המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:עצוב לקרוא את הת'רד הזה.
שלא תבינו לא נכון, אני לגמרי איתכם, ושמח מאוד שירושלים הפסידו. זה עצוב אבל כמה אנחנו מתעסקים בכישלונות שלהם, וכמה רק זה מנחם אותנו קצת.
LIAV10 כתב:תנו לי את הגמד הזה כסנטר של מכבי ביחד עם אמבקוואה ואני סבבה.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:תנו לי את הגמד הזה כסנטר של מכבי ביחד עם אמבקוואה ואני סבבה.
אל תהיה בטוח. מונרו הוא באמת שחקן טוב מאוד, אבל אל תשכח שזאת הליגה הישראלית, שאין בה סנטרים. גם כאן רוב הזמן הוא משחק עם הפנים לסל. ביורוליג יחסמו אותו בכל פעם שינסה להכנס לצבע, כי הוא גם לא אתלטי, וגם לא קולע שלשות.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:תנו לי את הגמד הזה כסנטר של מכבי ביחד עם אמבקוואה ואני סבבה.
אל תהיה בטוח. מונרו הוא באמת שחקן טוב מאוד, אבל אל תשכח שזאת הליגה הישראלית, שאין בה סנטרים. גם כאן רוב הזמן הוא משחק עם הפנים לסל. ביורוליג יחסמו אותו בכל פעם שינסה להכנס לצבע, כי הוא גם לא אתלטי, וגם לא קולע שלשות.
ankram כתב:ankram כתב:my man כתב:ליאור בחוץ לחודש - שבר באצבע...
יש מצב ל 0-5 עד שיחזור. 3 משחקי יול״ב +ראשון+חיפה.
1 עברנו 4 to go
ankram כתב:ankram כתב:ankram כתב:my man כתב:ליאור בחוץ לחודש - שבר באצבע...
יש מצב ל 0-5 עד שיחזור. 3 משחקי יול״ב +ראשון+חיפה.
1 עברנו 4 to go
2 עברנו 3 to go
MTA2311 כתב:עוז בלייזר עם דאבל דאבל מרשים היום.
היה צריך להיות כאן.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:עוז בלייזר עם דאבל דאבל מרשים היום.
היה צריך להיות כאן.
מספר השחקנים שאפשר להגיד את זה עליהם שואף לאינסוף ומעבר לו.
MTA2311 כתב:שמעתי עכשיו את מונרו במגרש פתוח. אחלה גבר, ובחור מאוד אינטליגנט. שחקן טוב דרוקר הביא.
MTA2311 כתב:שמעתי עכשיו את מונרו במגרש פתוח. אחלה גבר, ובחור מאוד אינטליגנט. שחקן טוב דרוקר הביא.
MTA2311 כתב:הזעזוע בהפועל עובד בינתיים. בקרוב גם אצל אבי אבן?
my man כתב:אורי לוי חייב להישלח לעזה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים