גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 נובמבר 2015, 19:41

אריק שיבק: "אין מאמן שיסרב למכבי תל אביב"
המאמן שהתפטר מאילת חושב על משרה חדשה? "עדיין לא קיבלתי פנייה.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 99977.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 נובמבר 2015, 19:46

#צמרמורת
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 10 נובמבר 2015, 19:50

#זעקת_שבר
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 נובמבר 2015, 19:51

#געגועיי_לגיא
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 10 נובמבר 2015, 19:52

החציל האצטקי כתב:#געגועיי_לגיא

הגזמת...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 נובמבר 2015, 19:53

לא פחות גרוע
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 10 נובמבר 2015, 19:57

יודע מה? מסכים!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 נובמבר 2015, 20:33

אולי לא מאמן גדול אבל גבר עם כבוד. לתשומת לב הדרדקים של היום.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2015, 20:54

roy1000 כתב:
jol9 כתב:סליחה. לא ידעתי שהיית בחדר ההלבשה...
אתה לא חושב שזה מגוחך שאתה קורא לרוצ'סטי סרטן בחדר ההלבשה?
מילא שאתה מגיב על משהו שאתה רואה על המסך, אבל על משהו שאין לך (או לי מושג לגביו)?

נו באמת. אני גם לא הייתי בסוריה ואני יודע שיש שם מלחמה. הדיווחים על התקרית היו מספיק מפורטים ואמינים בשביל להבין את רוח הדברים.

נו באמת. איזה טיעונים אלה... בסוריה יש מצלמות, ומליוני פליטים.
יש פה דיווח חסר משמעות, כי היא לא היתה בתוך חדר ההלבשה. ובכל מקרה, אפילו אם יש צדק חלקי בדברים, איך הסקת מזה
שהוא סרטן בחדר ההלבשה?
יש הבדל בין לדבר על היכולת המקצועית, לבין לטנף על השחקן ברמה האישית. אתה כבר נהיה כמו ראסקין שמבקר את רוצ'סטי
בלי קשר למה שקורה על המגרש.

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא יודע למה אנחנו צריכים להתעסק עם ההיסטוריה של רוצ'סטי. אתה לא באמת יודע מה היה שם, ולמה הוא עזב, אלא אם כן באמת
עשית תחקיר רציני, וקצת קשה לי להאמין.

מעניין אותי איך מבחינתך רוצ'סטי הוא נטל, ואם תעיף אותו זה ישפר את הקבוצה, ואוחיון הוא נכס. באמת שלא.
ראית מה קרה בשנה שעברה. אז רוצ'סטי לא ממש הפריע, ואוחיון היה שחקן מפתח. אתה אפילו דרשת שיישחק יותר דקות בכל משחק ומשחק.

אני לא שופט את רוצ'סטי לפי העבר שלו, אלא לפי מה שראינו העונה, ומה שראינו זה תפקוד בינוני, אבל בעיקר שימוש לא נכון.
אם תשחרר אותו, זה לא שסטף קרי יושב על הספסל ומחכה להזדמנות. אתה נשאר בדיוק עם אותו סגל, ויותר דקות לאוחיון. איך זה בדיוק ישפר
את הקבוצה?

למה להתעסק עם ההסטוריה? זו שאלה רצינית? כי מדובר באותו השחקן. אני לא צריך לדעת בדיוק מה קרה בכל מקום. אני יודע ששחקן שהעיפו אותו באמצע העונה מכל קבוצת יורוליג שבה הוא שיחק (פרט לניז'ני) הוא בעייתי, אלא אם כן אתה מאמין באיזה צירוף מקרים קוסמי.
שנה שעברה הגענו להצלבה, והשנה אנחנו אחת הקבוצות הגרועות במפעל. אז כן, אני מעדיף בהרבה את היכולת של שנה שעברה.

לא חסרים תקדימים לקבוצות שהעיפו שחקנים והשתפרו. יש שחקנים שפוגעים בקבוצה מעצם נוכחותם. דטרויט העיפה את ג'וש סמית' (בלי שום מחליף) והפכה לקבוצה טובה בהרבה. כל הקבוצות שהעיפו את רוצ'סטי הפכו לטובות יותר אחרי שהעיפו אותו.
יש סיבה שמכבי משחקת הרבה יותר גרוע משנה שעברה למרות שהסגל על הנייר טוב יותר (וזה לא המאמן שהיה גם שנה שעברה).

אז הסיבה היא רוצ'סטי?

בגלל שאתה אוהב לזרוק דברים לאוויר סתם מבלי לבדוק, אז אני בדקתי.
- את סיינה הוא עזב אחרי שסיינה עפה מהיורוליג בתום שלב הבתים, אז אני מניח שהיא לא ממש יכלה להשתפר אחרי העזיבה שלו. הוא גם לא ממש היה
שחקן משמעותי שם (שיחק משהו כמו 15 דקות משחק).
- בקאחה הוא היה שחקן זניח לחלוטין - שיחק 4 משחקים בלבד ו-6 דקות בממוצע, בכל עונת היורוליג שלהם.
- גלאטסראי בכלל לא שיחקה ביורוליג באותה השנה. היא עפה בשלב הבתים ביורוקאפ. לא ידעתי שאתה אנטוזיאסט של הליגה הטורקית,
שאתה אומר בכ"כ הרבה ביטחון שהקבוצה השתפרה אחרי שהוא עזב.

אני יכול בהחלט להסכים איתך, שקריירה שלו עד עכשיו היא לא קריירה של סופרסטאר אירופאי. הוא נדד בין קבוצות, ולא ממש הצליח להשאיר
חותם, ולמעשה רק בעונה האחרונה, נתן עונה באמת גדולה, בקבוצה לא רעה בכלל.

אבל אתה מעוות ומסלף את העובדות, בשביל להוכיח איזשהי נקודה, שכבר החלטת מראש שהיא נכונה.
אז במקרה הזה, באמת שאין צורך להפציץ אותנו בחצאי אמיתות. פשוט תגיד שזה מה שאתה חושב, ולא משנה למה, וזהו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 22:01

jol9 כתב:אז הסיבה היא רוצ'סטי?

בגלל שאתה אוהב לזרוק דברים לאוויר סתם מבלי לבדוק, אז אני בדקתי.
- את סיינה הוא עזב אחרי שסיינה עפה מהיורוליג בתום שלב הבתים, אז אני מניח שהיא לא ממש יכלה להשתפר אחרי העזיבה שלו. הוא גם לא ממש היה
שחקן משמעותי שם (שיחק משהו כמו 15 דקות משחק).
- בקאחה הוא היה שחקן זניח לחלוטין - שיחק 4 משחקים בלבד ו-6 דקות בממוצע, בכל עונת היורוליג שלהם.
- גלאטסראי בכלל לא שיחקה ביורוליג באותה השנה. היא עפה בשלב הבתים ביורוקאפ. לא ידעתי שאתה אנטוזיאסט של הליגה הטורקית,
שאתה אומר בכ"כ הרבה ביטחון שהקבוצה השתפרה אחרי שהוא עזב.

אני יכול בהחלט להסכים איתך, שקריירה שלו עד עכשיו היא לא קריירה של סופרסטאר אירופאי. הוא נדד בין קבוצות, ולא ממש הצליח להשאיר
חותם, ולמעשה רק בעונה האחרונה, נתן עונה באמת גדולה, בקבוצה לא רעה בכלל.

אבל אתה מעוות ומסלף את העובדות, בשביל להוכיח איזשהי נקודה, שכבר החלטת מראש שהיא נכונה.
אז במקרה הזה, באמת שאין צורך להפציץ אותנו בחצאי אמיתות. פשוט תגיד שזה מה שאתה חושב, ולא משנה למה, וזהו.

כן. השינוי הגדול משנה שעברה זה רוצ'סטי ופארמר ולכן הגיוני שהסיבה העיקרית לאיך שהקבוצה נראית זה הצמד הזה.

אתה מתווכח על פרטים חסרי משמעות. כמה שחקנים משמעותיים באירופה נחתכו מקבוצות כל כך הרבה פעמים? שחקן שנזרק מכל כך הרבה קבוצות יש איתו איזושהי בעיה בין אם אתה רוצה להכיר בזה או לא.

אני לא מעוות ומסלף כלום - מדובר בשחקן שהצליח רק בקבוצות קטנות ורק בקבוצת יורוליג אחת אחרי שהיה בכמה כאלה בקריירה שלו. אני חושב שמה שהוא הראה עד עכשיו במכבי משתלב מצויין עם ההסטוריה שלו שרצופה בכשלונות בכל קבוצה שבה הוא לא הכוכב הבלעדי.

אני עדיין לא הבנתי מה אתה חושב? אתה חושב שההסטוריה שלו מעידה על זה שהוא יכול להצליח בקבוצה כמו מכבי?
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 נובמבר 2015, 22:19

שמעתי את גלדסטון ברדיו והוא אומר שלא ידוע לו על איזה תקרית מיוחדת בחדר ההלבשה. כנראה שזה נופח מעבר לפרופורציה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי my man » 10 נובמבר 2015, 22:25

אדגר פו כתב:שמעתי את גלדסטון ברדיו והוא אומר שלא ידוע לו על איזה תקרית מיוחדת בחדר ההלבשה. כנראה שזה נופח מעבר לפרופורציה.

זה קלאסי ורד כהן. כל פעם שיש משבר בקבוצה היא מוציאה כתבה בסגנון "הלכלוך יוצא החוצה"...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2015, 22:27

אוקיי, אז עכשיו כשניקינו את כל האי דיוקים אפשר להתקדם.

דבר ראשון, יש שחקנים שהם לייט בלומרס. למשל סטיב נאש נתן את העונה הטובה הראשונה שלו בגיל 27, אבל את הפריצה
הבאמת גדולה ואת מעמד הסופרסטאר הוא רכש כשהוא כבר חצה את ה-30.
גם דייויד בלו היה גאנר חסר מצפון שהסתובב ברחבי יבשת, ורק כשחצה את ה-30, נתן את העונות הכי גדולות שלו.
אני יכול לתת לך גם דוגמא מהטניס - וורינקה (לא שיש לך מושג מי זה...).

אז יכול להיות שרוצ'סטי הוא כזה. קשה לדעת.

מה אני חושב? אני חושב שההיסטוריה שלו לא רלוונטית. אני רואה את השחקן, ואני רואה שחקן מאוד מוכשר, עם כמה יתרונות גדולים,
וכמה חסרונות ברורים.
מה צריך לעשות איתו? להיות חכמים. מכיוון שמדובר בשחקן יקר, ובשחקן שיש לו המון מה לתת, צריכים להיות יצירתיים, ולהתאים את הסגנון
אליו, כשהוא נמצא על הפרקט.
גם אם ייתן 15-20 דקות, שבהן הוא משחק כפי ששיחק בניז'ני, מכבי תרוויח מאוד.

אם הוא לא יצליח לשדרג את המשחק שלו, וימשיך להשתולל ולאבד, אז אפשר יהיה להגיד שמדובר בכשלון, אבל נכון לכרגע, זה עוד מוקדם מדי לשפוט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 22:41

יוני, אתה בונה תיאוריות שלמות (שמבוססות על כל מיני סיפורים אנקדוטליים ולא רלוונטיים) על איך "הפעם זה שונה". אתה יודע מה - יכול להיות שהשחקן הזה שנכשל בצורה קטסטרופלית בכל קבוצה גדולה שבה הוא שיחק פתאום יצליח במכבי. עד עכשיו זה נראה רע בדיוק כמו שההסטוריה שלו מלמדת אותנו.

אני אלך עם ההוכחות האמפיריות מההסטוריה של השחקן הזה, אתה מוזמן ללכת עם התקווה ש"הפעם זה שונה". יש לי מן תחושה מוזרה כזו ש"הפעם זה לא יהיה שונה" במקרה של רוצ'סטי ושגם מכבי תחפש את הדרך לזרוק אותו.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 נובמבר 2015, 22:43

my man כתב:
אדגר פו כתב:שמעתי את גלדסטון ברדיו והוא אומר שלא ידוע לו על איזה תקרית מיוחדת בחדר ההלבשה. כנראה שזה נופח מעבר לפרופורציה.

זה קלאסי ורד כהן. כל פעם שיש משבר בקבוצה היא מוציאה כתבה בסגנון "הלכלוך יוצא החוצה"...

יש עיתונאים שאוהבים לנפח דברים. פיק לא שונה, ד"א.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2015, 22:44

roy1000 כתב:יוני, אתה בונה תיאוריות שלמות (שמבוססות על כל מיני סיפורים אנקדוטליים ולא רלוונטיים) על איך "הפעם זה שונה". אתה יודע מה - יכול להיות שהשחקן הזה שנכשל בצורה קטסטרופלית בכל קבוצה גדולה שבה הוא שיחק פתאום יצליח במכבי. עד עכשיו זה נראה רע בדיוק כמו שההסטוריה שלו מלמדת אותנו.

אני אלך עם ההוכחות האמפיריות מההסטוריה של השחקן הזה, אתה מוזמן ללכת עם התקווה ש"הפעם זה שונה". יש לי מן תחושה מוזרה כזו ש"הפעם זה לא יהיה שונה" במקרה של רוצ'סטי ושגם מכבי תחפש את הדרך לזרוק אותו.

אולי. אני חושב שכרגע הוא לא מהראשונים שאפשר להפיל עליהם את תיק הכשלון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 10 נובמבר 2015, 22:44

מה שצריך לעשות עם רוצ'סטי זה לקוות שהכדורים יתחילו להיכנס לו כמו בעבר וכמו שכולנו יודעים שהוא יודע . כל השאר הוא עושה יחסית בסדר כמו ניהול משחק ואפילו מתאמץ בהגנה עד כמה שהוא מסוגל . אני חושב שפארמר הרבה יותר חלש ממנו כרגע רק שאצל ג'ורדן זה עניין מנטאלי לחלוטין ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 נובמבר 2015, 22:46

בחיי שאני לא יודע מה רוצים מטיילור.
הוא משחק מצויין עד עכשיו, ואני בטוח שרק יהיה יותר טוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 נובמבר 2015, 23:10

החציל האצטקי כתב:בחיי שאני לא יודע מה רוצים מטיילור.

גם אני לא מבין האמת.
נראה הרבה יותר מחובר מפארמר לצורך העניין. גם נראה מאוד מחוייב. כנראה אני מפספס משהו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 10 נובמבר 2015, 23:12

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:בחיי שאני לא יודע מה רוצים מטיילור.

גם אני לא מבין האמת.
נראה הרבה יותר מחובר מפארמר לצורך העניין. גם נראה מאוד מחוייב. כנראה אני מפספס משהו.

כולנו...זה פשוט מסריח מאינטרסים...
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים