זה לא יהיה מחזור בליגה הישראלית בלי בעיה בסל..וזה תמיד השמאלי

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Ido_Maccabi כתב:בתור אחד שיש לו את העיתון (ואני ימני), לא הייתי מגזים עד כדי כך... בסה"כ עיתון איכותי עם דעות לא איכותיות.
הוא כרגע העיתון היחיד בארץ שכתוב באופן נורמלי, לא תמונה בגודל שני עמודים ו 4 מילים כתבה, הכתבות הם ברמה ולא "מה עשתה היום בר רפאלי?" "מה חושב ציון ברוך על תקרית הביקיני של מיכל אמדורסקי". הוא מודפס בגודל נורמלי, ולא מתפרק ברגע שפותחים אותו.
אז אתם צודקים, יש לו קטעים מאוד לא בסדר, אבל ממש מגזימים איתו. הלוואי שהיתה אלטרנטיבה ברמה.
roy1000 כתב:המשחק הזה מראה את למה האדריאטית מיותרת. כמה משחקי אימון קבוצה יכולה לשחק בשבוע? זה מגוחך.
מכבי בקושי הגיעו למשחק הזה. הם משחקים בקצב הליכה, הולכים עם 4 שחקנים לריבאונד התקפה ולא חוזרים להגנה.
שלח מפרשן את זה כאילו מדובר במשחק רציני.
Ido_Maccabi כתב:roy1000 כתב:המשחק הזה מראה את למה האדריאטית מיותרת. כמה משחקי אימון קבוצה יכולה לשחק בשבוע? זה מגוחך.
מכבי בקושי הגיעו למשחק הזה. הם משחקים בקצב הליכה, הולכים עם 4 שחקנים לריבאונד התקפה ולא חוזרים להגנה.
שלח מפרשן את זה כאילו מדובר במשחק רציני.
אז אולי הליגה מיותרת?
שחף כתב:אני מניח שאם מכבי תפסיד הערב הבטחת ה''סופו לא ישחק בליגה'' תיבחן מחדש. בכל מקרה, עם כל הכבוד, זה ריזיקה קצת גדולה מידי לשחק גם בלי פארמר וגם בלי סופו כשלאנפורד עוד לא בסגל.
שחף כתב:אני מניח שאם מכבי תפסיד הערב הבטחת ה''סופו לא ישחק בליגה'' תיבחן מחדש. בכל מקרה, עם כל הכבוד, זה ריזיקה קצת גדולה מידי לשחק גם בלי פארמר וגם בלי סופו כשלאנפורד עוד לא בסגל.
חנו'ש כתב:שחף כתב:אני מניח שאם מכבי תפסיד הערב הבטחת ה''סופו לא ישחק בליגה'' תיבחן מחדש. בכל מקרה, עם כל הכבוד, זה ריזיקה קצת גדולה מידי לשחק גם בלי פארמר וגם בלי סופו כשלאנפורד עוד לא בסגל.
מה ריזיקה??
אפשר לחשוב איזה אסון גדול זה יהיה אם חס וחלילה השם ישמור, מכבי תפסיד את המשחק הזה.
ממש הלכה העונה...
שחף כתב:חנו'ש כתב:שחף כתב:אני מניח שאם מכבי תפסיד הערב הבטחת ה''סופו לא ישחק בליגה'' תיבחן מחדש. בכל מקרה, עם כל הכבוד, זה ריזיקה קצת גדולה מידי לשחק גם בלי פארמר וגם בלי סופו כשלאנפורד עוד לא בסגל.
מה ריזיקה??
אפשר לחשוב איזה אסון גדול זה יהיה אם חס וחלילה השם ישמור, מכבי תפסיד את המשחק הזה.
ממש הלכה העונה...
זה הגישה במועדון, גם כשמשחקים בשלוש ליגות. בגלל זה זה לא מתאים לנו.
roy1000 כתב:שחף כתב:אני מניח שאם מכבי תפסיד הערב הבטחת ה''סופו לא ישחק בליגה'' תיבחן מחדש. בכל מקרה, עם כל הכבוד, זה ריזיקה קצת גדולה מידי לשחק גם בלי פארמר וגם בלי סופו כשלאנפורד עוד לא בסגל.
סופו לא היה משנה כלום. השחקנים משחקים בהליכה. אמנם שחקנים מקצוענים, אבל יש גבול לכמה משחקים מצחיקים אפשר לשחק בשבוע. בסופו של דבר זה נהפך לבדיחה והשחקנים מזלזלים בזה.
זו ליגה מצחיקה והמשחקים חסרי חשיבות. מה כבר אפשר לצפות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים