תתחילו לגלגל. הז׳אן מאסטר חתם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תביאו לנו את קזלאוסקאס

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2015, 14:03

לדעתי עדיין אפשר להצליח עם הקבוצה. פשוט צריך לתת לכל אחד לעשות את מה שהוא יודע, ולא לדרוש ממנו דברים שלא עשה מעולם.

לדוגמא, החתימו את רוצ'סטי בגלל הקליעה שלו. תנו לו להפציץ, במילא אין לנו מישהו בצבע שיודע לעשות נקודות.

הביאו את אמבקווה בגלל ההגנה והריבאונד, אז לא צריך לשחק עליו בפוסט בהתקפה, כי אין לו את זה. שיתרכז בריבאונד.

וכו'
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2015, 14:38

JarJarBinx כתב:שום מאמן עם שכל לא ייקח את הקבוצה היום. אולי אחרי שיפסידו לטורקים, כי אז לא יהיו ציפיות לעלות לטופ 16.

אם יפסידו לטורקים למה שההנהלה תוציא עוד כסף על מאמן? יהיה כבר אפשר לתת לאבי אבן לסיים את העונה.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 09 נובמבר 2015, 15:07

roy1000 כתב:
JarJarBinx כתב:שום מאמן עם שכל לא ייקח את הקבוצה היום. אולי אחרי שיפסידו לטורקים, כי אז לא יהיו ציפיות לעלות לטופ 16.

אם יפסידו לטורקים למה שההנהלה תוציא עוד כסף על מאמן? יהיה כבר אפשר לתת לאבי אבן לסיים את העונה.

אם אבי אבן יסיים את העונה (הבן אדם לא היה מאמן בוגרים עוד בחיים שלו) , צפה לסיבוב יורוליג שלם כמעט ללא קהל וסיום בפבואר של העונה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2015, 15:24

ankram כתב:אם אבי אבן יסיים את העונה (הבן אדם לא היה מאמן בוגרים עוד בחיים שלו) , צפה לסיבוב יורוליג שלם כמעט ללא קהל וסיום בפבואר של העונה.

אם אתה מפסיד ביום חמישי, קרוב לוודאי שהעונה תסתיים בפברואר גם אם תביא את פופוביץ'. ללא קהל? כל המנויים כבר נמכרו.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 09 נובמבר 2015, 15:48

מדברים על זה שמאמן חדש ירצה החלפת שחקן שנים,ואני לא מבין מה הבעיה בזה?,מה זה סגל טוב?יש גבוהים?
ברור שזו הוצאה כלכלית אבל שבונים עקום ובונים בלי דרך אז משלמים בסוף,רנדל אם היה 4 מחליף והיה 4 טוב ,זה פשוט עמדה חלומית ,אבל שרנדל צריך לעשות הכל ככה זה נראה.
עכשיו לבעיות האמיתיות ,פארמר אם כל הכבוד לו ,מדבר בגישה של איזה סטאר ומדבר בסגנון אנביאי כזה ,כאילו קלישאות ומילים וחירבושים שהמצד נשמעים הגיונים ואולי נכונים אבל הוא לא קולט שהוא מדבר על עצמו ,הוא או לא מבין את המצב או מבין ופשוט על הזין שלו ,הוא פשוט אומר כביכול תדברים הנכונים ,מי ששמע אותו היום בוקר מבין שהוא חיכה לפיטורים.
ככה לא מתנהג שחקן מקצוען ,מהרמות האלה ,אין לו שום יכולת מנהיגות ואת זה יכלנו לראות גם בשני הטורקיות ,משו במעבר מהאנביאי לאירופה קילקל אותו ,הוא שחקן טוב אבל לא אחד לבנות עליו ,דווקא שהגיע אלינו בשביתה היה לו את הלהט והרצון ואת המנהיגות ,פתאום בקדנציה הבאה באירופה משו כבה בלהט להנהיג או ביכולת לעשות את זה.
אם ההנהלה רוצה להצליח היא תצטרך לעשות שינויים ,אם לא אז שלא תפטר מאמן כי אין טעם ,שתיתן להכל להיתחרבש עד הסוף ,אי אפשר לעשות חצי שינוי ולהאמין שמזה יצא משו ,כי הבעיות רבות .
מכבי צריכה להעיף את פבראני ואת ארינזה ואופיבו ,וולהשאיל את בנדר ,ולהביא 4 ו5 חדשים ,אני מבחינתי משחרר גם את אמבאקווה אבל אני יודע שזה כרוך בהוצאה כלכלית גדולה מידי.
השחקן מבייש את המועדון ביכולת שלו מזכיר את הינס בפלופיות ,ההשלכות שלו על הלוח החוסר היתמצאות שלו אם הסל , החור שהוא בהגנה,לחשוב שברצלונה רצתה אותו ובסוף אנחנו זכינו,אולי היו לוקחים אותו הינו מקבלים את לאוול.
המאמן הבא חייב גם לתת היזדמנות ליבזורי.
אני מצפה מדווין ומיוגב ומפניני לא לעמוד בצד ,ולהיתנהג כמו דונטה ,אני לא אוהב את ההיתנהגות שלו ,זה לא אמור להיות ככה ,אבל איכפת לו ,אז סבבה שלא יהיו ככה כל הזמן ,אבל עכשיו המועדון בקרשים ,זה הזמן שלכם,זה הזמן לצעוק להרעיד ,לדפוק על השולחן ,זה הזמן של שחקני המועדון הותיקים לעשות את תפקידם,לגרום לחיבור ,ליצור יחידה לוחמת ואם אחד מהסגל לא הולך אחריהם אז שילך הביתה ,אבל הקיפאון הזה שכביכול הם זורמים אם המצב וסטטיסטים זה עצוב ומראה על עצמם לא פחות ,במיוחד שחלקם כבר עונה 5 במכבי .
אדם

הודעהעל ידי אדם » 09 נובמבר 2015, 15:58

אני לא מדבר מבחינה כלכלית אלא מבחינת מועמדים נטו למאמן ,אם מכבי יביאו את הגרמני ,זו יריקה בפרצוף שלנו ,אין לו שום יתרון לעומת גודס ,וזה רק יראה כמה הבעיה גדולה בהנהלה,כמה הם לא מבאמת מפנימים את הבעיה שהמועדון מצוי בו.
הדבר היחיד שיש לגרמני זו היכולת להמשיך לשלוט בו מכיוון ההנהלה ,ובטח חוסר הדרישות שלו ,כגון החלפת שחקנים או צוות מקצועי.
מכבי צריכה להפנים את המצב ,ולהביא מאמן שיחזיר את ההרתעה למועדון ולליגה ,ויביא כדורסל ,ושיטה חדשה ,מכבי צפויה בשנים האחרונות כל מאמן פשוט משחק תרגילים משנה קודמת ומשחקים שקוף וידוע ,מכבי צריכה ריענון משו חדש ,דרך חדשה,אם הראה שההנהלה באמת מחתימה מאמן רציני ,אבין שהפנימו את המצב ,זו לא רק לעונה הזו זה צריך להיות מישו שיצעיד אותנו לדרך חדשה ,לעליונות .
רק מלראות לא את החולשה בהגנה את הדרך שאנחנו שומרים בשנים האחרונות מסביר את כל הבעיה ,כל אירופה כבר עברו לאישית לוחצת וחזקה ,רק אנחנו ממשיכים אם כל מיני טריקים ושינוי הגנות ,והחלפות ועזרות הזויות שרק עוזרות להתקפה ממולנו ויוצרות שלשות פנויות או מצ אפים.
להזכיר לכולם ,כנראה זה אולי בדיוני ,אבל מסינה לא מאמן באנביאי אלא עוזר ,אני לא יודע אם מתכננים לו להחליף את פופוביץ אבל לא נראה לי ואם זכור לי נכון הוא כבר היה באנביאי וחזר לאמן באירופה ,נראה לי שהצעה אליו ,נכון גם תעלה הרבה כסף ,אבל הבחור לא טיפש ויודע שמכבי לא תעמיד לו תקציב של צסקא או ריאל.
אדם

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 נובמבר 2015, 16:41

אולי שיחתימו אותך, הייתי נותן לך צ׳אנס.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי JarJarBinx » 09 נובמבר 2015, 17:46

אדם כתב:אני מצפה מדווין ומיוגב ומפניני לא לעמוד בצד ,ולהיתנהג כמו דונטה ,אני לא אוהב את ההיתנהגות שלו ,זה לא אמור להיות ככה ,אבל איכפת לו ,אז סבבה שלא יהיו ככה כל הזמן ,אבל עכשיו המועדון בקרשים ,זה הזמן שלכם,זה הזמן לצעוק להרעיד ,לדפוק על השולחן ,זה הזמן של שחקני המועדון הותיקים לעשות את תפקידם,לגרום לחיבור ,ליצור יחידה לוחמת ואם אחד מהסגל לא הולך אחריהם אז שילך הביתה ,אבל הקיפאון הזה שכביכול הם זורמים אם המצב וסטטיסטים זה עצוב ומראה על עצמם לא פחות ,במיוחד שחלקם כבר עונה 5 במכבי .

פספסת את הנקודה. מכבי כבר שנים מספרים בגאווה איך "אנחנו מחתימים קודם כל אנשים טובים". ככה מססימים עם קבוצה של שבט בצופים, בלי פייטרים ובלי bad boys. אל תצפה לזה מרנדל או אוחיון או סמית'.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי אדם » 09 נובמבר 2015, 17:53

לא פיספסתי ציינתי מזמן לגבי הנקודה שצינת ,כתבתי מזה פה קייטנה או טיול שנתי?מזה להחתים בחורים טובים ,אני רוצה בחורים מנצחים לא תלמידים בבית ספר.
אדם

הודעהעל ידי ankram » 09 נובמבר 2015, 18:01

משהו מצחיק ומגוחך שקיבלתי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2015, 18:08

יוני, המשקפיים עם העדשות האדומות הולמים אותך מאוד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 09 נובמבר 2015, 18:15

MTA2311 כתב:יוני, המשקפיים עם העדשות האדומות הולמים אותך מאוד.

גדול!!
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי מכביסט24 » 09 נובמבר 2015, 18:52

:laugh1
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2015, 19:37

גם פיאניג'יאני יכול להיות לא רע.
הרבה נסיון ביורוליג ואליפויות באיטליה (יודע לשחק בשתי מסגרות).
הסגנון שלו מתאים לקלעי השלשות שלנו. כל הקבוצות של פיאניג'יאני תמיד הפציצו לשלוש ופחות שיחקו פנימה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 נובמבר 2015, 19:49

* ניתן להשיג במגוון רשתות הסופרים באשדוד ובאר שבע בין השעות 02:00-03:00.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 09 נובמבר 2015, 20:49

:clap2
אתה יודע שהבדיחה שלך טובה שכולם מחפשים את הדבר שצחקת עליו!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2015, 20:55

ankram כתב:

גדול!!

גם אתה צוחק עליי? עוד מישהו שנולד בתקופה שלא היתה בה טלוויזיה צבעונית... ואני הזקן.

תודה אור. קניתי את המשקפיים בחנות של חני
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2015, 20:57

felix_r כתב:גם פיאניג'יאני יכול להיות לא רע.
הרבה נסיון ביורוליג ואליפויות באיטליה (יודע לשחק בשתי מסגרות).
הסגנון שלו מתאים לקלעי השלשות שלנו. כל הקבוצות של פיאניג'יאני תמיד הפציצו לשלוש ופחות שיחקו פנימה.

אני לא מחזיק מפיאנג'יאני. לא חושב שהוא מתאים לקבוצה ברמה של מכבי, אבל אם לא קזלאוסקס, הוא האופציה הסבירה ביותר. בטח לא באוורמן, בטח לא דן שמיר ובטח לא צביקה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 09 נובמבר 2015, 21:03

צביקה לא יהיה כנראה.
לא קיבל פניה לטענתו והוא גם לא מעוניין לטענתו. טוב לו באשדוד.

לדעתי היחסים שלו עם מזרחי כבר לא טובים בגלל כל מה שקרה בבחירות לאיגוד.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 נובמבר 2015, 21:06

אדגר פו כתב:צביקה לא יהיה כנראה.
לא קיבל פניה לטענתו והוא גם לא מעוניין לטענתו. טוב לו באשדוד.

לדעתי היחסים שלו עם מזרחי כבר לא טובים בגלל כל מה שקרה בבחירות לאיגוד.

איפה קראת את זה? אני דווקא הבנתי שיש נכונות מצידו והוא בהחלט נמצא ברשימת המועמדים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, JarJarBinx, מרסר, עידן, שמוליק ו־22 אורחים