, ומכבי מעשית מחוץ לטופ 16. עוד שני הפסדים לצסק"א ובמאלגה וזה הופך לרישמי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 10:14

roy1000 כתב:אני חושב שאתה טועה. הפסד מול הטורקים בשבוע הבא, ומכבי מעשית מחוץ לטופ 16. עוד שני הפסדים לצסק"א ובמאלגה וזה הופך לרישמי.

אני לגמרי לא מסכים.
אפשר לעלות לטופ 16 גם עם 4 ניצחונות (וזה קורה כל שנה) ואפילו במקרים מסויימים עם 3 (פחות סביר בבית כמו של מכבי),
ואותם אפשר להשיג בססארי, מול באמברג ומול הטורקים בחוץ.
גם במלאגה מכבי יכולה לנצח. הכל שאלה של כושר והשינויים שייעשו עד אז.
מה שכן, הפסד בשבוע הבא מסבך מאוד את המצב, והופך את מכבי להיות תלויה גם באחרות. אבל בשום אופן זה לא סוגר את הסיפור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 10:50

jol9 כתב:
roy1000 כתב:אני חושב שאתה טועה. הפסד מול הטורקים בשבוע הבא, ומכבי מעשית מחוץ לטופ 16. עוד שני הפסדים לצסק"א ובמאלגה וזה הופך לרישמי.

אני לגמרי לא מסכים.
אפשר לעלות לטופ 16 גם עם 4 ניצחונות (וזה קורה כל שנה) ואפילו במקרים מסויימים עם 3 (פחות סביר בבית כמו של מכבי),
מה שכן, הפסד בשבוע הבא מסבך מאוד את המצב, והופך את מכבי להיות תלויה גם באחרות. אבל בשום אופן זה לא סוגר את הסיפור.

בהנחה שססארי תפסיד את כל המשחקים (ככה זה נראה עכשיו), אז יידרשו 4 או אפילו 5 נצחונות לעלות. אם תנצח בססארי, מול באמברג ובטורקיה (לא בטוח שמכבי מסוגלת), אז זה ייסגר על הפרשי סלים ואתה כבר במינוס 11. לדעתי, הפסד בשבוע הבא משאיר סיכוי נמוך מאוד להגיע לטופ 16. הקבוצה הזו פשוט לא מספיק טובה לנצח 3 משחקים ברציפות.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 06 נובמבר 2015, 11:02

לא היה שחקן במכבי שחתם על מליון + למעט הפמן והיה אשכרה שווה את הסכום הזה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 נובמבר 2015, 11:03

לפי ערוץ הספורט אף אחד לא הולך חוץ מגיא אולי.
פיק כבר חזר בו למעשה הבוקר בכתבה החדשה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 11:21

ankram כתב:לא היה שחקן במכבי שחתם על מליון + למעט הפמן והיה אשכרה שווה את הסכום הזה.

ארויו? ניקולה? פארקר?
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 נובמבר 2015, 11:24

דווקא האפמן בעונה השלישית עם החוזה הגבוה היה פחות טוב בהרבה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 11:33

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

אני לגמרי לא מסכים.

בהנחה שססארי תפסיד את כל המשחקים (ככה זה נראה עכשיו), אז יידרשו 4 או אפילו 5 נצחונות לעלות. אם תנצח בססארי, מול באמברג ובטורקיה (לא בטוח שמכבי מסוגלת), אז זה ייסגר על הפרשי סלים ואתה כבר במינוס 11. לדעתי, הפסד בשבוע הבא משאיר סיכוי נמוך מאוד להגיע לטופ 16. הקבוצה הזו פשוט לא מספיק טובה לנצח 3 משחקים ברציפות.

אתה שם לב שאתה עושה הנחה פסימית אחרי הנחה פסימית אחרי הנחה פסימית, נכון?

למה שססארי תפסיד את כל המשחקים? היא הפסידה עד עכשיו בבית לצסקא ובחוץ לדרושפאקה ולמכבי (ונניח תפסיד היום בחוץ למלאגה).
למה שהיא לא תיקח משחק או שניים בבית? כמה קבוצות אתה זוכר ביורוליג שהפסידו את כל המשחקים בבית המוקדם?

