מכבי שוקלת לשחרר את פארמר או רוצ'סטי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי שוקלת לשחרר את פארמר או רוצ'סטי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 נובמבר 2015, 22:26

פליקס - צודק 100%.

תראו את הקליפ הזה. אני רואה פה פיק אנד רול שמבוצע באופן מושלם במגוון וריאציות.
רוצ׳סטי לא יכול לעלות מהספסל ולתת את הדברים האלה למכבי? ברור שהוא יכול.

הוא לא אנקראם ולא בטיח. מספיק. הוא שחקן מקצועני מוכשר שבא למכבי כדי להתקדם בקריירה ובא עם נכונות לעלות מהספסל.
הוא רכז וסקורר וזה יכול להתקיים במקבי. גם טייריס רייס היה כזה.
את זה שהוא לא שומר כולנו ידענו לפני שבא לפה.

לשחק פאקינג פיק-אנד-רול מזדיין מכבי לא מסוגלת כי אף אחד מהגבוהים שלה לא עושה את זה כמו שצריך. התרגיל הכי בסיסי בכדורסל. אופייבו היחיד שיכול להכנס לסט הזה ולשחק גם פיק-אנד-פופ מצויין.
מכבי צריכה סנטר גבוה, חזק ואתלטי שמסוגל לשחק לידו. לתת פיק טוב בהתקפה, להתגלגל לטבעת ולשחק הגנה חזקה. אפילו באמצע נובמבר יש אופציות של 3-4 אמריקאים כאלה.

ובעיקר מאמן שידע להתאים את השחקנים, התרגילים וסגנון המשחק. לא כזה מטורף אגב. אי אפשר לאנוס את החבר׳ה האלה לשבלונה של דייויד בלאט. צריך לבנות משהו חדש ולהפיק מהם את המקסימום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2015, 22:31

לשחק פאקינג פיק-אנד-רול מזדיין מכבי לא מסוגלת כי אף אחד מהגבוהים שלה לא עושה את זה כמו שצריך.

כי מכבי מנסה לעשות פיק-נ-רול עם סנטר. אני כבר משנה שעברה אומר שצריך לעשות פיק-נ-רול עם רנדל דווקא! רנדל גם ככה לא מאיים מבחוץ, אז עדיף שהוא זה שיעשה חסימה לרכז ויתגלגל פנימה. ואילו אמבקווה עדיף שישאר מתחת לסל וילך לריבאונד התקפה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2015, 22:37

felix_r כתב:
לשחק פאקינג פיק-אנד-רול מזדיין מכבי לא מסוגלת כי אף אחד מהגבוהים שלה לא עושה את זה כמו שצריך.

כי מכבי מנסה לעשות פיק-נ-רול עם סנטר. אני כבר משנה שעברה אומר שצריך לעשות פיק-נ-רול עם רנדל דווקא! רנדל גם ככה לא מאיים מבחוץ, אז עדיף שהוא זה שיעשה חסימה לרכז ויתגלגל פנימה. ואילו אמבקווה עדיף שישאר מתחת לסל וילך לריבאונד התקפה

מעבר לתנועה שלו אחרי החסימה, רנדל הוא גם היחיד בקבוצה הזאת שיודע לחסום כמו שצריך. זה עולה לו באיזו עבירת תוקף אחת למשחק, אבל זה שווה את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 נובמבר 2015, 22:40

felix_r כתב:כי מכבי מנסה לעשות פיק-נ-רול עם סנטר. אני כבר משנה שעברה אומר שצריך לעשות פיק-נ-רול עם רנדל דווקא! רנדל גם ככה לא מאיים מבחוץ, אז עדיף שהוא זה שיעשה חסימה לרכז ויתגלגל פנימה. ואילו אמבקווה עדיף שישאר מתחת לסל וילך לריבאונד התקפה

אני בכלל חושב שאופייבו חייב להפוך ל-4 הבכיר, וגם איתו חייבים להפסיק לשחק 5. הוא הגבוה היחיד בקבוצה שאשכרה משחק בשני הצדדים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2015, 22:42

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

מעבר לתנועה שלו אחרי החסימה, רנדל הוא גם היחיד בקבוצה הזאת שיודע לחסום כמו שצריך. זה עולה לו באיזו עבירת תוקף אחת למשחק, אבל זה שווה את זה.

הוא גם זריז מאוד, מה שיקשה על היריבה לעזור בהגנה.
לדעתי זה צריך להראות באותו הסגנון, כמו הסייד-פיק-נ-רול שמקל היה משחק עם כספי בנבחרת במוקדמות אליפות אירופה לפני שנה.
זה אפילו יכול להיות מוצלח יותר, כי במקרה והפיק-נ-רול לא מצליח, והכדור נשאר אצל רוצ'סטי, הוא תמיד יכול להעיף שלשה :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2015, 22:43

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:כי מכבי מנסה לעשות פיק-נ-רול עם סנטר. אני כבר משנה שעברה אומר שצריך לעשות פיק-נ-רול עם רנדל דווקא! רנדל גם ככה לא מאיים מבחוץ, אז עדיף שהוא זה שיעשה חסימה לרכז ויתגלגל פנימה. ואילו אמבקווה עדיף שישאר מתחת לסל וילך לריבאונד התקפה

אני בכלל חושב שאופייבו חייב להפוך ל-4 הבכיר, וגם איתו חייבים להפסיק לשחק 5. הוא הגבוה היחיד בקבוצה שאשכרה משחק בשני הצדדים.

לא הייתי הופך אותו ל 4 הבכיר, כי הוא עדיין לא הוכיח כלום ברמת היורוליג, אבל אני מסכים, שהוא לא אמור לשחק 5 ביורוליג. רק 4.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 נובמבר 2015, 22:47

felix_r כתב:לא הייתי הופך אותו ל 4 הבכיר, כי הוא עדיין לא הוכיח כלום ברמת היורוליג, אבל אני מסכים, שהוא לא אמור לשחק 5 ביורוליג. רק 4.

הוא הגבוה ההתקפי הכי טוב ומגוון של מכבי. שלשות, פוסט-אפ, פיק (חזק, לא טט׳לה) אנד רול/פופ. ואתה לא תשלם על הדקות שלו בהגנה חלשה.
הרבה שחקנים (בעיקר אלה ״של גודס״) יצטרכו לשלם בדקות המשחק שלהם כדי שהקבוצה תצליח. המרכזי זה יוגב, הבא זה רנדל. גם פניני כמובן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2015, 22:48

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:לא הייתי הופך אותו ל 4 הבכיר, כי הוא עדיין לא הוכיח כלום ברמת היורוליג, אבל אני מסכים, שהוא לא אמור לשחק 5 ביורוליג. רק 4.

הוא הגבוה ההתקפי הכי טוב ומגוון של מכבי. שלשות, פוסט-אפ, פיק (חזק, לא טט׳לה) אנד רול/פופ. ואתה לא תשלם על הדקות שלו בהגנה חלשה.
הרבה שחקנים (בעיקר אלה ״של גודס״) יצטרכו לשלם בדקות המשחק שלהם כדי שהקבוצה תצליח. המרכזי זה יוגב, הבא זה רנדל. גם פניני כמובן.

עוד לא ראינו אותו עושה שום דבר בהתקפה.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 09 נובמבר 2015, 22:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2015, 22:49

החציל האצטקי כתב:

כל זה בתיאוריה. במציאות הוא עוד לא עשה כלום ביורוליג. אולי, אם יראה יכולת טובה לאורך העונה, אז אפשר יהיה לשקול את זה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 נובמבר 2015, 22:50

זה צריך להתחיל מדקות משחק. בליגה. בעמדה 4.
לזרוק אותו למגרש בתור 5 ביורוליג לדקה פה דקה שם לא עוזר בכלום.
לא משלבים ככה שחקן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2015, 22:52

החציל האצטקי כתב:זה צריך להתחיל מדקות משחק. בליגה. בעמדה 4.
לזרוק אותו למגרש בתור 5 ביורוליג לדקה פה דקה שם לא עוזר בכלום.
לא משלבים ככה שחקן.

גם זה נכון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 09 נובמבר 2015, 22:54

אין לי ספק שאפשר להוציא המון מרוצ'סטי
הוא ממש לא הבעיה של מכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2015, 00:45

חציל, מה רנדל עשה לך? הוא צריך לשחק ולשחק הרבה.
לשלב את אופייבו זה דבר מאוד חשוב.

אבל ברגע שרוצ' ופארמר ישתלבו, וכאן המאמץ הכי גדול של המאמן הבא שלנו, הקבוצה הזאת לפחות תחזור להיות קבוצת יורוליג סבירה.

זה הבסיס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 נובמבר 2015, 00:47

אני הייתי עושה הכל כדי למזער לאפס את התלות בחולי הקרוהן וביכולת ההתקפית שלא קיימת אצלם.
מעבר לזה אני חושב שאופייבו יכול להיות טוב יותר מרנדל. ברמת הפיזיות והכשרון הוא לבל אחר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 10 נובמבר 2015, 01:21

מה שהכי מרגיז אותי במצב של מכבי זה שזה 80% עניין מנטאלי . שחקן כמו פארמר שפיטזנו עליו שנים נראה כמו מישהו שצריך ללבוש חלוק לבן עם רצועות כדי שלא יפגע בעצמו , רוצ'סטי שצלף עונה שעברה מכל בלטה , נראה כאילו הוא זורק בלטות לסל , סמית' שניה שר ההגנה בשנים האחרונות נראה כמו שושבין בחתונה שזורק פרחים על הפרקט לפנחמכל שחקן שחודר לסל....השחקנים לא עושים את הדברים שאנחנו יודעים שהם יודעים לעשות . לא מדובר בהימורים בשקל תישעים אלא השחקנים מוכחים.
אני כל השנים הייתי בעד השיטה של להביא הימורים זולים במקום לזרוק מיליון וחצי על שחקן "מוכח" אבל אני לא מוכן עדיין לוותר על פארמר ורוצ'סטי ולהגיד אמרתי לכם , כי ברור לי שזו לא היכולת האמיתית שלהם . נכון שבקיץ העדפתי את פארגו על רוצ'סטי אבל עדיין טיילור הוא בחירה טובה .
מאמן מוטיבטור ידע להוציא מטיילור הגנה סבירה ומפארמר הגנה טובה מאוד (בכל זאת שיחק בהצלחה ב-nba )
נושא הסנטר הוא בעיה פתירה וברור שזו תיהיה הדרישה הראשונה של כל מאמן שיבוא....בסופו של דבר התרופה הכי טובה לכל הבלגן הזה הוא ניצחונות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי גל גל » 10 נובמבר 2015, 01:25

אני רוצה לראות את קרלון בראון במכבי בין אם זה השנה או שנה הבאה
מכבי 2025
תומפסון/אדווארדס בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
פאלמר/מחיילוק,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
הול,פאל,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2015, 01:50

החציל האצטקי כתב:אני הייתי עושה הכל כדי למזער לאפס את התלות בחולי הקרוהן וביכולת ההתקפית שלא קיימת אצלם.
מעבר לזה אני חושב שאופייבו יכול להיות טוב יותר מרנדל. ברמת הפיזיות והכשרון הוא לבל אחר.

רנדל שחקן הרבה יותר טוב מאוחיון. הדבר היחיד שמחזיק את אוחיון ואת הדקות שלו, זה שהוא שחקן הגנה טוב, והאחרים
ממש לא.
רנדל הוא גם שחקן התקפה בסדר גמור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 07:18

החציל האצטקי כתב:תראו את הקליפ הזה. אני רואה פה פיק אנד רול שמבוצע באופן מושלם במגוון וריאציות.
רוצ׳סטי לא יכול לעלות מהספסל ולתת את הדברים האלה למכבי? ברור שהוא יכול.

הוא לא אנקראם ולא בטיח. מספיק. הוא שחקן מקצועני מוכשר שבא למכבי כדי להתקדם בקריירה ובא עם נכונות לעלות מהספסל.

דבר ראשון, הוא רחוק מלבצע את הפיק אנד רול בצורה מושלמת. ברוב המקרים הוא מחפש את הזריקה והמסירות שלו מגושמות מאוד.

כשאתה אומר "לא אנקראם ולא בטיח" עולה בי השאלה אם ראית בכלל את דייויד אנקראם? גם דייויד אנקראם ידע לעשות פיק אנד רול.

בשורה התחתונה, זה שחקן שעושה על המגרש מה שבא לו. הוא לא שחקן שמבצע תרגילים של המאמן. הוא חייב את הכדור ביד בשביל להיות אפקטיבי והוא צריך שיחפו עליו בהגנה. כל הדברים האלה לא ממש מתאימים לקבוצה כמו מכבי. זה מתאים לקבוצות כמו ניז'ני שניבנות סביבו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 07:20

felix_r כתב:זה לא מדויק. בעונה שעברה הוא הפעיל יפה את פאראחוסקי, שנתן עונת שיא בקריירה דווקא כשרוצ'סטי הנהיג את הקבוצה. אבל זה נכון שהוא צריך לקבל יד חופשית ובטחון מהמאמן שלו. כי אם אין לו בטחון, הוא מפחד לטעות, לאבד כדור, ואז הוא עושה רק את הדבר שהוא הכי בטוח בו - הקליעה שלו.

חוץ מזה, גם אם הוא רק יקלע, אין עם זה בעיה. תגדיר בשבילו רבע אחד, נגיד הרבע השני, שהוא ישחק עם המחליפים והוא יקח את רוב הזריקות. גם ג'סי קארול בריאל מקבל את הרבע השני שבו הוא מפציץ בלי בושה כמעט את כל הזריקות של הקבוצה. זה היה נהוג ככה עם הרבה מאוד סקוררים מהעבר. ככה מאציאוסקאס היה משחק בטאו ויטוריה. עולה ברבע השני ומפציץ. ככה איגור ראקוצ'ביץ' היה עולה ברבע השני בריאל ומפציץ. זה לא משהו חדש. צריך רק לדעת לנצל את זה. להפנים שזה המצב, ולנסות לנצל את מה שיש בצורה הטובה ביותר.

אין למכבי שום פארחובסקי להפעיל (ולהפעיל שחקן כמו פארחובקי זה לא ממש קשה).

בכל מקרה, אני מסכים עם החלק השני. הדרך היחידה להשתמש בשחקן כזה זה פשוט לתת לו לשחק עם המחליפים ולהשתולל בלי אבחנה. לא יודע איך זה הולך איתו ועם סילבן באותו ההרכב, אבל זה מה יש.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 נובמבר 2015, 08:44

אני רק לא מבין דבר אחד = מדוע מדברים רק על טיילור ולא על פארמר בתור אחד שצריך לעוף ?

פארמר משחק יותר טוב מאז תחילת העונה ? פארמר מרכז יותר טוב ? פארמר שומר יותר טוב ? פארמר מקשיב יותר למאמן ? פארמר כן היה צריך להגיע ולא שחקן אחר אולי ?

שני השחקנים האלו לא מספקים בינתיים את הסחורה , חלק גדול זה באשמת המאמן כנראה, חלק אולי זו הגישה של השחקנים עצמם כרגע. אבל צריך גם קצת הגינות בגישה.

ד"א, אתרים אירופאיים שעוסקים בכדורסל דווקא העמידו את ההעברה של טיילור גבוה יותר מאשר את זו של פארמר למכבי בדרגת איכות. בצדק או לא, אני לא בטוח, זה נתון לוויכוח.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים