כדורסל ישראלי החדש!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי החדש!

הודעהעל ידי אדגר פו » 09 נובמבר 2015, 23:18

my man כתב:אורי לוי חייב להישלח לעזה...

לוי טוב רק בשידורי טניס.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי ankram » 10 נובמבר 2015, 16:23

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 נובמבר 2015, 16:25

מממ... לא.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 נובמבר 2015, 16:44

חחח
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 10 נובמבר 2015, 17:05

המאמן התפטר בעצמו? מסתבר שיש עוד דברים כאלו. גודס היה צריך להתנהג כמוהו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 10 נובמבר 2015, 17:09

אם זה אריק שיבק או בוורמן/טאבק אז אני הייתי לוקח את שיבק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 10 נובמבר 2015, 17:27

toja27 כתב:אם זה אריק שיבק או בוורמן/טאבק אז אני הייתי לוקח את שיבק.

תלוי בסוכן של שיבק , אם זה הסוכן שמקורב לניקו העסק סגור.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 נובמבר 2015, 17:30

עזוב שטויות, מה עם דורסמן?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 10 נובמבר 2015, 17:31

MTA2311 כתב:

הלוואי דורסמן. אתה יכול לצחוק עלי כמה שאתה רוצה :) . אני חשבתי שהוא עשה עבודה מצויינת וגם באישיות שלו הוא היה נראה כזה רגוע ואצילי. פספוס של מאמן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2015, 17:53

אתה לא רציני
אתה רוצה להביא את מי שהנבחרת נראתה כל כך רע תחתיו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 10 נובמבר 2015, 17:57

rc4991 כתב:

אתה לא רציני

די נו רוני, הנבחרת נראתה רע תחתיו? הנבחרת נראית רע רב הזמן בגלל השחקנים ולא המאמן. באילת הוא עשה עבודה נחמדה מאוד, הוא מאמן מנוסה איש נעים ואני לא יודע במה הוא פחות טוב מבוורמאן או טבאק או זדיץ' למשל? כמובן שהוא לא בעדיפות הראשונה או השניה שלי אבל יותר טוב לדעתי ממועמדים אחרים שצויינו כאן.
ואמרתי דרך אגב שהעדיפות הראשונה שלי הייתה אדלשטיין ואם לא הוא אז קזלאסקאס.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2015, 18:01

toja27 כתב:
rc4991 כתב:

אתה לא רציני

די נו רוני, הנבחרת נראתה רע תחתיו? הנבחרת נראית רע רב הזמן בגלל השחקנים ולא המאמן. באילת הוא עשה עבודה נחמדה מאוד, הוא מאמן מנוסה איש נעים ואני לא יודע במה הוא פחות טוב מבוורמאן או טבאק או זדיץ' למשל? כמובן שהוא לא בעדיפות הראשונה או השניה שלי אבל יותר טוב לדעתי ממועמדים אחרים שצויינו כאן.

הנבחרת תחתיו שיחקה נורא ואיום, אני לא מדבר אפילו על תוצאות אלא על הדרך בה היא שיחקה
כולם אדישים, מטומטמים, והוא מנצח על התזמורת עם החלטות מפגרות כמו לתת את הכדור לאוחיון בהתקפה האחרונה כאילו הוא זה שיקלע את סל הניצחון
הנבחרת לא משחקת כל כך טוב אבל תחתיו היא אפילו לא קרובה לזאת של צביקה וארז. אני זוכר כמה קיללתי אותו בכל משחק על צורת האימון שלו
את באוורמן אני לא מכיר אז לא אערוך השוואות אבל טבאק יותר טוב ממנו כמי שהוציא את קאחה מהבוץ לרצף מדהים של ניצחונות וגם שימש עוזר מאמן בריאל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 10 נובמבר 2015, 18:11

rc4991 כתב:
toja27 כתב:
rc4991 כתב:

אתה לא רציני

הנבחרת תחתיו שיחקה נורא ואיום, אני לא מדבר אפילו על תוצאות אלא על הדרך בה היא שיחקה
כולם אדישים, מטומטמים, והוא מנצח על התזמורת עם החלטות מפגרות כמו לתת את הכדור לאוחיון בהתקפה האחרונה כאילו הוא זה שיקלע את סל הניצחון
הנבחרת לא משחקת כל כך טוב אבל תחתיו היא אפילו לא קרובה לזאת של צביקה וארז. אני זוכר כמה קיללתי אותו בכל משחק על צורת האימון שלו
את באוורמן אני לא מכיר אז לא אערוך השוואות אבל טבאק יותר טוב ממנו כמי שהוציא את קאחה מהבוץ לרצף מדהים של ניצחונות וגם שימש עוזר מאמן בריאל

אני עדיין חושב שאתה שופט אותו בחומרה מדי. אני לא זוכר את הנבחרת משחקת טוב תחת צביקה אגב עם איזה כדורסל מבריק. אצל ארז הנבחרת באמת שיחקה טוב יותר ,אבל ארז לא רוצה לבוא... אני גם לא חושב שנבחרת זה מדד טוב ממש לראות את איכות המאמן. בכל זאת אין באמת הרבה זמן להתאמן ולהנחיל שיטה ודרך משחק. אני זוכר ששיבק עשה גם תוצאות טובות בבלגיה, עשה עונה לא רעה עם אילת, הוא מאמן מנוסה. שוב, הוא לא הבחירה הראשונה או השניה אפילו לא השלישית שלי אבל גם בווארמן או טבאק לא.
לגבי טבאק, לא יודע יכול להיות שהוא מאמן טוב יותר מהקרדיט שאני נותן לו, אבל אני לא מצליח להרגיש אותו. הייתי עד לאותה חצי עונה טובה שלו עם לבוראל אבל משום מה לא הצלחתי להתרשם ממנו לטובה. למשל, מאמן אחר בלבוראל שקוראים לו נבארו שהגיע גם באמצע העונה שעברה ועשה שינוי יפה מאוד בקבוצה, הרשים אותי הרבה יותר. לא יודע איך להסביר את זה. לא התרשמתי מטבאק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 10 נובמבר 2015, 18:28

:eek :eek :eek

:yuck
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 10 נובמבר 2015, 18:36

felix_r כתב:

:eek :eek :eek

:yuck

זה גם ככה לא משנה , הוא לא יהיה המאמן הבא שלנו אז עשו לי טובה חברים :)
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 18:41

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:

הלוואי דורסמן. אתה יכול לצחוק עלי כמה שאתה רוצה :) . אני חשבתי שהוא עשה עבודה מצויינת וגם באישיות שלו הוא היה נראה כזה רגוע ואצילי. פספוס של מאמן.

אתה צוחק עליי? אפילו הוא הודה שלא היה לו מושג, והשחקנים בעונת האליפות של חולון בכלל לא הקשיבו לו ועשו מה שהם הבינו על המגרש.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 10 נובמבר 2015, 18:54

roy1000 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:

אתה צוחק עליי? אפילו הוא הודה שלא היה לו מושג, והשחקנים בעונת האליפות של חולון בכלל לא הקשיבו לו ועשו מה שהם הבינו על המגרש.

איפה הוא אמר את זה? אני זוכר ראיון איתו(לא זוכר מי היה המראיין נראה לי פיני או רסקין) ושאלו אותו איך זה שהוא לא קיבל הצעות למשל כמו מכבי, אז הוא אמר שהוא לא יודע ושאנשים אמרו שההישג שלו לא כזה נחשב כי הוא היה בעצם הבעלים וגם המאמן אז הוא לא התמודג עם לחץ(שטויות). הוא לא יודע מה הוא עושה? בדיחה טובה. עשה עבודה מדהימה. אני זוכר שרסקין ושלח דיברו על כך שהיה בו משהו מאוד שליו ונעים באישיות שהוא מקרין משהו כזה ואני מאוד הסכמתי עם זה. כמו שאמרתי פספוס אבל לא רלוונטי למה שקורה עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 19:46

toja27 כתב:איפה הוא אמר את זה? אני זוכר ראיון איתו(לא זוכר מי היה המראיין נראה לי פיני או רסקין) ושאלו אותו איך זה שהוא לא קיבל הצעות למשל כמו מכבי, אז הוא אמר שהוא לא יודע ושאנשים אמרו שההישג שלו לא כזה נחשב כי הוא היה בעצם הבעלים וגם המאמן אז הוא לא התמודג עם לחץ(שטויות). הוא לא יודע מה הוא עושה? בדיחה טובה. עשה עבודה מדהימה. אני זוכר שרסקין ושלח דיברו על כך שהיה בו משהו מאוד שליו ונעים באישיות שהוא מקרין משהו כזה ואני מאוד הסכמתי עם זה. כמו שאמרתי פספוס אבל לא רלוונטי למה שקורה עכשיו.

אמר את זה בראיון כמה שנים אחרי האליפות. הקבוצה שלו לא שיחקה שום תרגילים. היה להם את PJ TUCKER ואת אלטון בראון (הרזה) ואת סימונס והרכז (דיקסון?). הוא לא מאמן. הוא סתם שיחק בצעצוע.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 10 נובמבר 2015, 20:00

roy1000 כתב:
toja27 כתב:איפה הוא אמר את זה? אני זוכר ראיון איתו(לא זוכר מי היה המראיין נראה לי פיני או רסקין) ושאלו אותו איך זה שהוא לא קיבל הצעות למשל כמו מכבי, אז הוא אמר שהוא לא יודע ושאנשים אמרו שההישג שלו לא כזה נחשב כי הוא היה בעצם הבעלים וגם המאמן אז הוא לא התמודג עם לחץ(שטויות). הוא לא יודע מה הוא עושה? בדיחה טובה. עשה עבודה מדהימה. אני זוכר שרסקין ושלח דיברו על כך שהיה בו משהו מאוד שליו ונעים באישיות שהוא מקרין משהו כזה ואני מאוד הסכמתי עם זה. כמו שאמרתי פספוס אבל לא רלוונטי למה שקורה עכשיו.

אמר את זה בראיון כמה שנים אחרי האליפות. הקבוצה שלו לא שיחקה שום תרגילים. היה להם את PJ TUCKER ואת אלטון בראון (הרזה) ואת סימונס והרכז (דיקסון?). הוא לא מאמן. הוא סתם שיחק בצעצוע.

כנראה שהוא גם צנוע בנוסף לכל..
גם להרכיב קבוצה צריך לדעת. הלוואי עלי לא מאמנים כאלה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 20:03

toja27 כתב:
roy1000 כתב:

כנראה שהוא גם צנוע בנוסף לכל..
גם להרכיב קבוצה צריך לדעת. הלוואי עלי לא מאמנים כאלה.

הוא לא עבד לבד. היו לו שם כמה עוזרים בכירים ועוד מנהל מקצועי. מדובר פה במליונר שבחר לשחק בלהיות מאמן כדורסל בלי שום הכשרה. אני לא מאמין שאתה לוקח את זה ברצינות. אתה באמת חושב שהוא ראה קטעי וידאו של הזרים שהגיעו לקבוצה?
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים