המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:ראיתי אתמול את המשחק והקאבס נראים רע, קבוצה קצת כבוייה. איפה הכדורסל שלהם ואיפה הכדורסל השמח של גולדן סטייט.
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:ראיתי אתמול את המשחק והקאבס נראים רע, קבוצה קצת כבוייה. איפה הכדורסל שלהם ואיפה הכדורסל השמח של גולדן סטייט.
לגולדן סטייט יש רוטציה של 15 שחקנים. לקאבס יש בקושי 7 שחקנים בכירים כשירים. כשיחזרו הפצועים הם ייראו כמו הקבוצה העמוקה שהם אמורים להיות. זה מדהים שעם כל הפצועים הם במאזן של 6 - 1 ומובילים את המזרח.
rc4991 כתב:הק6בס במצב מצויין וזה עוד בלי אחד הכוכבים שלהם ועוד שני גארדים
וויליאמס מתברר כחתיכת בינגו, דלבדובה ממשיך ביכולת מסוף השנה, הספסל התחזק והכי חשוב לאב נותן תפוקה של סופר סטאר
ברגע ששלושת הפצועים יחזרו הם בכלל יתחזקו (ורצוי לעשות גם טרייד כדי להביא עוד 3/4) וילכו עד הסוף השנה
rc4991 כתב:הק6בס במצב מצויין וזה עוד בלי אחד הכוכבים שלהם ועוד שני גארדים
וויליאמס מתברר כחתיכת בינגו, דלבדובה ממשיך ביכולת מסוף השנה, הספסל התחזק והכי חשוב לאב נותן תפוקה של סופר סטאר
ברגע ששלושת הפצועים יחזרו הם בכלל יתחזקו (ורצוי לעשות גם טרייד כדי להביא עוד 3/4) וילכו עד הסוף השנה
Yellow Gute כתב:דראמונד עם עוד משחק מפלצתי 29 נקודות ו27 ריבאונדים.
העזיבה של מונרו רק עשתה לו טוב. מממש את הפוטנציאל המפלצתי שלו. בענק!
אדגר פו כתב:rc4991 כתב:הק6בס במצב מצויין וזה עוד בלי אחד הכוכבים שלהם ועוד שני גארדים
אני מקווה שלא.
( ואני לא משונאי בלאט ).
roy1000 כתב:rc4991 כתב:הק6בס במצב מצויין וזה עוד בלי אחד הכוכבים שלהם ועוד שני גארדים
אני מניח שהם מחפשים טרייד על וורז'או. לקראת פברואר אולי יהיה מישהו שהם יוכלו להביא.
שמואל1 כתב:כספי בכושר טוב. 16 נק' נגד הספרס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־38 אורחים