מכבי שוקלת לשחרר את פארמר או רוצ'סטי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי שוקלת לשחרר את פארמר או רוצ'סטי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 17:08

יוני נגד מי מכבי שיחקה???
נס ציונה???? אילת?? נאנטר בלי הסנטר הפותח שלהם??? מילאנו שהיא קבוצה זבל שבנויה על הפנים?
אתה לא מגיע לזריקות שלוש האלה ביורוליג! יש הגנות!

וכן, תן לפארמר להכניס 2 עבירות חכמות ותעלה במקומו את רוצ׳סטי. תן לו לפוצץ ותעלה במידת הצורך את אוחיון.
תן לארינזה רק לעשות עבירות.

פארמר, רוצ׳סטי, לנדסברג, אמבקווה שחקנים שצריכים ויכולים להגיע לקו והרבה. פארמר ורוצ׳סטי יכולים לחדור לטבעת פעם אחרי פעם ולקבל עבירה או להוציא דיש לשחקן פנוי מתחת לסל. לא ראיתי את זה קורה כל העונה.
הם משחקים רק כקלעים, ואשכרה סומכים על יוגי החמוד שיעשה משהו. די עם זה!!!! נשבר הזין!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 17:32

החציל האצטקי כתב:יוני נגד מי מכבי שיחקה???
נס ציונה???? אילת?? נאנטר בלי הסנטר הפותח שלהם??? מילאנו שהיא קבוצה זבל שבנויה על הפנים?
אתה לא מגיע לזריקות שלוש האלה ביורוליג! יש הגנות!

וכן, תן לפארמר להכניס 2 עבירות חכמות ותעלה במקומו את רוצ׳סטי. תן לו לפוצץ ותעלה במידת הצורך את אוחיון.
תן לארינזה רק לעשות עבירות.

פארמר, רוצ׳סטי, לנדסברג, אמבקווה שחקנים שצריכים ויכולים להגיע לקו והרבה. פארמר ורוצ׳סטי יכולים לחדור לטבעת פעם אחרי פעם ולקבל עבירה או להוציא דיש לשחקן פנוי מתחת לסל. לא ראיתי את זה קורה כל העונה.
הם משחקים רק כקלעים, ואשכרה סומכים על יוגי החמוד שיעשה משהו. די עם זה!!!! נשבר הזין!

ונגד מי מכבי משחקת מאז? עזוב את צסקא, ואת מלאגה. גם נגד חולון, ססארי והרצליה מכבי שיחקה חרא.
אני לא מדבר כבר על מגדל ועל באמברג.
נכון, יש הגנה, אבל יש גם דרכים להתמודד עם ההגנות האלה, ומכבי לא עושה כלום חוץ מבידודים והיי פיק אנד רול. פשוט כלום.

אם סגנון המשחק יהפוך להיות מהיר ועוקצני, אז אותם השחקנים גם יגיעו לקו יותר. כרגע, היריבות נמנעות לעשות עבירות,
כי פשוט אין צורך בזה.
ואם רוצ'סטי וסילבן יחדרו פעם אחר פעם, לרוב זה יסתיים בגג שהם יחטפו או באיבוד כדור. הם קלעים ולא סלאשרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 06 נובמבר 2015, 23:10

לא מאמין שידעה כל כך הזויה של פיק מלאת פה 6 עמודים !!!
רוי , אם פארמר ורוצ'סטי לא היו ישראלים אז היה טיפה הגיון שאחד מהם ישוחרר במידה ומכבי לא תעפיל לטופ 16 אבל בגלל שהם ישראלים אז הם ישארו לפחות כדי להבטיח את הזכייה באליפות פה וההנהלה תספוג את ההפסד הכספי כדי להציל מעט מהכבוד של הקבוצה.
אבל זה כמובן התסריט הפאסימי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 07 נובמבר 2015, 00:18

צפריר, אף אחד לא צריך את ג'ורדן פארמר בשביל לקחת אליפות בפיינל פור מגוחך. במידה ומכבי לא יעלו לטופ 16 אני חושב ששחרור שלו יהיה הכרחי. אין לבעלים מאיפה להביא כסף. כל דולר שלא יחסכו השנה ירד מהעונות הבאות בריבית.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 07 נובמבר 2015, 00:56

roy1000 כתב:צפריר, אף אחד לא צריך את ג'ורדן פארמר בשביל לקחת אליפות בפיינל פור מגוחך. במידה ומכבי לא יעלו לטופ 16 אני חושב ששחרור שלו יהיה הכרחי. אין לבעלים מאיפה להביא כסף. כל דולר שלא יחסכו השנה ירד מהעונות הבאות בריבית.

אני לא מסכים איתך , אני חושב שהמותג מכבי נמצא בכזה שפל בארץ שפשוט אין להם ברירה אלא לקחת את האליפות בצורה דורסנית ( וסביר שזה יקרה אם מכבי תיפול ביורוליג) וזאת כדי לפצות חלקית את האוהדים .
אני גם לא חושב שיש קשר בתקציבים של כל עונה , כל שנה מתחילה עם התקציב שלה בלי קשר למה שהיה שנה קודם . השנה למשל העלו את התקציב כנראה מהכיס של הבעלים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 נובמבר 2015, 19:50

הגעתי למסקנה שהרוטציה של טוני פארקר, פטי מילס וקורי ג׳וזף היא זו שצריכים ללמוד ממנה ביצירת המבנה של פארמר, רוצ׳סטי ואוחיון.
הספרס הצליחו לייצר מבנה שבו יש רכז אחד שהוא המוביל באופן מובהק, רכז שני שמקבל אישור לאש ועולה להפגיז מהספסל ורכז שעולה רק להגנה. התכונות בסה״כ די דומות.
צריך באמת לחקור פה לעומק את המשחקים של הספרס ולראות איך פרקטית הצליחו לשלב את שלושתם בצורה כזאת טובה. כאילו, פופ. ברור. השאלה מה פופ עשה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2015, 13:02

במכבי רוצים לשחרר את רוצ'סטי: http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/154736

שיהיה להם בהצלחה למצוא מישהו שיסכים לשלם אפילו חצי מליון דולר על השחקן הזה. נתנו לו חוזה הזוי של מליון דולר לעונה לשלוש שנים. לך תפטר ממנו עכשיו.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 09 נובמבר 2015, 14:04

roy1000 כתב:במכבי רוצים לשחרר את רוצ'סטי: http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/154736

שיהיה להם בהצלחה למצוא מישהו שיסכים לשלם אפילו חצי מליון דולר על השחקן הזה. נתנו לו חוזה הזוי של מליון דולר לעונה לשלוש שנים. לך תפטר ממנו עכשיו.

לא משנה. הזבל הזה לא יכול להשאר בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2015, 14:08

ankram כתב:
roy1000 כתב:במכבי רוצים לשחרר את רוצ'סטי: http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/154736

למה זבל? למה אתה מלכלך?
כולם ידעו שרוצ'סטי הוא בעיקר מפציץ מוכשר, ורע בהגנה. הוא אשם שלא נותנים לו להפציץ ושדורשים ממנו להפוך לדיאמנטידיס בהגנה? רוצ'סטי לא זבל. זבל זה מי שהביא אותו. זבל מי שלא יודע לנצל את כישוריו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 09 נובמבר 2015, 14:28

felix_r כתב:
ankram כתב:

למה זבל? למה אתה מלכלך?
כולם ידעו שרוצ'סטי הוא בעיקר מפציץ מוכשר, ורע בהגנה. הוא אשם שלא נותנים לו להפציץ ושדורשים ממנו להפוך לדיאמנטידיס בהגנה? רוצ'סטי לא זבל. זבל זה מי שהביא אותו. זבל מי שלא יודע לנצל את כישוריו.

מסכים איתך , רוצ'סטי הוא שחקן מוכר והיתרונות ו החסרונות שלו ידועים . זה רק מגדיל את זה שגודס מטומטם כי לא ידע לנצל אותו כמו שצריך.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 09 נובמבר 2015, 14:32

felix_r כתב:
ankram כתב:

למה זבל? למה אתה מלכלך?

הוא גם לא שומר (בכלל אבל ממש בכלל) גם לא מפעיל את הקבוצה (הוא רכז אול א?) , גם לוקח זריקות שלא קשורות לכלום , גם לא חודר לסל , גם לא מגיע לעונשין , והכי גרוע גם לא מסתדר עם חבריו לקבוצה ולא מיישם את הוראות המאמן.
בסדר , לא זבל , סתם גאנר שהצליח לעבוד על מעסיקים מטומטמים עם עונה אחת סבירה (התקפית) , לקבל סכום שלא מגיע לו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2015, 14:34

yzafrir כתב:מסכים איתך , רוצ'סטי הוא שחקן מוכר והיתרונות ו החסרונות שלו ידועים . זה רק מגדיל את זה שגודס מטומטם כי לא ידע לנצל אותו כמו שצריך.

אין לשחקן הזה מה לחפש במכבי. קיבל חוזה הזוי לשלוש שנים שיסדרו לו את הפנסיה. לך תפטר ממנו עכשיו.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 09 נובמבר 2015, 14:37

yzafrir כתב:
felix_r כתב:
ankram כתב:

למה זבל? למה אתה מלכלך?

מסכים איתך , רוצ'סטי הוא שחקן מוכר והיתרונות ו החסרונות שלו ידועים . זה רק מגדיל את זה שגודס מטומטם כי לא ידע לנצל אותו כמו שצריך.

איזה יתרונות ראית שיש לו שעולות על החסרונות שלו? אולי זה היכולת לקלוע שלשה קשה (ובאחוזים נמוכים) , אולי זה הדיוק מקו העונשין (אליו הוא לא מגיע).
הוא לא שומר ולו במעט , לא מקריב עבירות , לא מפעיל את הקבוצה, שובר את התרגילים לטובת בידוד , כל סיטואציה מתוחה והוא מאבד , לא מתרשם ממשחק ה 9 אסיסטים שלו ביום חמישי , כל מי שהיה מוסר לדווין במשחק הזה היה מקבל אסיסט.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2015, 14:38

ankram כתב:
felix_r כתב:
ankram כתב:

למה זבל? למה אתה מלכלך?

הוא גם לא שומר (בכלל אבל ממש בכלל) גם לא מפעיל את הקבוצה (הוא רכז אול א?) , גם לוקח זריקות שלא קשורות לכלום , גם לא חודר לסל , גם לא מגיע לעונשין , והכי גרוע גם לא מסתדר עם חבריו לקבוצה ולא מיישם את הוראות המאמן.
בסדר , לא זבל , סתם גאנר שהצליח לעבוד על מעסיקים מטומטמים עם עונה אחת סבירה (התקפית) , לקבל סכום שלא מגיע לו.

שוב, אני חוזר אם לא הבנת, הוא אף פעם לא עשה את מה שאתה דורש. הוא סקורר! בגלל זה הוא היה הקלעי המצטיין של היורוליג. בגלל שהוא יודע לקלוע! הוא לא נבחר לשחקן ההגנה של היורוליג. הוא גם לא הרכז המצטיין. הוא סקורר. הבאת אותו? תן לו לזרוק. אם רצית שחקן הגנה, היית צריך להחתים מישהו אחר. אל תבוא בטענות לרוצ'סטי בגלל שהוא לא עושה את הדברים שאף פעם לא עשה ב 30 שנות חייו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 09 נובמבר 2015, 15:04

תמונה

"ניתחנו כל מיני סיטואציות בקבוצה וניסינו למצוא פתרונות כיצד לנצח. החבר'ה הוותיקים צריכים להוביל אות הקבוצה הזאת", אמר ג'ורדן פרמאר בשיחה עם ONE כשהוא מסיר מעליו את כובע "המנהיג" של הקבוצה. "אני לא יודע איך הופכים את המצב, אין לי תשובה. זו הרגשה מגעילה שאני לא יכול לשים את האצבע על הבעיה, אבל הסערה תחלוף. זו עונה ארוכה וחשוב שנעבור את התקופה הקשה", הוסיף.

בתום המשחק גיא גודס ביקר את היכולת החלשה של הגארדים: "אנחנו צריכים מנהיג ואין לנו. הגארדים זורקים באחוזים נוראיים ואין לי הסברים לטעויות ההגנתיות שהם עושים". פרמאר, כמו יתר השחקנים שמבינים כי ימיו של מאמנם ספורים, ציין: "כשמפסידים מישהו צריך לשאת באחריות והאשמה תיפול על גורם מסוים. בטח שבמועדון כמו מכבי שכל הזמן רוצה לנצח וחושב רק ניצחון. אולי זה אני? אולי המאמן? אבל ברור שצריך לשנות דברים".