אני לא יודע מה הקבוצה מסוגלת. ראינו למשל שקבוצה שהיתה בינונית מאוד עם קטש, הפכה להיות קילרית עם צביקה. שינוי בצוות המקצועי,
יכול להפוך את מכבי למשהו שאנחנו עדיין לא יודעים, ובוודאי לקבוצה שמסוגלת לנצח את ססארי, באמברג ודרושפאקה ברצף.

אין ספק שהמשחק מול הטורקים חשוב מאוד. קריטי למעשה. אבל גם אם נפסיד אותו, הסיכוי לעלות לטופ 16, הוא עדיין סביר, ובוודאי
לא מצריך שחרור של שחקנים כאילו אנחנו לובליאנה או שטרסבורג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 13:03

ההנחות הפסימיות תואמות את המציאות עד עכשיו. אני לא חושב שהיה אפשר להיות יותר פסימי מהמציאות.
הפסד בשבוע הבא ואתה עם רגל וחצי מחוץ לטופ 16.

אחרי שראיתי את ססארי, אני חושב שהם משמעותית יותר חלשים מהקבוצות האחרות ולא יפתיע אותי אם הם יסיימו ללא ניצחון. יכול להיות שהם יקחו אחד מבאמברג או מכבי, אבל כרגע נראה שלא.

לחשוב שיקרה נס ומכבי תיקח 3-4 משחקים נראה לי כמו אופטימיות ללא בסיס.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 14:33

roy1000 כתב:ההנחות הפסימיות תואמות את המציאות עד עכשיו. אני לא חושב שהיה אפשר להיות יותר פסימי מהמציאות.

אחרי שראיתי את ססארי, אני חושב שהם משמעותית יותר חלשים מהקבוצות האחרות ולא יפתיע אותי אם הם יסיימו ללא ניצחון. יכול להיות שהם יקחו אחד מבאמברג או מכבי, אבל כרגע נראה שלא.

אבל כל הרעיון הוא לשנות את המציאות, לא?
אחרת למה בכלל משחקים את כל העונה?

מכבי תתייצב ותהפוך לקבוצה טובה, כי היא יותר כשרונית מכל הקבוצות בבית למעט צסקא.
שינוי על הקווים הוא הכרחי, ואז אני לא רואה שום סיבה שמכבי לא תעלה לטופ 16
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 16:35

jol9 כתב:
roy1000 כתב:ההנחות הפסימיות תואמות את המציאות עד עכשיו. אני לא חושב שהיה אפשר להיות יותר פסימי מהמציאות.

זה פשוט לא נכון.
במלאגה ובדרושפאקה יש כמות כשרון שלא נופלת ממה שיש במכבי. קבוצות נהדרות.
מסכים עם הקביעה הסופית- מכבי טובה יותר מססארי ובאמברג ולכן צריכה לעלות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 16:38

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:

זה פשוט לא נכון.
במלאגה ובדרושפאקה יש כמות כשרון שלא נופלת ממה שיש במכבי. קבוצות נהדרות.
מסכים עם הקביעה הסופית- מכבי טובה יותר מססארי ובאמברג ולכן צריכה לעלות.

אני לא חושב ככה.
אם מכבי היתה נראית כמו שהיא אמורה להיראות, לאף אחד לא היו שאלות, מיהי הקבוצה השניה הכי איכותית בבית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 16:39

jol9 כתב:אני לא חושב ככה.
אם מכבי היתה נראית כמו שהיא אמורה להיראות, לאף אחד לא היו שאלות, מיהי הקבוצה השניה הכי איכותית בבית.

איך מכבי אמורה להראות?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 16:43

החציל האצטקי כתב:

איך מכבי אמורה להראות?

קבוצה ששורפת את המגרש, קולעת 90 נקודות, זורקת 28-30 שלשות למשחק וקולעת אותם ב-40%.
קבוצה שמניעה כדור עד שהכדור מתחנן שיפסיקו.
קבוצה שסוגרת חזק מאוד לריבאונד ההגנה, כי היא מבינה שזה המפתח לסגנון כזה.
קבוצה שמצליחה לחפות על החולשות של שחקנים מסויימים בהגנה, ע"י הגנה גמישה, הרבה עזרות ולחץ על הכדור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 16:47

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:

איך מכבי אמורה להראות?

קבוצה ששורפת את המגרש, קולעת 90 נקודות, זורקת 28-30 שלשות למשחק וקולעת אותם ב-40%.
קבוצה שמצליחה לחפות על החולשות של שחקנים מסויימים בהגנה, ע"י הגנה גמישה, הרבה עזרות ולחץ על הכדור.

אין למכבי כלים ללחץ/הגנה גמישה/עזרות. גם לא לריבאונד הגנה. היא יכולה להגיע ל28-30 זריקות משלוש אבל אלו יהיו זריקות רעות (בדיוק אלה שפארמר ורוצ׳סטי לוקחים כיום, כאג׳נדה).
יש כלים להניע את הכדור בצורה די יפה. זה הרבה יותר קשה לעשות את זה עם סנטרים חלשים כל כך.

בוא נתחיל מא׳-ב׳. יש כלים כדי לתת 35 עבירות כל משחק, לעצור פוזשנים (כי יש סגל עמוק מאוד), יש כלים כדי להגיע לקו ולקלוע משם באחוזים גבוהים מאוד.
בוא נתחיל מזה. בוא נתחיל מלשחק כדורסל מכוער ויעיל, ואחר כך נדבר על סקסיות, ״שריפת המגרש״ והעפת שלשות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 16:57

נגבה את זה בנתונים.
פארמר בקדנציה הקודמת במכבי הגיע לקו 3.3 פעמים למשחק ב31 דק׳ בממוצע. פארמר קלע אותן ב79%.
רוצ׳סטי בניז׳ני הגיע לקו 3.8 פעמים למשחק ב30 דק׳ בממוצע. רוצ׳סטי קלע אותן ב93%.

בסה״כ, ב4 משחקים, שניהם ביחד הגיעו העונה ל-8 זריקות עונשין וקלעו אותן ב100%.
לא ראית מהשחקנים האלה שום פעולה שמעידה על זה שהם צריכים או נכונים להגיע לקו, ולעשות משם את הנקודות הקלות והבסיסיות שמביאות נצחון.
כרגיל, פונקציה של אימון.

מי מגיע הכי הרבה בקבוצה לקו? כמובן... זה ברור- ארינזה. קצב של זריקת עונשין לכל דקת פרקט כמעט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 17:04

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:

איך מכבי אמורה להראות?

אין למכבי כלים ללחץ/הגנה גמישה/עזרות. גם לא לריבאונד הגנה. היא יכולה להגיע ל28-30 זריקות משלוש אבל אלו יהיו זריקות רעות (בדיוק אלה שפארמר ורוצ׳סטי לוקחים כיום, כאג׳נדה).
יש כלים להניע את הכדור בצורה די יפה. זה הרבה יותר קשה לעשות את זה עם סנטרים חלשים כל כך.

בוא נתחיל מא׳-ב׳. יש כלים כדי לתת 35 עבירות כל משחק, לעצור פוזשנים (כי יש סגל עמוק מאוד), יש כלים כדי להגיע לקו ולקלוע משם באחוזים גבוהים מאוד.
בוא נתחיל מזה. בוא נתחיל מלשחק כדורסל מכוער ויעיל, ואחר כך נדבר על סקסיות, ״שריפת המגרש״ והעפת שלשות.

פשוט לא מסכים.
ראינו את מכבי משחקת בהכנה, בדיוק את הכדורסל שהיא צריכה לשחק. מהיר, זורם, עם הנעת כדור טובה, והרבה זריקות טובות לשלוש.
מה שמכבי עושה היום, זה זריקות רעות, אבל זה כי המשחק תקוע לחלוטין.

אילו כלים בדיוק יש למכבי להגיע לקו?
ואם תעשה 35 עבירות, זה יגרור בהכרח קצב משחק בעייתי. מכבי צריכה לשחק מהר, לא כי זה סקסי,
אלא כי זה הסגנון היחיד שבו פארמר, רוצ'סטי, סיל, רנדל ואמבקווה יכולים להצליח.

לגבי הגנה - אני בטוח שיש דרכים להפוך את הקבוצה הזאת, לקבוצה הגנה סבירה לפחות. אם שאראס וניקולה הצליחו לשמור אצל פיני, אז
גם רוצ'סטי ופארמר יכולים.
ולגבי ריבאונד - למכבי יש את כל הכלים לדעתי.

וצריך לזכור גם שחסר בכל זאת סנטר לקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים