מכביסט31 כתב:הגעתי למסקנה שכל מאמן סביר שיסכים להגיע לכאן יהיה בגדר בונוס. הקבוצה שלנו פשוט מפורקת ניהולית, מקצועית וחברתית.. אנחנו נמצאים בשפל הגדול ביותר של המועדון הזה אי פעם... איזה מאמן נורמלי יסכים להכניס את עצמו לריקבון הזה?
+1
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:הגעתי למסקנה שכל מאמן סביר שיסכים להגיע לכאן יהיה בגדר בונוס. הקבוצה שלנו פשוט מפורקת ניהולית, מקצועית וחברתית.. אנחנו נמצאים בשפל הגדול ביותר של המועדון הזה אי פעם... איזה מאמן נורמלי יסכים להכניס את עצמו לריקבון הזה?
החציל האצטקי כתב:אתם מבינים שאבי אבן הוא בעצם זה שבישל פה את כל הדייסות הרקובות ב4-5 שנים האחרונות, ואחרי כשלון אחרי כשלון הוא עומד עכשיו בראש ״אוטובוס הלמינגים״?
זה לא ילד, זה אשכרה מחבל שיושב בתוך האוטובוס ולקח את המושכות לידיים.
עם כל זה, אני בספק אם אבן אשכרה יצליח לעשות עבודה פחות טובה מגודס.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אתם מבינים שאבי אבן הוא בעצם זה שבישל פה את כל הדייסות הרקובות ב4-5 שנים האחרונות, ואחרי כשלון אחרי כשלון הוא עומד עכשיו בראש ״אוטובוס הלמינגים״?
אני די בטוח שאבי אבן יהיה פחות טוב מגודס. נראה לך שמישהו מהשחקנים בכלל יספור אותו? אפשר לצפות לכאוס מוחלט ביום חמישי.
שמואל1 כתב:ובא לציון גואל.
אני מקווה שמכבי לא באמת מתכוונת שאבי אבן יעמוד על הקווים בחמישי.
roy1000 כתב:כל השחקנים יודעים שאבי אבן הוא בדיחה. אף אחד לא ישים עליו ואף אחד לא יתאמץ בשבילו. המשחק ביום חמישי יהיה פארסה אחת גדולה.
MTA2311 כתב:פשוט שערורייה שאבי אבן והשמן לא עזבו עם גיא. אבי אבן הוא אחד האנשים הכושלים בתולדות המועדון הזה. כל מה שהוא נגע בו הפך לחרא טהור. אם הוא עדיין פה, זה בגלל שדני עדיין מנהל את העניינים. שלא יזיינו לי את השכל שהוא עזב.
ankram כתב:roy1000 כתב:כל השחקנים יודעים שאבי אבן הוא בדיחה. אף אחד לא ישים עליו ואף אחד לא יתאמץ בשבילו. המשחק ביום חמישי יהיה פארסה אחת גדולה.
זה כבר ברור , יש ליין על כמה נקודות יעשה הגארד שפארמר שומר עליו , +25 נותן לך סיכוי להרוויח 50 ש"ח , בא לך להצטרף?
ankram כתב:MTA2311 כתב:פשוט שערורייה שאבי אבן והשמן לא עזבו עם גיא. אבי אבן הוא אחד האנשים הכושלים בתולדות המועדון הזה. כל מה שהוא נגע בו הפך לחרא טהור. אם הוא עדיין פה, זה בגלל שדני עדיין מנהל את העניינים. שלא יזיינו לי את השכל שהוא עזב.
האמנת למילה אחת של הנוכל הזה?
החציל האצטקי כתב:אתם מבינים שאבי אבן הוא בעצם זה שבישל פה את כל הדייסות הרקובות ב4-5 שנים האחרונות, ואחרי כשלון אחרי כשלון הוא עומד עכשיו בראש ״אוטובוס הלמינגים״?
ankram כתב:החציל האצטקי כתב:אתם מבינים שאבי אבן הוא בעצם זה שבישל פה את כל הדייסות הרקובות ב4-5 שנים האחרונות, ואחרי כשלון אחרי כשלון הוא עומד עכשיו בראש ״אוטובוס הלמינגים״?
הוא בא לאימון ופונה לפארמר: "עכשיו אחרי שגודס פוטר ואני המאמן , כבר לא צריך שתזרוק ז' כמו שביקשתי , הצלחנו"
roy1000 כתב:ankram כתב:החציל האצטקי כתב:אתם מבינים שאבי אבן הוא בעצם זה שבישל פה את כל הדייסות הרקובות ב4-5 שנים האחרונות, ואחרי כשלון אחרי כשלון הוא עומד עכשיו בראש ״אוטובוס הלמינגים״?
הוא בא לאימון ופונה לפארמר: "עכשיו אחרי שגודס פוטר ואני המאמן , כבר לא צריך שתזרוק ז' כמו שביקשתי , הצלחנו"
אם יש משהו שאני יכול להבטיח לך זה שלג׳ורדן פארמר אין מושג מי זה אבי אבן והוא לא עומד להקשיב לשום מילה שאבי אבן עומד להגיד.
MTA2311 כתב:גלדסטון:" במכבי מעריכים כי לא יהיה מאמן חדש עד יום חמישי"
MTA2311 כתב:גלדסטון:" במכבי מעריכים כי לא יהיה מאמן חדש עד יום חמישי"
משתמשים הגולשים בפורום זה: גיא ו־24 אורחים