מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 נובמבר 2015, 15:41

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
er79 כתב:לא רואה סיבה שאדלשטיין יסרב. אין שום תסריט כזה. אם הוא לא יהיה במכבי זה בגלל שמכבי לא הציעו לו.

גם אני חושב

אני חושב הפוך.

שהוא סירב?

אני לא חושב שמכבי לא פנו אליו. האם הוא סירב? נוכל לדעת רק כשנבין מי המחליף של גודס.
בכל מקרה, איך שזה נראה כרגע גודס IS HERE TO STAY

כן. כתבתי את זה אחרי המשחק. הבחור לא הולך לשום מקום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 נובמבר 2015, 15:52

toja27 כתב:דרך אגב, אמרתי לפני העונה שמכבי צריכה סווינגמן. אומנם לא שיהיה דווקא הגנתי באופיו אלא שיהיה מוכשר וגבוה לעמדה 2 והצעתי שחקנים כמו הופסון וגיימס אנדרסון. רובכם טענם שלא צריכים כי יש לנו את לאנדסברג. מכבי באמת הלכו לכיוון כזה עם גפרי טיילר אבל משום מה ויתרו אחרי זה. נראה לי אחד כזה היה עוזר לנו היום.

קל להגיד עכשיו "אמרתי לפני שהעונה שמכבי צריכה..." - מכבי היתה צריכה אז הרבה דברים וגם כעת היא צריכה הרבה דברים כדי שהדברים יתחילו לנוע בכיוון הנכון.

כולנו חשבנו שיש בעיה בעמדה 2, אבל גם חשבנו שיש חור בעמדה 4 ושפבראני הוא הימור מארץ ההימורים.
בסדר העדיפויות הזה היה צריך קודם כל לסתום את החור ומשם להתקדם. ואחרי שהתחילו את העונה עם חור בעמדה 4 ותיקנו עם אופייבו (שאני ממש לא בטוח שהוא התיקון הטוב ביותר שיכלו להביא), במכבי נאצלים היום להתמודד עם חור נוסף בעמדה 5, גם פה בגלל הבנייה העקומה בקיץ. אז כן, יש בעיה בעמדה 2 (שמתבטאת בחוסר התיפקוד של רוצ'סטי את פארמר), אבל קודם צריך לסתום את החור בעמדה 5 לפני שנוכל להתחיל לחשוב על תיקונים במקומות אחרים.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 08 נובמבר 2015, 16:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 08 נובמבר 2015, 16:06

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:דרך אגב, אמרתי לפני העונה שמכבי צריכה סווינגמן. אומנם לא שיהיה דווקא הגנתי באופיו אלא שיהיה מוכשר וגבוה לעמדה 2 והצעתי שחקנים כמו הופסון וגיימס אנדרסון. רובכם טענם שלא צריכים כי יש לנו את לאנדסברג. מכבי באמת הלכו לכיוון כזה עם גפרי טיילר אבל משום מה ויתרו אחרי זה. נראה לי אחד כזה היה עוזר לנו היום.

קל להגיד "אמרתי לפני שהעונה שמכבי צריכה...". מכבי היתה צריכה דברים וגם עכשיו היא צריכה הרבה דברים.
כולנו חשבנו שיש בעיה בעמדה 2 (מהסיבה הפשוטה שיבוזרי השוטינג גארד הטבעי היחידי בסגל), אבל גם חשבנו שיש חור בעמדה 4 ושפבראני הוא הימור מארץ ההימורים.
בסדר העדיפויות הזה היה צריך למלא קודם כל את החור ומשם להתקדם. ואחרי שהתחילו את העונה עם חור בעמדה 4 והביאו את אופייבו (שאני ממש לא בטוח שהוא התיקון הטוב ביותר שיכלו להביא), במכבי נאצלים היום להתמודד גם עם חור בעמדה 5. אז כן, יש בעיה בעמדה 2 (או יותר נכון בתיפקוד של רוצ'סטי את פארמר), אבל צריך קודם לסתום את החורים לפני שנוכל על מקומות אחרים.

איך זה קל להגיד כשהתווכחתי עם חצי פורום על הנקודה הזאת? כנראה שלא כולם חשבו שיש כאן בעיה כמו שאתה מציג את זה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 08 נובמבר 2015, 16:08

ויסברג טוען שמכבי פנו לאדלשטיין והוא סירב. עוד מסמר בארון הקבורה של האימפריה הנופלת.
תודה למזרחי ופדרמן שהביאונו עד הלום.

במקרה שלא מצליחים להביא מאמן ראוי( לא וצביקה הוא לא מאמן ראוי) , ברור לכל בר דעת שהעונה הזאת הלכה לפח ואיתה עשרות מליונים.
במקרה הזה לדעתי צריך לנקות אורוות ולהתחיל לשחרר שחקנים וצוות מקצועי.
יש לשחרר את כל הקו הקדמי זולת אמבקווה רנדל ואפייבו.
יש לשחרר את פארמר ולהעמיד קו אחורי של אמציה יוגב יבזורי ולאנסברג.
לגבי הקיץ צריך להשתחרר מהחוזים של אמציה ופניני, להגיד יפה שלום לרנדל החמוד ולאופייבו ולהעמיד עמדה 4 חדשה שמורכבת מ2 שחקנים בריאים.
לגבי הצוות המקצועי , כבר עכשיו צריך לפטר את ניקו, אבי אבן, בוגטין וגודס. להביא את אורן אהרוני ושטייין להיות צוות האימון עד סוף העונה וכבר עכשיו לסגור עם מאמן לעונה הבאה רצוי זר, קציאקריס נשמע לי אחלה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 נובמבר 2015, 16:13

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:

קל להגיד "אמרתי לפני שהעונה שמכבי צריכה...". מכבי היתה צריכה דברים וגם עכשיו היא צריכה הרבה דברים.
כולנו חשבנו שיש בעיה בעמדה 2 (מהסיבה הפשוטה שיבוזרי השוטינג גארד הטבעי היחידי בסגל), אבל גם חשבנו שיש חור בעמדה 4 ושפבראני הוא הימור מארץ ההימורים.
בסדר העדיפויות הזה היה צריך למלא קודם כל את החור ומשם להתקדם. ואחרי שהתחילו את העונה עם חור בעמדה 4 והביאו את אופייבו (שאני ממש לא בטוח שהוא התיקון הטוב ביותר שיכלו להביא), במכבי נאצלים היום להתמודד גם עם חור בעמדה 5. אז כן, יש בעיה בעמדה 2 (או יותר נכון בתיפקוד של רוצ'סטי את פארמר), אבל צריך קודם לסתום את החורים לפני שנוכל על מקומות אחרים.

איך זה קל להגיד כשהתווכחתי עם חצי פורום על הנקודה הזאת? כנראה שלא כולם חשבו שיש כאן בעיה כמו שאתה מציג את זה.

נו, בוא נשמע - מי התווכח איתך על הבעייתיות בעמדה 2? מעניין אותי.

אני זוכר שהתווכחו בפורום על העמדות שהכי זקוקות לחיזוק, והרוב טענו שצריך להביא קודם כל שחקן לעמדה 4. מה שהיה אז נכון וגם היום נכון.
לחסרונות של הצמד רוצ'סטי את פארמר כולנו היינו מודעים.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 08 נובמבר 2015, 16:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2015, 16:16

ankram כתב:ויסברג טוען שמכבי פנו לאדלשטיין והוא סירב. עוד מסמר בארון הקבורה של האימפריה הנופלת.
תודה למזרחי ופדרמן שהביאונו עד הלום.

במקרה שלא מצליחים להביא מאמן ראוי( לא וצביקה הוא לא מאמן ראוי) , ברור לכל בר דעת שהעונה הזאת הלכה לפח ואיתה עשרות מליונים.
במקרה הזה לדעתי צריך לנקות אורוות ולהתחיל לשחרר שחקנים וצוות מקצועי.
יש לשחרר את כל הקו הקדמי זולת אמבקווה רנדל ואפייבו.
יש לשחרר את פארמר ולהעמיד קו אחורי של אמציה יוגב יבזורי ולאנסברג.
לגבי הקיץ צריך להשתחרר מהחוזים של אמציה ופניני, להגיד יפה שלום לרנדל החמוד ולאופייבו ולהעמיד עמדה 4 חדשה שמורכבת מ2 שחקנים בריאים.
לגבי הצוות המקצועי , כבר עכשיו צריך לפטר את ניקו, אבי אבן, בוגטין וגודס. להביא את אורן אהרוני ושטייין להיות צוות האימון עד סוף העונה וכבר עכשיו לסגור עם מאמן לעונה הבאה רצוי זר, קציאקריס נשמע לי אחלה.

זה מה שחשבתי. אם הגיעו לרמת נואשות של להציע את המשרה לשאראס, אז די בטוח שעברו כבר דרך אדלשטיין.
נראה לי שהאופציות הן כרגע שמיר, קטש ושרף. לדעתי צריך ללכת על שמיר לעונה הזו כשהוא הופך לעוזר בעונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 08 נובמבר 2015, 16:21

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:

נו, בוא נשמע - מי התווכח איתך על הבעייתיות בעמדה 2? מעניין אותי.

אני זוכר שהתווכחו בפורום על העמדות שהכי זקוקות לחיזוק, והרוב טענו שצריך להביא קודם כל שחקן לעמדה 4. מה שהיה אז נכון וגם היום נכון.
לחסרונות של הצמד רוצ'סטי את פארמר כולנו היינו מודעים.

מי שהתווכח יודע, אם אתה רוצה תחזור אחורה ודפדף.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 נובמבר 2015, 16:28

נראה לי שאתה צריך לחזור אחורה ולדפדף.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 08 נובמבר 2015, 16:34

אחדשיודע כתב:נראה לי שאתה צריך לחזור אחורה ולדפדף.

אז נראה לך לא נכון אחדשלאיודע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 נובמבר 2015, 16:39

אחדשיודע וזוכר. אתה צריך ריענון בזיכרון חבר.

אף אחד פה לא התווכח איתך על בעיה כזאת או אחרת בקבוצה, התווכחו איתך על הצרכים המידיים של הקבוצה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 08 נובמבר 2015, 16:56

אחדשיודע כתב:אחדשיודע וזוכר. אתה צריך ריענון בזיכרון חבר.

מה היית עד לכל דיון שקרה כאן? מה אתה קופץ בגלל שמישהו אמר "אמרתי לכם"? ניהלתי ויכוח די רציני עם כמה חבר'ה כאן על הצורך בסווינגמן. חלקם אמרו שיש צורך בקומבו גארד ולא סווינגמן(וזה עדיין טיעון תקף לעכשיו) וחלקם אמרו שיש לנו את לאנדסברג אז לא צריך מישהו על העמדה שלו. הטיעונים שלהם תקפים גם לנקודת הזמן הנוכחית כמו שיכול להיות ששלי תקפה. אני עדיין חושב שסווינגמן מסוג של גיימס אנדרסון או הופסון היו עוזרים לנו מאוד. על זה אפשר להתווכח. אבל להגיד שכולם חשבו רק כי הפריע לך שמישהו אמר אמרתי לכם זה מראה על אגו לא פחות משל זה שאמר "אמרתי לכם" בטח כשזה קרה במציאות. והשם משתמש שלך הוא העדות לכך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדגר פו » 08 נובמבר 2015, 16:57

סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 08 נובמבר 2015, 17:14

נשמע לי קצת הזוי שאדלשטיין סירב. אני אחכה למקורות יותר מהימנים מכהן וויסברג
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 נובמבר 2015, 17:15

גם ניצחון על דרושפקה ביורוליג עלול שלא לעזור למאמן

יפה שעדיין יש התלבטות
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 נובמבר 2015, 17:20

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:אחדשיודע וזוכר. אתה צריך ריענון בזיכרון חבר.

מה היית עד לכל דיון שקרה כאן? מה אתה קופץ בגלל שמישהו אמר "אמרתי לכם"? ניהלתי ויכוח די רציני עם כמה חבר'ה כאן על הצורך בסווינגמן. חלקם אמרו שיש צורך בקומבו גארד ולא סווינגמן(וזה עדיין טיעון תקף לעכשיו) וחלקם אמרו שיש לנו את לאנדסברג אז לא צריך מישהו על העמדה שלו. הטיעונים שלהם תקפים גם לנקודת הזמן הנוכחית כמו שיכול להיות ששלי תקפה. אני עדיין חושב שסווינגמן מסוג של גיימס אנדרסון או הופסון היו עוזרים לנו מאוד. על זה אפשר להתווכח. אבל להגיד שכולם חשבו רק כי הפריע לך שמישהו אמר אמרתי לכם זה מראה על אגו לא פחות משל זה שאמר "אמרתי לכם" בטח כשזה קרה במציאות. והשם משתמש שלך הוא העדות לכך.

תתפלא, היית עד כמוך לדיונים שהיו פה בקיץ. איזה קטע.

בכל אופן, לא הבנתי את הקשר בין הבעיתיות בעמדה 2 (שעוד לא היתה קיימת אז) לבין הוויכוח שהיה פה על סווינגמן או קומבו גארד. חזרת הרבה יותר מידי אחורה.
גם אם מישהו פה העדיף קומבו-גארד על סווינגמן זה לא אומר שהוא העדיף את השילוב הספציפי של רוצ'סטי את פארמר, ואני בספק אם מישהו העלה בדעתו שדווקא הצמד הזה יהיה פה יחדיו (או ספציפית שפארמר ינחת פה אחרי ההחתמה של רוצ'סטי).

אגב, "השם משתמש" שלי הוא כינוי, כינוי ציני. אני ממש מצטער שקשה לך עם זה, טוג'ה27.
אחדשיודע

הודעהעל ידי alex30 » 08 נובמבר 2015, 17:44

עצוב היום יהיה לי היום בהיכל, עצוב לראות את גודס על הקווים, עצוב לי הפניה לגינגי(תודה רבה שסרבת), עוד יותר עצובה לי הפנייה לשארס????? מתי יהיה כאן מאמן זר נורמלי???
alex30

הודעהעל ידי my man » 08 נובמבר 2015, 17:46

alex30 כתב:עצוב היום יהיה לי היום בהיכל, עצוב לראות את גודס על הקווים, עצוב לי הפניה לגינגי(תודה רבה שסרבת), עוד יותר עצובה לי הפנייה לשארס????? מתי יהיה כאן מאמן זר נורמלי???

אתה מנוי?
למה לא שכל מנוי יבוא עם שלט מחאה או לפדרמן או לגודס? ואולי יקרה משו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מני » 08 נובמבר 2015, 18:08

להניף שלטים היום בהיכל!!!
ניקולה+גודס הביתה!!
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי jol9 » 08 נובמבר 2015, 18:21

מני כתב:להניף שלטים היום בהיכל!!!
ניקולה+גודס הביתה!!

תעתיק את החתימה של שמואל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי alex30 » 08 נובמבר 2015, 18:29

my man כתב:
alex30 כתב:עצוב היום יהיה לי היום בהיכל, עצוב לראות את גודס על הקווים, עצוב לי הפניה לגינגי(תודה רבה שסרבת), עוד יותר עצובה לי הפנייה לשארס????? מתי יהיה כאן מאמן זר נורמלי???

אתה מנוי?
למה לא שכל מנוי יבוא עם שלט מחאה או לפדרמן או לגודס? ואולי יקרה משו...

לא מנוי, אבל מגיע הרבה פעמים להיכל.
alex30

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־29 אורחים