10 נובמבר 2015, 10:16
jol9 כתב:רוי, אתה נדבק לשחקן ולא רואה בעיניים.
אין קשר בין מה שאתה אומר למציאות. אנקראם לעניים, סרטן בחדר ההלבשה, הדסה עין כרם... לגמרי איבדת את זה.
מה עם איזו מילת ביקורת על מחריב ההתקפות אוחיון? הרי לדעתך הוא צריך לשחק 40 דקות...
הסיפור עם רוצ׳סטי הוא הרבה יותר פשוט ממה שאתה עושה.
אם מכבי תבסס שיטה מסודרת, שבה רוצ׳ עולה להפציץ מהספסל ברבע השני, כשסביבו נמצא צוות מתאים, וזה אומר לא פארמר ולא לנדסברג, וזה אומר כן אופייבו, שיכול לחסום ולהתגלגל, וכו׳.
אנחנו כל הזמן צוחקים על המטודיות הבלתי מתפשרת של מאמנים ספרדים, אבל במצב הזה, זה מאוד נחוץ.
10 נובמבר 2015, 10:24
10 נובמבר 2015, 10:26
יוסי22 כתב:זה נשמע כמו קשקוש קלאסי של ורד כהן ...
ממתי מישהו פה מתייחס ברצינות לכתבות מהסוג הזה באתר הזה ?
10 נובמבר 2015, 10:26
ankram כתב:הלוואי על ההנהלה המבוגרת שלנו והצעירה רבע מהקלאס של גודס , מענטש אמיתי , וגם הוא כמו המנהלים שלנו אנשי מקצוע גרועים , לפחות הוא בן אדם.
10 נובמבר 2015, 12:02
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, אתה נדבק לשחקן ולא רואה בעיניים.
אין קשר בין מה שאתה אומר למציאות. אנקראם לעניים, סרטן בחדר ההלבשה, הדסה עין כרם... לגמרי איבדת את זה.
מה עם איזו מילת ביקורת על מחריב ההתקפות אוחיון? הרי לדעתך הוא צריך לשחק 40 דקות...
הסיפור עם רוצ׳סטי הוא הרבה יותר פשוט ממה שאתה עושה.
אם מכבי תבסס שיטה מסודרת, שבה רוצ׳ עולה להפציץ מהספסל ברבע השני, כשסביבו נמצא צוות מתאים, וזה אומר לא פארמר ולא לנדסברג, וזה אומר כן אופייבו, שיכול לחסום ולהתגלגל, וכו׳.
אנחנו כל הזמן צוחקים על המטודיות הבלתי מתפשרת של מאמנים ספרדים, אבל במצב הזה, זה מאוד נחוץ.
אין קשר בין מה שאני אומר למציאות? אז הכל פה מומצא? http://sports.walla.co.il/item/2905244
אם זה היה דונטה ולא בראיין רנדל החמוד, רוצ'סטי היה מסיים את הערב בבית חולים.
ביקורת על אוחיון? על מה? על זה שהוא בדיוק אותו שחקן שהיה שנה שעברה ולפני שנתיים? על זה ששני הכוכבים שהובאו על המשבצת שלו לא מתפקדים?
הסיפור עם רוצ'סטי הוא הרבה יותר פשוט ממה שאתה עושה - הוא נחתך באמצע העונה מכל קבוצת יורוליג שהיה בה (חוץ מניז'ני). הוא שחקן שכונתי שלא יודע לשחק במסגרת של קבוצה שבה הוא לא הכוכב הבלעדי. יכול להיות שאפשר לעשות איתו משהו בזה שתיתן לו לשחק את השכונה שלו עם המחליפים, אבל שחקן כזה לא היה אמור להגיע למכבי מראש, כי כל סימני האזהרה לגבי כבר היו מראש.
דווקא נראה לי שמי שמתעלם מהמציאות זה אתה. במציאות רוצ'סטי משחק גרוע ובמציאות הוא עושה בעיות בחדר ההלבשה.
10 נובמבר 2015, 12:22
ankram כתב:יוסי22 כתב:זה נשמע כמו קשקוש קלאסי של ורד כהן ...
ממתי מישהו פה מתייחס ברצינות לכתבות מהסוג הזה באתר הזה ?
אני מאמין לה יותר ממה שאני מאמין לדני פדרמן ואבי אבן , איך אני בשבילך?
10 נובמבר 2015, 12:57
10 נובמבר 2015, 12:59
rc4991 כתב:ורד כהן קולעת ברוב הדברים שהיא כותבת ויש לה מקורות מעולים
מצד שני רוצ'סטי אחלה בן אדם והסיפור הזה נשמע לי קצת מוזר
10 נובמבר 2015, 13:01
10 נובמבר 2015, 13:02
10 נובמבר 2015, 13:05
אדגר פו כתב:rc4991 כתב:ורד כהן קולעת ברוב הדברים שהיא כותבת ויש לה מקורות מעולים
אין לבחור גיליון עם בעיות באף מקום ששיחק בו, סך הכול ילד טוב ירושלים גם במראה וגם בעבר המתועד שלו.
בסך הכול נראה לי שיש כאן חבורה לחוצה של שחקנים שצוברים הפסדים וביקורת מכל צד וזה בכלל ללא נעים לאף אחד . זה שיש אמוציות זה עוד טוב, כי אם היתה אדישות מוחלטת אז באמת היה
אפשר לסגור את הקבוצה השנה.
רק מאמן עם ניסיון וכריזמה יכול להרגיע את המערכת היום.
10 נובמבר 2015, 13:07
10 נובמבר 2015, 13:31
10 נובמבר 2015, 15:29
jol9 כתב:אתה מחליט דברים שאין לך מושג עליהם, שזאת האמת לאמיתה... היית בחדר ההלבשה? אתה יודע מה היה שם? ורד כהן היתה שם?
jol9 כתב:לגבי השכותניות, לא יודע מה אתה רואה. אני רואה רוצ'סטי מנסה לעשות את מה שהוא יודע ומה שהוא טוב בו (ועל הדרך גם מוסר 5.5 אסיסטים למשחק).
אתה אומר שאוחיון הוא בדיוק אותו הדבר כמו לפני שנה ושנתיים, אז גם רוצ'סטי הוא בדיוק אותו דבר.
אוחיון נגר בהתקפה, ולא רכז ולא מפעיל שחקנים, ורוצ'סטי שחקן מבולגן שלא מצליח להוביל את הקבוצה.
שניהם (שלושתם למעשה) משחקים רע, כי אף אחד מהם אין לו תפקיד מוגדר.
אני הייתי עושה שינוי תפקוד שבו פארמר מקבל את המפתחות, והופך לרכז המוביל של הקבוצה. אוחיון צריך לזוז לעמדה 2, לא לרכז, להתרכז בשמירה על הכוכב של היריבות בקו האחורי.
את רוצ'סטי הייתי מעלה או לצד אוחיון או לצד דוגי, כמוציא לפועל, כשבקו הקדמי משחקים איתו שחקנים שיכולים להנות מהמסירות שלו ומהפיק אנד רול איתו, כמו אופייבו ורנדל (ובשום אופן
לא אונואקו).
את לנדסברג צריך להסית לעמדה 3 בלבד, ולצוות אותו בהרכבים עם פארמר ועוד קלע או שניים, כדי שיהיה לו יותר מרחב לעבוד.
תאמין לי רוי, ששחקן כמו רוצ'סטי הוא נכס ולא נטל. צריך להשתמש בו בשכל, בדקות קצובות, אבל שבהן הוא השחקן המוביל, והוא מקבל את כל הקרדיט. זאת השיטה לעבוד איתו, ואין
שום סיבה שזה לא יצליח.
10 נובמבר 2015, 15:31
10 נובמבר 2015, 15:36
10 נובמבר 2015, 16:06
10 נובמבר 2015, 16:16
10 נובמבר 2015, 18:21
roy1000 כתב:jol9 כתב:אתה מחליט דברים שאין לך מושג עליהם, שזאת האמת לאמיתה... היית בחדר ההלבשה? אתה יודע מה היה שם? ורד כהן היתה שם?
נו באמת. זו תגובה שהייתי מצפה מיוסי.
roy1000 כתב:jol9 כתב:לגבי השכותניות, לא יודע מה אתה רואה. אני רואה רוצ'סטי מנסה לעשות את מה שהוא יודע ומה שהוא טוב בו (ועל הדרך גם מוסר 5.5 אסיסטים למשחק).
אתה אומר שאוחיון הוא בדיוק אותו הדבר כמו לפני שנה ושנתיים, אז גם רוצ'סטי הוא בדיוק אותו דבר.
אוחיון נגר בהתקפה, ולא רכז ולא מפעיל שחקנים, ורוצ'סטי שחקן מבולגן שלא מצליח להוביל את הקבוצה.
שניהם (שלושתם למעשה) משחקים רע, כי אף אחד מהם אין לו תפקיד מוגדר.
אני הייתי עושה שינוי תפקוד שבו פארמר מקבל את המפתחות, והופך לרכז המוביל של הקבוצה. אוחיון צריך לזוז לעמדה 2, לא לרכז, להתרכז בשמירה על הכוכב של היריבות בקו האחורי.
את רוצ'סטי הייתי מעלה או לצד אוחיון או לצד דוגי, כמוציא לפועל, כשבקו הקדמי משחקים איתו שחקנים שיכולים להנות מהמסירות שלו ומהפיק אנד רול איתו, כמו אופייבו ורנדל (ובשום אופן
לא אונואקו).
את לנדסברג צריך להסית לעמדה 3 בלבד, ולצוות אותו בהרכבים עם פארמר ועוד קלע או שניים, כדי שיהיה לו יותר מרחב לעבוד.
תאמין לי רוי, ששחקן כמו רוצ'סטי הוא נכס ולא נטל. צריך להשתמש בו בשכל, בדקות קצובות, אבל שבהן הוא השחקן המוביל, והוא מקבל את כל הקרדיט. זאת השיטה לעבוד איתו, ואין
שום סיבה שזה לא יצליח.
שחקן כמו רוצ'סטי הוא נכס לקבוצה כמו ניז'ני והוא נטל לכל קבוצה שטובה ממנה. ההסטוריה שלו מוכיחה את זה לא פעם אחת, אלא בכל פעם הגיע לקבוצה טובה מניז'ני (ואם אני לא טועה, זה פעם רביעית). אז יכול להיות שכל הקבוצות האחרות כמו גלא ולאבורל וסיינה שהוא שיחק בהן והועף באמצע העונה היו דפוקות והמאמנים שם היו דפוקים והשחקנים שלצידו היו דפוקים, אבל אני חושב שאם מעיפים אותך באמצע העונה מכל קבוצת יורוליג (פרט לניז'ני) ששיחקת בה, אז משהו דפוק בשחקן, לא רק בסיטואציה.
כמו שאמרתי מקודם, יכול גם להיות שאם תיתן לו לשחק את השכונה שלו עם ההרכב השני הוא יוכל להועיל לך ולא רק לגרום נזק כמו שהוא עושה עכשיו. אני לא יודע. אולי. יש המון סיבות שזה לא יצליח, אבל יכול להיות שכן.
יכול גם להיות שאם תעיף אותו מהקבוצה, תתחיל לשחק טוב יותר כמו שקרה לקבוצות האחרות שהעיפו אותו באמצע העונה.
10 נובמבר 2015, 19:39
jol9 כתב:סליחה. לא ידעתי שהיית בחדר ההלבשה...
אתה לא חושב שזה מגוחך שאתה קורא לרוצ'סטי סרטן בחדר ההלבשה?
מילא שאתה מגיב על משהו שאתה רואה על המסך, אבל על משהו שאין לך (או לי מושג לגביו)?
roy1000 כתב:אני לא יודע למה אנחנו צריכים להתעסק עם ההיסטוריה של רוצ'סטי. אתה לא באמת יודע מה היה שם, ולמה הוא עזב, אלא אם כן באמת
עשית תחקיר רציני, וקצת קשה לי להאמין.
מעניין אותי איך מבחינתך רוצ'סטי הוא נטל, ואם תעיף אותו זה ישפר את הקבוצה, ואוחיון הוא נכס. באמת שלא.
ראית מה קרה בשנה שעברה. אז רוצ'סטי לא ממש הפריע, ואוחיון היה שחקן מפתח. אתה אפילו דרשת שיישחק יותר דקות בכל משחק ומשחק.
אני לא שופט את רוצ'סטי לפי העבר שלו, אלא לפי מה שראינו העונה, ומה שראינו זה תפקוד בינוני, אבל בעיקר שימוש לא נכון.
אם תשחרר אותו, זה לא שסטף קרי יושב על הספסל ומחכה להזדמנות. אתה נשאר בדיוק עם אותו סגל, ויותר דקות לאוחיון. איך זה בדיוק ישפר
את הקבוצה?