המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:כמעט הצליחו לעבוד עלי אתמול בלילה הלכתי לישון בהלם ועצוב.
אבל לפחות זה קרה היום,אבל לשמוע שעוזר המאמן שאחראי לא פחות אם לא יותר לכישלון ממשיך זה הזוי,וזה נאמר על ידי לפני ,שזה יקרה,הזוי ובזוי ,עזבו את זה שצוות מקצועי הוא אחד בכל דבר ועוזרי מאמן הולכים ביחד אם המאמן כאשר הוא הולך,המצב פה רק מראה את הבעיתיות ,עוזרי מאמן הם בדרך כלל אנשי המאמן ,אנשי סודו ואמונו,פה הם אויביו וקשורים להנהלה.
אבן אחראי על שנה וחצי בזמן גודס של החתמתם שחקנים נגד רצונו של גודס והבאת פלופים.
ankram כתב:אבי אבן לדעתי עומד על הקצה , כל מאמן חדש שיגיע והוא יודח מהצוות המקצועי.
כמובן שזאת יותר משאלת לב מאשר מידע מבוסס , אבל אני מציע להנהלת מכבי ולעשות את אותו הדבר שעשתה לשטיין לאבי אבן.
אני חושב אגב שהראיון של אבי אבן אתמול לא היה מקרי. הוא הבשורה הבאה. תתכוננו לזה.
ankram כתב:אדם כתב:כמעט הצליחו לעבוד עלי אתמול בלילה הלכתי לישון בהלם ועצוב.
אבל לפחות זה קרה היום,אבל לשמוע שעוזר המאמן שאחראי לא פחות אם לא יותר לכישלון ממשיך זה הזוי,וזה נאמר על ידי לפני ,שזה יקרה,הזוי ובזוי ,עזבו את זה שצוות מקצועי הוא אחד בכל דבר ועוזרי מאמן הולכים ביחד אם המאמן כאשר הוא הולך,המצב פה רק מראה את הבעיתיות ,עוזרי מאמן הם בדרך כלל אנשי המאמן ,אנשי סודו ואמונו,פה הם אויביו וקשורים להנהלה.
אבן אחראי על שנה וחצי בזמן גודס של החתמתם שחקנים נגד רצונו של גודס והבאת פלופים.
אבי אבן לדעתי עומד על הקצה , כל מאמן חדש שיגיע והוא יודח מהצוות המקצועי.
כמובן שזאת יותר משאלת לב מאשר מידע מבוסס , אבל אני מציע להנהלת מכבי ולעשות את אותו הדבר שעשתה לשטיין לאבי אבן.
אם גיא גודס הולך הביתה, יש עוד כמה שצריכים להצטרף אליו. דני פדרמן המנכ"ל/לא מנכ"ל שהיה חלק עיקרי בבניית הקבוצה הנוכחית ועדיין בעל השפעה, ניקולה ווייצ'יץ' שגודלו הפיזי עולה רק על גודלו המקצועי כמנהל ועוזר המאמן אבי אבן, שלא רק היה צריך להראות לויאליות ולעזוב עם גודס, אלא גם היה אחראי עד הקיץ האחרון לבניית הסגל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־18 אורחים