האיש על סמים , אני אומר את זה כמעט בוודאות , זה הבן אדם שמכבי בנתה עליו להיות המנהיג של הקבוצה? שודד בטרניניג. גם עלי הוא הצליח לעבוד.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2015, 15:28

ankram כתב:תמונה

"ניתחנו כל מיני סיטואציות בקבוצה וניסינו למצוא פתרונות כיצד לנצח. החבר'ה הוותיקים צריכים להוביל אות הקבוצה הזאת", אמר ג'ורדן פרמאר בשיחה עם ONE כשהוא מסיר מעליו את כובע "המנהיג" של הקבוצה. "אני לא יודע איך הופכים את המצב, אין לי תשובה. זו הרגשה מגעילה שאני לא יכול לשים את האצבע על הבעיה, אבל הסערה תחלוף. זו עונה ארוכה וחשוב שנעבור את התקופה הקשה", הוסיף.

בתום המשחק גיא גודס ביקר את היכולת החלשה של הגארדים: "אנחנו צריכים מנהיג ואין לנו. הגארדים זורקים באחוזים נוראיים ואין לי הסברים לטעויות ההגנתיות שהם עושים". פרמאר, כמו יתר השחקנים שמבינים כי ימיו של מאמנם ספורים, ציין: "כשמפסידים מישהו צריך לשאת באחריות והאשמה תיפול על גורם מסוים. בטח שבמועדון כמו מכבי שכל הזמן רוצה לנצח וחושב רק ניצחון. אולי זה אני? אולי המאמן? אבל ברור שצריך לשנות דברים".

האיש על סמים , אני אומר את זה כמעט בוודאות , זה הבן אדם שמכבי בנתה עליו להיות המנהיג של הקבוצה? שודד בטרניניג. גם עלי הוא הצליח לעבוד.

דווקא לא נראה לי במקרה שלו... הוא פשוט אדיש לחלוטין למצב. לא מתאים לו הלחץ של מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 09 נובמבר 2015, 15:35

קראתי את הידיעה על רוצ'יסטי , כתוב שם שבין רוצ'יסטי לבין מספר שחקנים יש אנרגיות שליליות ולי זה נשמע הגיוני. עכשיו אולי אני משוחד(אבל גם רוי למשל שלא רצה את רוצ'יסטי מהשניה הראשונה בערך), כי מלכתחילה רציתי מאוד את רוצ'יסטי וגם החתמת פארמר הייתה מאוד לטעמי, אבל הבעיה הכי גדולה שלנו מתחילת עונה הייתה היררכיה לא נכונה בקבוצה.לדעתי ,גודס לא נתן את ההובלה על הקבוצה לרוציסטי ופארמר ובעצם הייתה הרגשה שגודס סומך ובוטח בשחקנים הותיקים יותר שהם: סמית ורנדל ואוחיון וגם לאנדסברג הצטרף לרשימה.זאת הרגשה חזקה שקיבלתי מתחילת העונה. כתבתי משהו בסגנון הזה כאן ליוני, שאין מצב בעולם שהקבוצה תבנה על רנדל כשיש לך שחקנים כמו רוצי'סטי ופארמר בקבוצה. רנדל צריך להיות שחקן משלים, זה שמחבר את הפאזל, כנ"ל סמית רק עם יותר אשראי לירות בהתקפה. המאמן צריך לתת לכל הקבוצה את ההרגשה,שפארמר ורוציסטי הם האנשים שמובילים את הקבוצה(אני לא אומר שאחרים צריכים להיות בובות ומשהו כזה רק את ההרגשה של המנהיג). לדעתי זאת הייתה הבעיה המרכזית של גודס העונה. הוא טעה ברמה האסטרטגית ולא ברמה הטקטית כמו שנכתב כאן הרבה פעמים(שגם כאן יתכן והיו טעויות).זאת הסיבה שפארמר נראה כמו הצל של עצמו והוא טוען שהוא לא בדיוק יודע איפה הבעיה. זאת הסיבה שרוציסטי נראה אבוד. רוציסטי לא אמור להיות הרכז של הקבוצה, רוצ'יסטי אמור לשחק עם רוח חופשית יותר כשיש לו את הכב של המאמן שלו. אבל ליבו של גודס היה עם השחקנים הותיקים של הקבוצה. זאת הסיבה שהרעיון של שאראס קרץ לי, כי ידעתי שהוא יתקן את העיוות שהיה עד עכשיו בהררכיה כי הוא בעצמו היה גארד מוביל ויבין מי נגד מי(למרות שמבחינה אובייקטיבית, האתגר הזה כנראה קצת מוקדם מדי בקריירת האימון של שאראס). וזאת הסיבה שיש מתיחות בין שחקנים כמו רנדל ורוציסטי. גודס נתן את תחושת הכח לשחקנים כמו רנדל, שלא אוהב כנראה שרוצ'יסטי "חורג" מתחום הרכז שגודס ייעד לו ופתאום רוצה לתפוס את המקום בידיים. אני מקווה שהמאמן החדש לא יהיה צביקה. כי צביקה הוא מרובע משהו, למרות שיש לו אכן את הכישורים לשפר את המצב, אבל לדעתי לא לנצל את הפוטנציאל עד תום.יכול להיות שאני טועה כאן. צריך מאמן שיראה את התמונה הגדולה. מי אמור להוביל, ומי אמור לחבר את הפאזל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2015, 15:48

TOJA, מה הסיבה שרוצ'סטי נכשל בסיינה או בכל קבוצה בינונית ומעלה שהוא היה בה? גם בגלל גודס? רוצ'סטי זה דייויד אנקראם לעניים. הוא מעולם לא היה אמור להגיע למכבי. עכשיו מסתבר שלא רק שהוא משתולל על המגרש ושובר תרגילים, אלא גם שהוא סרטן בחדר ההלבשה. אני באמת חושב שאם פשוט יעיפו אותו מהקבוצה, כבר יהיה שיפור.

הבעיה היא שחתמו איתו על חוזה הזוי ל-3 שנים במחיר לא שפוי. לשחרר אותו יעלה מליונים, אבל כנראה שאין ברירה. רוצ'סטי חייב ללכת.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 09 נובמבר 2015, 15:51

ודרך אגב, מישהו זוכר באיזו גישה פארמר הגיע לעונה הזאת? הוא טען כמה וכמה פעמים שהוא הולך להנהיג את הקבוצה הזאת. זה התפקיד שהיה לו בראש כשהוא הגיע. אתם רואים מה הוא אומר עכשיו? " תפקידם של החבר'ה הותיקים להנהיג אותנו". הוא קיבל תמונת מציאות שונה ממה שהוא חשב מאז שהוא הגיע. זה מה שהוציא לפארמר את הרוח מהמפרשים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 09 נובמבר 2015, 15:57

roy1000 כתב:TOJA, מה הסיבה שרוצ'סטי נכשל בסיינה או בכל קבוצה בינונית ומעלה שהוא היה בה? גם בגלל גודס? רוצ'סטי זה דייויד אנקראם לעניים. הוא מעולם לא היה אמור להגיע למכבי. עכשיו מסתבר שלא רק שהוא משתולל על המגרש ושובר תרגילים, אלא גם שהוא סרטן בחדר ההלבשה. אני באמת חושב שאם פשוט יעיפו אותו מהקבוצה, כבר יהיה שיפור.

הבעיה היא שחתמו איתו על חוזה הזוי ל-3 שנים במחיר לא שפוי. לשחרר אותו יעלה מליונים, אבל כנראה שאין ברירה. רוצ'סטי חייב ללכת.

סיינה זה היה לפני 3 שנים או משהו כזה ומאז יכול להיות שעברו שינויים. אני לא יודע מה זה אומר נכשל בסיינה כשהיא הייתה קבוצה בהתפרקות. איך היה אפשר להצליח בה בכלל? ולי יש דוגמא יותר רלוונטית, מה הסיבה שהוא הצליח בניז'ני? (וגם בנבחרת מונטנגרו הוא נתן משחקים יפים אם אני זוכר) כי המאמן נתן לו את התחושה שהוא השחקן המוביל שלהם. יכול להיות שהוא מסוג השחקנים שצריכים את הגב הזה. במכבי הוא ופארמר צריכים לקבל את ההרגשה הזאת במיוחד כשיש לך שחקנים ותיקים מאוד שחזקים מאוד בכוחם בחדר ההלבשה. ומה עם פארמר ? גם הוא סרטן? גם הוא נכשל בכל מקום שהיה? מה ההסבר לזה? למה הם לא נראים כמו שחקני כדורסל מאז שהם במכבי? צריך להסתכל בצורה יותר עמוקה יותר במקרה הזה ולא רק להביא דוגמאות מהעבר של קבוצות בהתפרקות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, felix_r, Google Adsense [Bot], מרסר ו־30 אורחים